Din guide mot målet!

Göteborgsvarvets träningsprogram

Kom i form inför Varvet och uppnå dina mål med elitlöparna Hanna Karlsson och Mustafa Mohamed. Göteborgsvarvet Träningsprogram sträcker sig över 12 veckor och drar igång vecka 9.

Köp träningsprogram
1. Logga in på Mina sidor.
2. Klicka på ditt namn uppe i högra hörnet. Välj “Träningsprogram” i menyn.
3. Välj nivå på ditt 12-veckors program.

Så fungerar det

hero-divider

Dina löpcoacher!

Hanna och Mustafa älskar löpning! Tillsammans har de nästan 30 års erfarenhet av löpträning på elitnivå. Genom åren har de skaffat sig en gemensam syn på vad som krävs för att utvecklas som löpare.

Mustafa Mohamed

Musse har tillhört världseliten på 3000m hinder under nästan ett decennium. Tack vare sitt ständiga leende, en stor portion ödmjukhet och en enorm kämparvilja har han blivit en folkkär idrottsprofil.

Musse har stått på Göteborgsvarvets startlinje två gånger och båda gångerna har han vunnit (år 2002 och 2004). Musses främsta merit är en 4:e plats på VM ifrån Osaka 2007, därtill har han bland annat tre EM-medaljer i terränglöpning och tre svenska rekord. Efter hinderkarriären satsar han numera på maraton.

Förutom sin erfarenhet som elitlöpare har Mustafa även studerat idrottsvetenskap på Göteborgs universitet och coachat många löpargrupper både i Sverige och på olika löparresor runt om i världen.

Hanna Karlsson

Hanna har tillhört Sverigeeliten på medel- och långdistanslöpning under nästan 15 år. Finnkampsseger och flerfaldig svensk mästarinna på 1500m, 5000m och terränglöpning är bara några av de meriter hon skaffat sig under åren.

Hanna älskar löpning och springer så gott som dagligen trots att elitkarriären är avslutad. Som den elitmotionär hon idag är placerar hon sig högt upp i landsvägslopp runt om i Sverige. Hanna har efter elitkarriär sysslat mycket med träningsprogram, PT och att coacha löpargrupper. Till vardags arbetar Hanna som lärare.

Så funkar det!

Inför Göteborgsvarvet den 18 maj har Hanna och Musse tagit fram träningsprogram som sträcker sig över 12 veckor. Du kör tre pass i veckan och träningen tar totalt 3-4 timmar. Programmet startar under vecka 9.

För att du lättare ska kunna hitta en nivå som passar just dig finns programmet i tre olika nivåer med tre olika tidsmål:
– 1h 45min
– 2 timmar
– Inget specifikt tidsmål – målet är att genomföra Varvet

Så köper du programmen
Göteborgsvarvets träningsprogram med Hanna och Musse (12 veckor): 199 kr.
Du som tidigare köpt Göteborgsvarvets träningsprogram betalar 100 kr för det nya träningsprogrammet.