Upplev Göteborg

Upptäck staden

Göteborg är en härlig stad, så varför inte passa på att förena nöje med nöje? Se till att göra det bästa av tiden i stan före och efter loppet.

hero-divider

Hyr ut din bostad

Vill du ha ett tillskott i semesterkassan – och samtidigt hjälpa Göteborgs Friidrottsförbund? Då ska du hyra ut ditt boende en period i Maj 2020.

Hyr ut ditt boende under Göteborgsvarvet
Läs mer här

Upplev världen i löparskor

Är du intresserad av att springa andra lopp utanför Sverige? Ta hjälp av Göteborgsvarvets partner Springtime. Alla är välkomna på deras resor. De flesta är helt vanliga motionärer, många tar med sig familjen. Löparresor ger möjlighet att uppleva det mesta och bästa av resmålet.

Se Springtimes utbud här

Training Camp Portugal 19-26/10

Häng med på en fullmatat tränings- och löparvecka på Algarvekusten! Träna med våra duktiga träningsinstruktörer, coacher och experter bl a Mustafa ”Musse” Mohamed, Josefine Swärm, Tobias Karlsson, Jose Nunez m fl. Det blir en intensiv och rolig vecka fylld av svettiga långpass, stärkande löparkunskaper, styrkepass, rörelseträning, dans och träningsglädje på stranden, i pinjeskogen och bergen.

Direktflyg från Landvetter, Arlanda och Kastrup.
Läs mer och anmäl dig här

Turistinfo

Tips för dig som besöker Göteborg

Ät gott

Göteborg är en stad full av trevliga och mysiga restauranger. Passa på att äta gott när du är på besök.

Restaurangtips

Roa dig

Göteborg är en stad full av liv och rörelse. Se efter om det är något evenemang i stan som passar dig!

Evenenemangtips

Se stan

Missa inte att ta en runda på stan när du är i Göteborg. Fina sevärdheter och bra shopping.

Sevärdheter
Shopping

Taxi Göteborg – åk vart du vill, även in i mål!

Du ska inte behöva tänka på något mer än att springa. Planera i förväg och boka en taxi som kan ta dig till starten, eller varför inte ta en taxi hem när Varvet är slut – det är du värd! Dessutom, om orken tar slut under varvet, kommer våra brytförare och bilar stå längs med banan och gratis köra dig in i mål.

Taxi Göteborg finns här för dig, varje dag, dygnet runt, under hela din vistelse och tar dig vart du vill.

Till Taxi Göteborg 

Så hittar du till startområdet

Startområdet till Göteborgsvarvet 21km hittar du vid Slottsskogsvallen i centrala Göteborg. Om du ska springa så tänk på att ge dig av i god tid så att du slipper stressa till starten. Som löpare åker du gratis i kollektivtrafiken den 19 maj. Det finns också bilparkeringar med direktbussar till startområdet.

Läs mer