Lop­pin­for­ma­tion

Inför start

Välkommen till Stafettvarvet 2023!
Vi är glada att du väljer att springa med oss i år och vill ta del av löparglädjen. Stort lycka till och tack för att du bidrar till den lokala föreningsidrotten!

Start och starttid
Start, växling samt målgång sker inne på Slottsskogsvallen. Första startgrupp startar kl. 18.00. Därefter sker starterna med en minuts mellanrum. Första löparen bör vara inne i startområdet 20 minuter före start.

Ditt lags startnummer finner du i startbeviset som skickats till email adressen som användes vid anmälan. Det är viktigt att starta i rätt startgrupp. Löpare som startar i fel startgrupp diskvalificeras. Det är inte tillåtet att byta startgrupp.

Nummerlapp, stafettpinne, picknick-kasse
Mot uppvisande av startbeviset fås nummerlappar, säkerhetsnålar, stafettpinne och picknick-kasse. De hämtas ut kl. 16.00–18.00 under tävlingsdagen i våra servicetält utanför Slottsskogsvallen. Se karta över Stafettvarvets evenemangsområde längst ned på sidan.

Picknick-kassen levereras av ICA Focus och kan avnjutas som en
picknick efter målgång tillsammans med dina lagkamrater. Innehållet i picknick-kassen är vegetariskt.

Information
Informationsdisk finns i anslutning till nummerlappsutdelningen ute i Entréparken.

Omklädning och väskförvaring
Vi rekommenderar att du kommer ombytt, utrymme för dusch/ omklädning tillhandahålls ej. Arrangören tillhandahåller inte heller förvaring av väskor, värdesaker etc.

Uppvärmning
Sker under ledning av STC innan start.

Huvudpartners

Partner
Partner