Trailvarvet 2020

Bra att veta vid anmälan

Nedan finner du information om anmälan till Trailvarvet.

Anmälan via hemsidan
Du anmäler dig till Trailvarvets 11,5 km eller 8 km här på hemsidan. Observera att anmälan inte är giltig förrän anmälningsavgiften är betald, vi skickar inte ut några inbetalningskort. Betalning av anmälan kan ske via kort, swish eller direktbetalning.

Trailvarvet är ett terränglopp med tidtagning och resultat redovisas i två klasser, män och kvinnor. I Trailvarvet finns även en promenadklass (Trailvarvet walk), utan tidtagning, där du kan välja att promenera 8 km. Deltar du i promenadklassen får du efter ca 6 km göra ett vägval, den mer utmanande stigen med fantastiskt utsikt från Håberget eller den grönskade stigen ner genom den Smithska dalen.

Innan du anmäler dig kan du registrera dina uppgifter på Mina sidor. Om du redan har registrerat ett konto tidigare använder du det och loggar in. När du är inloggad på Mina sidor kan du göra din anmälan. Personnumret du anger vid anmälan kommer enbart användas internt.

Anmälan

Anmäla andra
Vill du ge bort en startplats i födelsedagspresent, julklapp eller kanske bara för att du vill få igång din vän? Köp ett presentkort.

Anmälan är personlig
Anmälan till är personlig. Det är inte tillåtet att springa i någon annan löpares namn. Vi hanterar inte namnändringar till Trailvarvet.

Anmälningsavgifter 2020
Trailvarvet – Run:
295 kronor t.o.m. 31 mars 2020 (395 kronor fr.o.m. 1 april).

Trailvarvet – Walk:
250 kronor

Fullständiga villkor
När du anmäler dig till Trailvarvet går du med på följande villkor.