Tillsammans gör vi skillnad!

UPPVARVNINGEN

Under våren 2018 samlade Göteborgsvarvet in totalt 1 000 000 kronor till förmån för Ung Cancer som en del av satsningen Uppvarvningen. Uppvarvningen bestod av en digital insamling där löparna själva kunde samla in pengar, samt en programserie av och med Stephan Wilson. Här nedan kan du se alla sju episoder.

Tack till alla er som var med och samlade in pengar till Ung Cancer under våren 2018!

hero-divider

Episod 7

I över sex månader har Stephan Wilson tränat för att slutligen kunna springa Varvet på under 2h. Nu är det dags för den sista episoden av #uppvarvningen där vi får vi följa hans rafflande lopp från startlinje till målgång. Inte ska han väl låta den tillfälliga smärtan sätta stopp för hans stora mål?


Episod 6

Dags för Stephan Wilson att testa formen! Sist Stephan gjorde testerna fick hans form underkänt av experterna. I den sjätte episoden av #uppvarvningen är det dags att se resultatet av två månaders träning. Vad kommer krävas för att han ska fixa 21km under 2h?


Episod 5

I tonåren fick Christian sin första hjärntumör. Sedan dess har han tvingats genomgå ytterligare tre stycken. Men det skedde till ett högt pris – högskolestudierna fick avbrytas och Christian lever idag med en synskada som begränsar honom varje dag, I den femte episoden av #uppvarvningen träffar Stephan Wilson Christian som berättar sin starka historia


Episod 4

I den fjärde episoden av #uppvarvningen träffar Stephan löpargurun Mustafa ”Musse” Mohamed och får tips på träningsupplägg. Han kör även en test på Musses Varvettempo, hur snabbt går det egentligen?


Episod 3

Hur fortsätter man leva när det ofattbara händer?
I den tredje episoden av #uppvarvningen träffar Stephan Wilson Emma. Hon berättar om livet med cancern och hur man, på något sätt, måste hitta en ny typ av vardag och lära sig hantera sjukdomen.


Episod 2

Tränar du också för att fixa 21 km under drömgränsen 2 timmar?
I den andra episoden av #uppvarvningen testar Stephan Wilson sin fysik i ett toppavancerat labb och får råd kring sin löpning. Samtidigt springer Stephan inte bara för sig själv, utan till förmån för Ung Cancer.


Episod 1

Hur går Stephan Wilsons tankar inför satsningen mot Göteborgsvarvet?
Hör om hans träningsmål, insamlingen till förmån för Ung Cancer och en pratstund med hans mamma Sara, som själv varit drabbad av cancer och delar med sig av sin berättelse.