Urban Run Gothenburg

Ta på dig löparskorna och upptäck Göteborg! Söndagen den 13 september 2020 kan du och dina vänner springa genom centrala Göteborg genom butiker, gränder, caféer, upp på utkiksplatser och uppleva besöksmål som du tidigare kanske inte besökt.

hero-divider

Spring Urban Run Gothenburg

OBS! EVENEMANGSINFORMATIONEN INFÖR 2020 KOMMER UPPDATERAS.

 

Urban Run Gothenburg startar och slutar på Kungstorget i Göteborg. Banan är ca 6 km och tar dig genom stadens gator, spännande passager, trappor och höjder och upptäcker nya vägar genom så väl kända som okända byggnader. Urban Run Gothenburg är en löparupplevelse utöver det vanliga, där fokus är att ta del av innerstaden på ett nytt sätt, lukter, vyer och överraskningar.

Med start kl 09.00 på söndagsmorgon startar vi vår roliga och annorlunda löptur genom Göteborgs innerstad. Du får njuta av fina utsiktsplatser och bland annat springa genom byggnader där vi hittar rosteri och cáfe, där vi brukar sitta med uppspärrade ögon och öron och totalt fångas av spännande historier och där vi vanligtvis lyssnar till ljuv musik och höga toner. Banan tar oss till och med ut på en utflykt på älven (vi lovar att du kommer hålla dig torr och inte behöver simma). Vi är säker på att du kommer hitta dina selfie stops längs banan!

 

Information inför din start

OBS! EVENEMANGSINFORMATIONEN INFÖR 2020 KOMMER UPPDATERAS. 

 

URBAN RUN GOTHENBURG 2019:

Startbevis och startnummer: Du får ditt startbevis och startnummer på den mail du uppgav vid anmälan.

Nummerlappsutdelning: Du hämtar din nummerlapp på Åhléns Kungsgatan fredagen den 13 september eller lördagen den 14 september under varuhusets öppettider.

Alla Urban Run-löpare har 20% rabatt på ett köp på Åhléns Kungsgatan mellan 13/9-20/9 mot uppvisande av nummerlapp eller startbevis.

Ha ditt startbevis med ditt startnummer redo när du kommer till nummerlappsutdelningen. Om du inte har möjlighet att hämta ut din nummerlapp under fredagen eller lördagen kan du hämta ut den vid starten den 15 september mellan 07.30-08.30.

Väskinlämning: Finns ej i start- och målområdet, kom ombytt till tävlingsområdet.

Start och mål: Starten är kl 09.00 på Kungstorget och löpare kommer släppas iväg i tre omgångar. Vi tillämpar kompisseedning för att få ett bra flöde genom trånga passager och smala gator.

Banan: Ca 6 km i Göteborgs innerstad (se karta ovan). Ta med din egen vätska om du behöver dricka under loppet, vatten serveras efter målgång. Löpare stannar för trafik, vänligen respektera flaggvakternas instruktioner för din säkerhet.

Resultat och tidtagning: Urban Run Gothenburg är ett upplevelselopp utan tidtagning och resultatlista. Alla springer i sitt eget tempo.

Efter loppet: Vatten serveras efter målgång och du får din goodiebag.

Lyxfrukost da Matteo: Välkommen på da Matteos lyxfrukost – brödbuffé med nybakat surdegsbröd, egengjorda marmelader, ostar, kaffe, juice, youghurt och gröt. Visa dina nummerlapp så får du 20% rabatt denna dag. Frukosten serveras till kl 12 denna dag, på både Vallgatan 5 och Magasinsgatan 17A, som ligger mittemot varandra.

Omklädning, dusch och gratis träning: SATS Kompassen vid uppvisande av din nummerlapp.

Res till Urban Run Gothenburg: Åk gärna kollektivt, det finns buss- och spårvagnshållplatser i närheten av Kungstorget. Sök efter din resa i Västtrafiks Reseplanerare.

Upplev innerstaden på ett nytt sätt

Söndagen den 15 september 2019 kan du och dina vänner upptäcka Göteborg!

Film: Konditionsfilm/Bjarne Koning


Urban Run Gothenburg

Evenemangspartners

 officiella leverantörer

urbanrun_kaffeluckanurbanrun