Minivarvet på förskolan

Minivarvet är ett glädjefyllt lopp för förskolebarn mellan 0-6 år som springer en 250 meter lång bana. Vanligtvis deltar tusentals glada barn när loppet hålls i Slottsskogen.

Årets upplaga blev tyvärr inställd i spåren av pandemin, men allt är inte förlorat - istället kan ni nu arrangera ert eget Minivarv! Tillsammans med Göteborg Energi lanserar vi en hemmaplansvariant och erbjuder stadens förskolor chansen att ordna Minivarvet i deras ordinarie verksamhet.

Anmäl er för att ta del av ett kostnadsfritt Minivarskit för förskolar som vi har tagit fram tillsammans med Göteborg Energi.

Uppdatering 100921 - Minivarvet på förskolan är fullbokad. Lycka till alla Minilöpare

 • Minivarvskitet innehåller

  • T-shirts av ekologisk fairtradebomull (skickas med varierande storlekar)
  • Medaljer
  • Vattenflaskor (av CO2-negativ bioplast)

  Ni kommer också få länkar till quiz, start- och målskyltar att skriva ut och tips på hur ni genomför loppet på bästa sätt. Minivarvskitet är kostnadsfritt.


 • Hur får vi kitet?

  Vår förhoppning är att kunna leverera startpaketet till er som finns i Göteborg med hjälp av de funktionärer som egentligen skulle hjälpt till vid loppet i Slottsskogen. För er förskolor som ligger utanför staden finns möjligheten att hämta paketet på Friidrottens hus.

 • Sista anmälningsdag är torsdag 16 september Det här initiativet har kommit till snabbt och antalet paket är begränsat så först till kvarn gäller. Därför finns det inte heller jättelång tid att fundera. Men vad finns det egentligen att fundera på, klart ni ska ordna ert eget Minivarv!

  Anmäl dig här