Specialvarvet på hemmaplan

Specialvarvet är ett lopp för alla, anpassat för barn, ungdomar och vuxna med funktionsvariation. Alla, oavsett ålder, kan snöra på sig skorna och vara med. Vanligtvis en dag då vi fyller Slottskogen med skrattande och leende människor som levererar en magisk stämning.

Årets gladaste lopp i ny tappning

Årets upplaga av specialvarvet blev tyvärr inställt i spåren av pandemin. Vi längtar verkligen efter den folkfest som Specialvarvet innebär och hoppas därför på att ni tillsammans på skolor, verksamheter och arbeten vill genomföra varvet på egen hand inom ramen av er ordinarie verksamhet.

Både medaljer och glass levereras till er verksamhet av vår samarbetspartner Brixly.* Nummerlapp, diplom, heja-flagga samt tips på hur ni genomför loppet finns fritt för nedladdning. Uppvärmningsvideos finns även att tillgå där Move & walk bjuder på en lugnare uppvärmning med konduktiv pedagogik som grund och Konstra bjuder på en energifylld dansuppvärmning, allt för att skapa en riktigt bra löparfest!

Anmäl er och för att kostnadsfritt ta del av Specialvarvet på hemmaplan som möjliggörs tack vare vår samarbetspartner Brixly.

 • Vilket material ingår?

 • *Hur får vi materialet?

  Medaljer och glass levereras av Brixly till adresser inom Göteborgsområdet. Adresser utanför Göteborgsområdet får medaljerna via post men tyvärr ingen glass eftersom postgången försvårar kylningen.

  Nummerlapp, diplom, heja-flagga, uppvärmning samt tips på hur ni genomför loppet finns fritt för nedladdning till vänster.

 • Anmälan

  Vad kul att ni vill arrangera ett eget Specialvarv!

  Maila vilken verksamhet ni är, hur många som vill delta i loppet samt leveransadress till frida.olofsson@goteborgsvarvet.se

  Antalet medaljer är begränsat, först till kvarn!

  -

  Specialvarvet på hemmaplan är kostnadsfritt.

Sponsorer