Göteborgsvarvet och höstveckan 2021 ställs in

Trail­varvet

Observera att Trailvarvet 2021 är inställt.


En riktig utmaning från start till mål! Trailvarvet är ett 11,5 km långt traillopp som sträcker sig genom skiftande natur och kuperad terräng i Änggårdsbergen. Det finns även en promenadklass på 8 km där du får mer tid att njuta av grönskan och utsikten. Missa inte att utmana Änggårdsbergen!

05
sep.

Trailvarvet:Besegra Änggårdsbergen

Lämna asfalten och spring trail i Änggårdsbergen tillsammans med oss! Under loppet bjuds du på underbar skog och natur, trailen går uppför utmanande backar och nedför snabba utförslöp, över rötter och stenar. Änggårgsbergen bjuder på kuperad terräng, hög puls och kanske lite mjölksyra. Efter loppet väntar en välförtjänt medalj och häng med löparkompisarna.

En tuff och vacker bana - utmana Änggårdsbergen:Trailvarvet 11,5 km

Trailvarvet går i kuperad terräng och skiftande natur i vackra Änggårdsbergen på vägar, stigar och grusvägar förbi sjöar, berg och dalar. En nyhet i år är att Trailvarvet har sitt start- och målområde inne på den anrika och nyrestaurerade Slottsskogsvallen. Banan innebär ca 300 höjdmeter, ca 80% av banan går på grus- eller trail- och skogsstigar och ca 20% på asfalt (den del av banan som är närmast start och mål). Vätska serveras vid två ställen i Änggårdsbergen efter ca 4,5 km och efter ca 9,3 km. (Obs, banan kan komma att justeras något inför loppet 2021)

Promenera och upplev Botaniska Trädgården och Änggårdsbergen:Trailvarvet Walk 8 km

Bansträckning är 8 km lång och ger dig en uppfriskande promenad i skiftande natur förbi sjöar, berg och dalar. När du passerar Japandalen i Botaniska Trädgården väljer du mellan att njuta av utsikten från Håberget eller ett blomstrande Smithska dalen. I Trailvarvet Walk är det ingen tidtagning, fokus ligger på den härliga upplevelsen som en riktigt bra powerwalk innebär i omväxlande terräng och ca 230 höjdmeter. På promenadklassens bana på 8 km serveras vätska vid ca 4,5 km och ca 6,5 km. (Obs, banan kan komma att justeras något inför 2021)

Huvudpartner

Evenemangspartners

Leverantör