Yogavarvet

Spring från Götaplatsen längs Göteborgsvarvets blå linje 4,3 kilometer och gå i mål i det hägrande målområdet på Slottsskogsvallen (samma bana som i Cityvarvet). Därefter får du en egen yogamatta och gör dig redo för en härlig meditations- och yogaklass i Slottsskogen. Yogavarvet är öppet för alla åldrar.

Yogavarvet kommer ej arrangeras 2021. Anmälda löpare kommer få mer information via mejl.

Yogavarvet:Hitta rytmen med Yogavarvet

I Yogavarvet har vi kombinerat det bästa från två världar. Först utmanar du kondition och ben i löpningen för att sedan landa mjukt och välförtjänt på mattan för att sträcka ut, stanna upp, njuta av atmosfären och hitta ett inre lugn i en helt unik miljö. Helhetsupplevelsen under dagen är WOW med så många olika intryck och förnimmelser. Gillar du både löpning och yoga är det här eventet för dig! Namasté.

Information om anmälan

Banan:Spring först. Yoga och meditera sen

Banan i Yogavarvet är 4,3 kilometer lång (samma bansträckning och starttid som för löparna i Cityvarvet). Starten sker på Götaplatsen, på Göteborgs paradgata Avenyn, mitt i Göteborg. Här finns musik och underhållning, banan går sedan in på Vasagatan, längs Övre Husargatan, in i Slottsskogen och i mål på klassiska Slottsskogsvallen.

I samband med målgången sker även starter för halvmaran Göteborgsvarvet utanför Slottsskogsvallen. Det spelas musik längs banan och det finns dessutom två vätskekontroller på banan där du kan få en välförtjänt mugg med vatten eller sportdryck. När du gått i mål får du din yogamatta och tar dig till ett härligt yoga- och meditationspass i Slottsskogen! Yogapasset startar kl 14:15.

Evenemangspartner