Hitta rytmen med Yoga Run

YOGA RUN 18 MAJ 2019

Spring från Götaplatsen och längs Göteborgsvarvets blå linje 4,3 kilometer till det hägrande målet på Slottsskogsvallen. Där får du din yogamatta och gör dig redo för meditations- och yogaklass i Slottsskogen. Yoga Run är öppet för alla åldrar.

hero-divider

Nummerlapp

Din nummerlapp hämtar du på mässan Göteborgsvarvet Expo den 16-18 maj. Hämta de gärna så tidigt som möjligt så att du slipper stressa! Glöm inte att ta med startbeviset.

Alla får delta

Yoga Run är öppet för alla åldrar, oavsett om du är nybörjare på Yoga eller en av de mer erfarna.

Info om anmälan

Kolla in banan

Deltagarna springer 4,3 kilometer av Göteborgsvarvets bana genom stan och Slottsskogen.

Banan

När är starten?

Starten sker klockan 13:00 på Götaplatsen, Avenyn. Här kommer det vara musik, uppvärmning och gott om publik.

Yoga – pricken över i:et, efter festliga kilometer

Banan i Yoga Run är 4,3 kilometer lång. Starten sker på Götaplatsen, på Göteborgs paradgata Avenyn, mitt i Göteborg. Här finns musik och underhållning, banan går sedan in på Vasagatan, längs Övre Husargatan, in i Slottsskogen och i mål på klassiska Slottsskogsvallen.

I samband med målgången sker även starter för halvmaran Göteborgsvarvet utanför Slottsskogsvallen. Det spelas musik längs banan och det finns dessutom två vätskekontroller på banan där du kan få en välförtjänt mugg med vatten eller sportdryck. När du gått i mål får du din yogamatta och tar dig till ett härligt yoga- och meditationspass i Slottsskogen!

Banan