Spring din bästa mil Jönköping!

Gör dig redo för 10 km på en snabb, flack bana. Din tid från Varvetmilen Jönköping är dessutom seedningsgrundande till Göteborgsvarvet 2022.

18
apr.

Bra att veta inför start:Tävlingsinformation

Tid: Klockan 11:00 den 18 april är det gemensam start för Varvetmilens alla löpare.

Adress: Knektaparken, Jönköping.

Startbevis och nummerlapp: Du får ditt startnummer skickat till dig via e-post några dagar innan loppet. Nummerlappen hämtas ut i tävlingscentrum på tävlingsdagen. Öppet kl 08.00-10.45. Vi rekommenderar att du hämtar ut din nummerlapp och säkerhetsnålar i god tid innan start.

Inför start: Vi rekommenderar att du kommer ombytt. Det finns begränsade möjligheter till omklädning och dusch.

Väskförvaring: Vi förvarar kostnadsfritt din väska och värdesaker under loppet. Effektförvaringen är bemannad, men vi vill ändå uppmärksamma dig om att du lämnar in dina tillhörigheter på egen risk.

Tidtagning: I Varvetmilen Jönköping sker tidtagningen med nettotid. Vi använder ett automatiskt tidtagningssystem där alla löpare har ett chip som är fäst på nummerlappen. Den officiella tiden är nettotiden från startlinjen till målgången, du behöver alltså inte trängas för att få en bra position i starten.

Efter loppet: Vid målet erhåller alla löpare som fullföljer medalj. Här finns även vätska.

Resultat: Ett sms med ditt resultat skickas efter målgång. Resultatet redovisas på hemsidan senast 12h efter loppet.

  • Vilken startgrupp du hamnar i: Seedningsregler

    I Göteborgsvarvet startar deltagarna i ett stort antal startgrupper. Det som avgör vilken startgrupp en löpare hamnar i beskrivs i seedningsreglerna.

    Läs mer

  • Regler

    Varvetmilen kommer att genomföras i enlighet med Svenska Friidrottsförbundets regler för långlopp. Varje anmälan är personlig och kan inte överlåtas till annan löpare. Varje löpare ställer upp på egen risk.

Arrangör

Varvetmilen Jönköping arrangeras av IK Hakarpspojkarna i samarbete med Göteborgsvarvet.

Huvudpartner