Spring din bästa mil Jönköping!

Gör dig redo för 10 km på en snabb, flack bana. Din tid från Varvetmilen Jönköping är seedningsgrundande till Göteborgsvarvet 2023.

10
apr.

Bra att veta inför start:Tävlingsinformation

Varvetmilen Jönköping

Datum: 10 april 2023

Tid: Klockan 11:00

Anmälningsavgift:
295 kr t.o.m 31/1.
395 kr fr.o.m 1/2.

Anmälan via Göteborgsvarvets hemsida är möjlig fram tills 30 minuter innan start.

Adress: Knektaparken, Jönköping.

Startbevis och nummerlapp: Du får ditt startbevis skickat till dig via e-post några dagar innan loppet. Nummerlappen hämtas ut i tävlingscentrum på tävlingsdagen, där du visar upp ditt startbevis med ditt startnummer. Öppet kl 09:00-10:45. Vi rekommenderar att du hämtar ut din nummerlapp och säkerhetsnålar i god tid innan start.
Viktigt! Ta med ditt startbevis för att hämta din nummerlapp.

Inför start: Vi rekommenderar att du kommer ombytt. Det finns begränsade möjligheter till omklädning och dusch.

Väskförvaring: Vi förvarar kostnadsfritt din väska och värdesaker under loppet. Effektförvaringen är bemannad, men vi vill ändå uppmärksamma dig om att du lämnar in dina tillhörigheter på egen risk.

Uppvärmning: Gemensam uppvärmning finns vid start och sker under ledning av instruktörer från STC.

Tidtagning: I Varvetmilen Jönköping sker tidtagningen med nettotid. Vi använder ett automatiskt tidtagningssystem där alla löpare har ett chip som är fäst på nummerlappen. Den officiella tiden är nettotiden från startlinjen till målgången, du behöver alltså inte trängas för att få en bra position i starten.

Efter loppet: Vid målet erhåller alla löpare som fullföljer medalj. Här finns även vätska.

Priser: Priser till placering 1-3 i dam- respektive herrklass, prisutdelning ca kl 11:45.

Resultat: Publiceras på Göteborgsvarvets hemsida inom 24h efter målgång. Har du en anmälan till Göteborgsvarvet 2023 kommer du automatiskt seedas med ditt resultat från Varvetmilen (eller annat bättre seedningsgrundande resultat). • Göteborgsvarvets startgrupper: Seedningsregler

  I Göteborgsvarvet startar deltagarna i ett stort antal startgrupper. Det som avgör vilken startgrupp en löpare hamnar i beskrivs i seedningsreglerna.

  Med ett resultat i Varvetmilen seedas du automatiskt till en bättre startgrupp i Göteborgsvarvet 2023 än om du är oseedad, ingen övrig registrering krävs. Du kan redan nu se vilken preliminär startgrupp ett visst resultat kvalificerar dig till.
  Har du flera seedningsgrundande resultat, är det alltid det bästa resultatet du seedas med.

  Läs mer

 • Aktivera familjen: Minivarvet på Varvetmilens turné

  Nyhet för 2023 är att Minivarvet följer med på Varvetmilens turné. På samtliga destinationer arrangeras det 210 meter långa loppet för barn mellan 0-6 år samtidigt som Varvetmilen pågår. Anmälan till Minivarvet sker på plats för 75:-, och i vanlig ordning får alla minisprinters en välförtjänt medalj vid målgång och kan under öppettiderna springa så många gånger som benen orkar.

Arrangör

Varvetmilen Jönköping arrangeras av IKHP Huskvarna Idrottsklubb i samarbete med Göteborgsvarvet.