Göteborgsvarvets Evenemangs- och mediepartners

Evenemangspartner:Volvo Group

För Volvokoncernen är det en självklarhet att vara en del av folkfesten under Varvetveckan och erbjuda anställda möjlighet att delta i Cityvarvet, ta sig an Stafettvarvet med kollegerna och att delta i Volvos egna startgrupp under Göteborgsvarvet. Volvokoncernens rötter sträcker sig tillbaka till tjugotalet, 1928 rullade vår första lastbil ut från fabriken i Göteborg. Då som nu drivs vi av att skapa framtidens transportlösningar. På samma sätt som ett blodomlopp, är våra lastbilar, bussar, motorer, anläggningsmaskiner och finansiella tjänster betydelsefulla i många av de samhällsfunktioner som de flesta av oss är beroende av och möter varje dag.

Evenemangspartner:Garmin

Garmin är världsledande inom satellitnavigation och har tillverkat produkter för navigation och kommunikation sedan 1989. 2006 lanserade de sin första träningsklocka och har sedan dess utvecklat mängder med produkter inom många olika sportsegment. Garmin erbjuder klockor till alla typer av löpare. Allt från aktivitetsarmband och enklare pulsklockor till avancerade multisportsklockor. Som Timing partner till Göteborgsvarvet vill Garmin hjälpa deltagarna att nå sina mål genom att presentera tider och resultat.

Evenemangspartner:Consat

Consat – stolt partner och en perfekt match med Göteborgsvarvet virtuella lopp 00:59: 35.

Precis som Göteborgsvarvet har Consat sitt ursprung från Göteborg, grundades på 80-talet och har kunder från hela världen tack vare moderna uppkopplade system. Consat är ett innovativt teknikföretag som arbetar med IT, fordon, industri, clean-tech och uppkopplade system för smarta städer och kollektivtrafik. Vi vill inspirera till ett hälsosamt och miljövänligt liv och vi ser fram emot att springa tillsammans med våra kunder, partners, kollegor och alla vänner över hela världen.

Evenemangspartner:Umara

Umara är nutritionsföretaget i Göteborg som 2013 grundades av två Biomedicinare med fokus på att optimera nutrition för uthållighetsidrottare. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och vår egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar vi själva våra produkter för att hjälpa dig prestera så bra du kan utefter dina förutsättningar. Alla kan ta sig upp till nästa nivå och nutritionen är ett av många viktiga verktyg. Till Göteborgsvarvet levererar vi en nyutvecklad sportdryck på stationerna som ska hjälpa dig till nya rekordtider med en lugn och harmonisk mage.

Evenemangspartner:STC

STC är idag ett av Sveriges största friskvårdsföretag med över 165 träningsanläggningar från Ystad i söder till Åre i norr.
I år har vi den fantastiska möjligheten att få vara med dig från start till mål i Göteborgsvarvet - med inspirerande träningstips och pepp längs med vägen!

STC är evenemangspartner och håller i uppvärmningen inför samtliga lopp under Varvetveckan.

Evenemangspartner:PROPUD

ProPud fortsätter att vara stolt evenemangspartner till Göteborgsvarvet och vill främja en aktiv livsstil. ProPud vill underlätta för dig som vill leva mer hälsosamt utan att göra avkall på kvalité eller smak. ProPud kommer att finnas på Göteborgsvarvet Expo, vid start och målområdet, längs bansträckningen och med en ProPud i målfållan till alla som går i mål. Läs gärna mer om ProPud här.

ProPud är också evenemangspartner till Trailvarvet, Stafettvarvet, Specialvarvet, Urban Run och Lilla Varvet, samt partner till Varvetmilen.

Mediepartner:Mix Megapol

Mix Megapol är officiell mediapartner till Göteborgsvarvet. Mix Megapol är en del av Bauer Media som är Sveriges största kommersiella radioföretag med närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka.

Mix Megapol bidrar till folkfesten kring evenemanget.

Mediepartner:Göteborgs-Posten

Göteborgs-Posten är stolt mediepartner till Göteborgsvarvet. Vår lokala förankring, vårt engagemang och en nära kontakt med göteborgarna gör att vi kan ge våra läsare relevant kvalitetsjournalistik. Vi levererar dagligen gedigen sportjournalistik och djupdyker även i relaterade ämnen som folkhälsa, träning och motion. Självklart rapporterar, förklarar och guidar vi läsaren om vad som händer före, under och efter Göteborgsvarvet. Följ oss på #goteborgsposten