Göteborgsvarvets Evenemangs- & mediepartners

Evenemangspartner Minivarvet:Nestlé barnmat

Vi på Nestle vill ge alla barn en god start i livet! Både när det gäller mat och genom att vara ett stöd till er föräldrar. Välkommen att diskutera kring barn och barnmat tillsammans med oss.

För oss är det inte bara viktigt att laga den bästa möjliga barnmaten, men också att dela med oss av all vår kunskap och erfarenhet. Läs mer om oss och vår barnmat på nestlebaby.

Evenemangspartner:Almondy

Almondy – Happiness is a piece of cake.

A piece of cake betyder en kak- eller tårtbit på engelska, men också att något är enkelt. Det sammanfattar oss på Almondy. Våra goda tårtor och kakor gör det enkelt att skapa glädjefyllda stunder där du kan umgås och njuta tillsammans med din familj och vänner.

Trots att våra godsaker inte förändrar världen så är vi övertygade om att de bidrar till att skapa minnesvärda, glada stunder varje dag. Det gör oss stolta, och tillsammans med Göteborgsvarvet är vi övertygade att vi tillsammans kan sprida extra mycket glädje till alla löpare, funktionärer och publik under varvet veckan. För visst är det så. Att allt blir bättre med tårta.

Evenemangspartner:Volvo Group

För Volvokoncernen är det en självklarhet att vara en del av folkfesten under Varvetveckan och erbjuda anställda möjlighet att delta i Cityvarvet, ta sig an Stafettvarvet med kollegerna och att delta i Volvos egna startgrupp under Göteborgsvarvet. Volvokoncernens rötter sträcker sig tillbaka till tjugotalet, 1928 rullade vår första lastbil ut från fabriken i Göteborg. Då som nu drivs vi av att skapa framtidens transportlösningar. På samma sätt som ett blodomlopp, är våra lastbilar, bussar, motorer, anläggningsmaskiner och finansiella tjänster betydelsefulla i många av de samhällsfunktioner som de flesta av oss är beroende av och möter varje dag.

Evenemangspartner:SJ

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen omsätter cirka 7,9 miljarder SEK och har 4 600 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 140 000 personer att resa med någon av SJs 1 200 avgångar från 284 stationer.

Evenemangspartner:Hälsans Kök

Hälsans Kök – Fall in love with the goodness of Plant based food.

Vi vill inspirera en hel ny generation av matälskare. Genom att göra det enkelt. Mat där du inte behöver kompromissa på smak, nutrition eller klimat, oavsett om du är vegeterian, flexiterian eller bara vill njuta då och då. Mat som är så god att du kommer tänka, “ Är detta verkligen vad jag tror att det är?”.

Under Göteborgsvarvet ser vi till att löpare och publik fyller upp med energi med en street food inspirerad meny. Good food for you and the planet.

Evenemangspartner:Göteborg Energi

Göteborg Energi har ett långsiktigt samarbete med Göteborgsvarvet och bidrar till att evenemanget blir mer hållbart genom att leverera 100 % förnybar el. Som göteborgarnas energibolag vill vi också bidra till den lokala folkfesten och det gör vi genom att förse publik och löpare med fritt wifi. De kan också ladda sina mobiler på någon av våra mobilladdare i start- och målområdet.

Göteborg Energi är också huvudpartner för Göteborgsvarvet Marathon samt evenemangs- och hållbarhetspartner till Göteborgsvarvet.

Evenemangspartner:Garmin

Garmin är världsledande inom satellitnavigation och har tillverkat produkter för navigation och kommunikation sedan 1989. 2006 lanserade de sin första träningsklocka och har sedan dess utvecklat mängder med produkter inom många olika sportsegment. Garmin erbjuder klockor till alla typer av löpare. Allt från aktivitetsarmband och enklare pulsklockor till avancerade multisportsklockor. Som Timing partner till Göteborgsvarvet vill Garmin hjälpa deltagarna att nå sina mål genom att presentera tider och resultat.

Evenemangspartner:Umara

Umara är nutritionsföretaget i Göteborg som 2013 grundades av två Biomedicinare med fokus på att optimera nutrition för uthållighetsidrottare. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och vår egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar vi själva våra produkter för att hjälpa dig prestera så bra du kan utefter dina förutsättningar. Alla kan ta sig upp till nästa nivå och nutritionen är ett av många viktiga verktyg. Till Göteborgsvarvet levererar vi en nyutvecklad sportdryck på stationerna som ska hjälpa dig till nya rekordtider med en lugn och harmonisk mage.

Evenemangspartner:STC

STC är idag en av Sveriges största gymkedjor med över 175 gym från Trelleborg i söder till Åre i norr.
I år har vi den fantastiska möjligheten att få vara med dig från start till mål i Göteborgsvarvet - med inspirerande träningstips och pepp längs med vägen!

STC är evenemangspartner och håller i uppvärmningen inför samtliga lopp under Varvetveckan.

Mediepartner:Mix Megapol

Mix Megapol är officiell mediapartner till Göteborgsvarvet. Mix Megapol är en del av Bauer Media som är Sveriges största kommersiella radioföretag med närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka.

Mix Megapol bidrar till folkfesten kring evenemanget.

Mediepartner:Göteborgs-Posten

Göteborgsvarvet är världens största halvmaraton, har satt drygt 1,4 miljoner människor i rörelse sedan 1980 och engagerar och aktiverar såväl Göteborg som dess invånare.

Göteborgs-Posten är stadens största tidning och den självklara nyhetsförmedlaren. Vi ger våra läsare nyheter inom ekonomi, politik, sport och kultur, samt guider, recensioner, livesändningar och unika event – däribland allt du behöver för att få koll på Göteborgsvarvet.

Från eliten till folkfesten - följ allt från gp.se