Göteborgsvarvets Evenemangs- & mediepartners

Evenemangspartner:Volvo Group

För Volvokoncernen är det en självklarhet att vara en del av folkfesten under Varvetveckan och erbjuda anställda möjlighet att delta i Cityvarvet, ta sig an Stafettvarvet med kollegerna och att delta i Volvos egna startgrupp under Göteborgsvarvet. Volvokoncernens rötter sträcker sig tillbaka till tjugotalet, 1928 rullade vår första lastbil ut från fabriken i Göteborg. Då som nu drivs vi av att skapa framtidens transportlösningar. På samma sätt som ett blodomlopp, är våra lastbilar, bussar, motorer, anläggningsmaskiner och finansiella tjänster betydelsefulla i många av de samhällsfunktioner som de flesta av oss är beroende av och möter varje dag.

Evenemangspartner:SJ

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen omsätter cirka 7,9 miljarder SEK och har 4 600 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 140 000 personer att resa med någon av SJs 1 200 avgångar från 284 stationer.

Evenemangspartner:STC

STC är en av Sveriges största gymkedjor med 200 gym från norr till söder. Tillsammans med Göteborgsvarvet sätter STC Sverige i rörelse för en bättre folkhälsa. STC finns med dig från start till mål i Göteborgsvarvet med inspirerande träningstips och pepp inför loppet, härlig uppvärmning innan startskottet och glada hejarop efter banan. Om din kropp ska hålla i det långa loppet rekommenderar STC kompletterande styrke-, kondition- och rörlighetsträning på gym mellan loppen.

STC är evenemangspartner och håller i uppvärmningen inför samtliga lopp under Varvetveckan. Ta rygg på STC.

Evenemangspartner:Göteborg Energi

Göteborg Energi har ett långsiktigt samarbete med Göteborgsvarvet och bidrar till att evenemanget blir mer hållbart genom att leverera 100 % förnybar el och förse publik och löpare med fritt wifi.

Göteborg Energi är evenemangs- och hållbarhetspartner till Göteborgsvarvet samt stolt huvudpartner för Göteborgsvarvet Marathon.

Evenemangspartner:Garmin

Garmin är världsledande inom satellitnavigation och har tillverkat produkter för navigation och kommunikation sedan 1989. 2006 lanserade de sin första träningsklocka och har sedan dess utvecklat mängder med produkter inom många olika sportsegment. Garmin erbjuder klockor till alla typer av löpare. Allt från aktivitetsarmband och enklare pulsklockor till avancerade multisportsklockor. Som Timing partner till Göteborgsvarvet vill Garmin hjälpa deltagarna att nå sina mål genom att presentera tider och resultat.

Evenemangspartner:Umara

Umara är nutritionsföretaget i Göteborg som 2013 grundades av två Biomedicinare med fokus på att optimera nutrition för uthållighetsidrottare. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och vår egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar vi själva våra produkter för att hjälpa dig prestera så bra du kan utefter dina förutsättningar. Alla kan ta sig upp till nästa nivå och nutritionen är ett av många viktiga verktyg. Till Göteborgsvarvet levererar vi en nyutvecklad sportdryck på stationerna som ska hjälpa dig till nya rekordtider med en lugn och harmonisk mage.

Evenemangspartner:Almondy

Almondy – Happiness is a piece of cake.

A piece of cake betyder en kak- eller tårtbit på engelska, men också att något är enkelt. Det sammanfattar oss på Almondy. Våra goda tårtor och kakor gör det enkelt att skapa glädjefyllda stunder där du kan umgås och njuta tillsammans med din familj och vänner.

Trots att våra godsaker inte förändrar världen så är vi övertygade om att de bidrar till att skapa minnesvärda, glada stunder varje dag. Det gör oss stolta, och tillsammans med Göteborgsvarvet är vi övertygade att vi tillsammans kan sprida extra mycket glädje till alla löpare, funktionärer och publik under varvet veckan. För visst är det så. Att allt blir bättre med tårta.

Evenemangspartner:ProPud

ProPud älskar all sport, träning, tävling och människor som utmanar sig själva varje dag!

Vi ger dig möjlighet att förenkla den aktiva livsstilen med galet läckra proteinberikade mellanmål, utan tillsatt socker. Idag finns både proteinpudding, proteinmilkshake, proteinbars och proteinflingor i den snabbt växande ProPud-familjen. Med våra produkter kan du bejaka din inre gottegris och samtidigt njuta av nyttiga smaksensationer varje dag. Vi peppar dig hela vägen så du kan nå dina personliga mål - och samtidigt njuta på vägen dit.

Lyssna på dina begär och lev livet!

Evenemangspartner:Grenade

Storbritanniens bästsäljande protein har landat! En bra proteinbar ska smaka gott, ha högt innehåll av protein och gärna komma i många olika smaker. Med Grenades Proteinbar är detta precis vad du får. En genomtänkt proteinbar med ett balanserat innehåll och helt underbara smaker. Detta är de bästsäljande proteinbarsen i Storbritannien av en anledning. Då Grenade är perfekt som mellanmål, ett hälsosammare snacks eller som komplement till din träning är vi glada att få vara på plats på Göteborgsvarvet med er deltagare, funktionärer och löpare och tillsammans skapa denna folkfest!

Evenemangspartner:BookBeat

Träna med en ljudbok i lurarna. BookBeat bjuder alla löpare på 45 dagar gratis lyssning och läsning, såklart utan bindningstid. Med BookBeat i mobilen eller surfplattan får du tillgång till över 800 000 böcker; allt från inspirerande faktaböcker om att bli en bättre löpare till spännande deckare, gripande biografier eller härlig feel-good. Ljudböcker är ett perfekt sällskap på löpturen eller promenaden, så på med lurarna och ut med dig!

Erbjudandet gäller nya BookBeat-användare. Efter gratisperioden kostar BookBeat från 99 kr/mån beroende på vilket prispaket du väljer vid registrering. Avsluta när du vill, BookBeat har ingen bindningstid.

Evenemangspartner:Dannebacken

Dannebackens partnerskap med Göteborgsvarvet ligger helt i linje med vår ambition att främja, friskvård, idrott, och ett aktivt föreningsliv. Dannebacken erbjuder hållbara servicetjänster för Företag, Fastighetsbolag och privatpersoner. Dannebacken är verksamma i hela Västra Götaland samt Halland och Dalsland vi är över 200 medarbetare som med kunskap och stort engagemang levererar välvårdade, trivsamma och säkra miljöer till våra kunder. Att engagera sig i Göteborgsvarvet, som är ett av världens största halvmaraton på vår hemmaplan är en självklarhet.

Evenemangspartner:Saab

Tillsammans med andra samhällsaktörer stärker vi Sveriges civila och militära försvar så att kvällsträningen, sophämtningen och mobiltelefonin fortsätter att fungera.

Idag producerar Saab en lång rad produkter som bidrar till det militära försvaret av Sverige. Allt från stridsflygplanet Gripen och granatgeväret Carl-Gustaf, till ubåtar och ytfartyg men även radarsystemet Giraffe och spanings- och ledningsflygplanet GlobalEye som utvecklas här i Göteborg.

Vi förser Försvarsmakten med förmågor som hjälper till att skydda våra gränser och genom samarbete med myndigheter, regioner, kommuner, företag och andra samhällsviktiga verksamheter är vi en del av totalförsvaret.

Saab – En del av Göteborg

Evenemangspartner:Clean Drink

Clean drink är ett svenskt varumärke med funktionella drycker tillverkade i Norden. Med ett unikt recept kombineras marknadens godaste smaker med funktionella ingredienser för att ge dig en hälsosam och uppfriskande dryck.

Clean drink fungerar såväl för elitidrottaren som en aktiv motionär.

Mediapartner:Mix Megapol

Mix Megapol är officiell mediapartner till Göteborgsvarvet. Mix Megapol är en del av Bauer Media som är Sveriges största kommersiella radioföretag med närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka.

Mix Megapol bidrar till folkfesten kring evenemanget.

Mediapartner:Göteborgs-Posten

Göteborgsvarvet är världens största halvmaraton, har satt drygt 1,4 miljoner människor i rörelse sedan 1980 och engagerar och aktiverar såväl Göteborg som dess invånare.

Göteborgs-Posten är stadens största tidning och den självklara nyhetsförmedlaren. Vi ger våra läsare nyheter inom ekonomi, politik, sport och kultur, samt guider, recensioner, livesändningar och unika event – däribland allt du behöver för att få koll på Göteborgsvarvet.

Från eliten till folkfesten - följ allt från gp.se