Partners Varvetveckan

Huvudpartner Stafettvarvet:Team BRA - För Cancerfonden

I Team BRA springer vi i förmån för Cancerfonden! Team BRA består idag av 37 lokala partnerföretag i Göteborgsregionen som främjar hälsa, glädje, motivation och att göra skillnad tillsammans. Sedan starten 2021 har vi samlat in 2,5 miljoner till forskningen i kampen mot cancer.

Huvudpartner Stafettvarvet:Vi är If - Nordens största försäkringsbolag!

Varför deltar If i detta evenemang?

Vi tycker att Göteborgsvarvet är en fantastisk folkfest och något man som medarbetare är stolt över att ha deltagit i.

Vi vill ge våra kollegor ett forum att fokusera på sin hälsa, ett nytt mål men även ge chansen att göra något roligt ihop utanför kontoret.

Medarbetarna är vår viktigaste resurs, mår de bra och trivs på jobbet så kommer vi spegla det till våra kunder som känner av vår service i världsklass.

Varför är vi huvudpartner för Stafettvarvet?

Med feedbacken från 2023 om att stafettvarvet var årets bästa dag, kan vi inte annat än att slå på trummorna och ta nästa steg för att ha en ännu bättre dag med mer inblandning i detta årets härliga evenemang. I år har vi laddat på ordentligt och satsar på att medverka med hela 50 lag - vi ses där!

Huvudpartner Stafettvarvet:Good Advice

Vill du få ordning och struktur på din redovisning, låt oss då prata. Kanske stärka din organisation tillsammans med en grym lönsamhet, ja men då måste vi prata med varandra.

Good Advice är unikt då vi bryter helt ny mark inom Redovisning och Utveckling.

Ja vi är också en helt automatiserad redovisningsbyrå, detta så att vi kan arbeta nära ekonomin för att ge våra kunder ett klart större värde inom:

  • lönsamhet
  • organisationsutveckling
  • hållbarhet

Vi arbetar med ett eget framtaget koncept - DAY - "den största dagen är en dag av törst". En fantastiskt dikt av Karin Boye som inspirerar oss. Vår filosofi grundar sig i idrottspsykologin, där självledarskap, täta uppföljningar och positivitet är vårt signum.

Idrott och företagande är starkt förenade.

Vi finns i Göteborg och Stockholm

info@goodadvice.se

Evenemangspartner Stafettvarvet:Vinn*

Vinn* är ett powerhouse av specialister, drivna av en sann entreprenörsanda och en lärande kultur med en gemensam fokus på att använda vår kunskap och erfarenhet att forma en bättre framtid– tillsammans med våra kunder.

Vi är idag en grupp av 16 unika bolag och utvecklas ständigt genom vår Start-up Studio där målet är att attrahera de skarpaste kompetenserna och människor som delar våra värderingar och vision.

Kom och säg hej på Stafettvarvet!

Evenemangspartner Stafettvarvet:AFRY

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Som en naturlig förlängning i vår strävan att stödja hållbara projekt och evenemang, som dessutom främjar hälsa och välbefinnande i samhället, är vi stolta evenemangspartners till Stafettvarvet.

Vi ser fram emot årets folkfest!

Evenemangspartner Stafettvarvet:Flexmassage

Flexmassage är västsveriges största massagekedja och erbjuder sedan 2006 djupgående massagebehandlingar till privatpersoner och företag i Göteborg, Mölndal, Partille, Alingsås, Borås och Kungsbacka. De har 18 stycken mottagningar och utför årligen ca 110 000 behandlingar som verkligen gör skillnad för stela muskler. Flexmassage vill bidra till bättre hälsa genom massage. Som löpare i Stafettvarvet möter du Flexmassage strax efter målgång där de kommer vara redo att ge dig en stunds välförtjänt återhämtning på massagebänken.

Evenemangspartner Stafettvarvet:Åsens Rör

Åsens Rör är ett modernt VVS-företag som riktar sig mot både entreprenad och service i Göteborg och i Stockholm. Vi på Åsens vill kunna erbjuda kunden en upplevelse som skiljer sig mot våra konkurrenter. Vår affärsidé bygger på långsiktiga och personliga relationer och ett ömsesidigt förtroende, där enkelhet och flexibilitet genomsyrar hela vår verksamhet.

Vi ser så mycket fram emot att vara en del av Stafettvarvet för allra första gången!

Evenemangspartner Lilla Varvet:Nordea

Vilken framtid vill du leva i?

Tillsammans med kunder och partners möjliggör Nordea övergången till en hållbar framtid. Nordea är den största finanskoncernen i Norden och vi är en av Europas största banker. Vi integrerar hållbarhet i allt vi gör för att du som kund, investerare eller annan partner ska kunna göra medvetna val för framtiden. Nordea är evenemangspartner till Lilla Varvet.

Evenemangspartner Lilla Varvet och Minivarvet:Råsaft

Råsaft tillverkar kallpressad hantverksjuice i sitt mikropresseri i Loviseberg utanför Stockholm. Ledstjärnan är smak, mycket smak. I åratal har de utvecklat sina presstekniker och nördat ner sig i vilka beståndsdelar som krävs för att skapa den godaste juicen. Råvarorna väljs med omsorg och efter säsongen och är en av byggstenarna till att skapa riktigt god juice.

Ni kan läsa mer på råsaft.se

Huvudpartner Specialvarvet:BRIXLY

Brixly - Vi är en hängiven byggare. I sin enklaste form förvandlar vi en trist gräsplätt till ett vackert hus som myllrar av människor eller så reser vi en hel stadsdel och ser något nytt få form och färg och liv. Men framför allt: Vi bygger för människor. Brixly är huvudpartner till Specialvarvet

Evenemangspartner Specialvarvet:Humana

Humana är Sveriges ledande privata idédrivna omsorgsföretag. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision, Alla har rätt till ett bra liv. Vi är övertygade om att passionerad omsorg och privat ägande kan gå hand i hand. Humana är huvudpartner till Specialvarvet.

Titelpartner Digitala Varvetmilen:Consat

Consat – stolt partner och en perfekt match med Digitala Varvetmilen.

Precis som Göteborgsvarvet har Consat sitt ursprung från Göteborg, grundades på 80-talet och har kunder från hela världen tack vare moderna uppkopplade system. Consat är ett innovativt teknikföretag som arbetar med IT, fordon, industri, Life Science och uppkopplade system för smarta städer och kollektivtrafik. Vi vill inspirera till ett hälsosamt och miljövänligt liv och vi ser fram emot att springa tillsammans med våra kunder, partners, kollegor och alla vänner!