Göteborgs­varvets huvud­partners

Huvudpartner:New Balance

New Balance vill tillsammans med Varvet skapa ett riktigt bra sammanhang för alla löpälskare genom att kombinera bra innehåll och aktiviteter med intressanta profiler. Oavsett om man är en dedikerad löpare, entusiast eller springer för välgörenhet vill New Balance hjälpa varje löpare att uppnå sitt mål.

New Balance är också evenemangspartner till Stafettvarvet, Specialvarvet, Cityvarvet, Minivarvet och Lilla Varvet.

Huvudpartner:Boozt.com

Boozt.com är för första gången stolt partner till alla lopp under Varvet-veckan. Boozt är nordens snabbast växande fashion och beauty online shop med allt inom kläder, skor, accessoarer, sport och skönhetsprodukter till hela familjen. Hos oss hittar du allt du behöver inför ditt lopp.

Oavsett om det gäller löparskor, tights eller annan utrustning har Boozt produkterna som passar dig. Välj dina favoriter bland över 600 skandinaviska och internationella märken som adidas, ASICS, New Balance (även stolt partner till Göteborgsvarvet), Skins, Under Armour, Craft och många fler!

Boozt.com är också evenemangspartner till Trailvarvet, Stafettvarvet, Specialvarvet, Cityvarvet, Yogavarvet, Minivarvet och Lilla Varvet, samt huvudpartner till Varvetmilen.

Huvudpartner:Göteborg Energi

Göteborg Energi har ett långsiktigt samarbete med Göteborgsvarvet och bidrar till evenemanget blir mer hållbart genom att leverera 100 % förnybar el. Som göteborgarnas energibolag vill vi också bidra till den lokala folkfesten och det gör vi framförallt genom att arrangera Minivarvet i Slottsskogen. Publik och löpare kan också ladda sina mobiler på någon av våra mobilladdare i start- och målområdet. Vi möjliggör också datakommunikation för tv-sändningar, wifi och har fyra energistationer till löparna längs banan.

Göteborg Energi är också huvudpartner till Minivarvet och Göteborgsvarvet Marathon, samt evenemangspartner till Lilla Varvet och Specialvarvet.