Göteborgs­varvets huvud­partners

Huvudpartner:Polestar

Polestar är en ny, oberoende svensk tillverkare av elektriska prestandabilar i premiumsegmentet. Bolaget grundades av Volvo Cars och Geely Holding. Polestar 2 är företagets första bil som tillverkats i större volym. Huvudkontoret är beläget i Göteborg och bilarna finns idag på marknader i Europa, Nordamerika, Kina samt Asien- och Stillahavsområdet. I Göteborgsvarvet 2022 leds löparna av Polestar 2 och det är första gången som ledarbil och klockbil är 100% elektrisk.  

Göteborgsvarvet och Polestar har samarbetat sedan 2020. Polestar tror på transparens och har tagit fram en metodik för att mäta och redovisa klimatavtrycket för Polestar 2 . Idag är det 24,2 ton CO₂e i produktionsfasen för versionen Standard range Single motor. Genom Polestars samarbetet med Göteborgsvarvet kommer Polestar bidra med kunskap om klimattransparens och data för att halvmaran på ett tydligt och lättförståeligt sätt ska kunna mäta och redovisa klimatavtrycket i loppet med målet att minska avtrycket framåt.

Huvudpartner:New Balance

New Balance vill tillsammans med Varvet skapa ett riktigt bra sammanhang för alla löpälskare genom att kombinera bra innehåll och aktiviteter med intressanta profiler. Oavsett om man är en dedikerad löpare, entusiast eller springer för välgörenhet vill New Balance hjälpa varje löpare att uppnå sitt mål.

New Balance är också evenemangspartner till Stafettvarvet, Specialvarvet, Cityvarvet, Minivarvet och Lilla Varvet.

Huvudpartner:Boozt.com

Boozt.com är återigen stolt partner till alla lopp under Varvet-veckan. Boozt är nordens snabbast växande online varuhus med allt inom mode, sport, heminredning och skönhetsprodukter till hela familjen. Hos Boozt.com hittar du allt du behöver inför ditt lopp. Oavsett om det gäller löparskor, tights eller annan utrustning har Boozt produkterna som passar dig. Välj dina favoriter bland över 600 skandinaviska och internationella märken som adidas, ASICS, New Balance, Under Armour, Craft och många fler. Boozt.com är också evenemangspartner till Trailvarvet, Stafettvarvet, Specialvarvet, Cityvarvet, Minivarvet och Lilla Varvet, samt huvudpartner till Varvetmilen.

Huvudpartner:BAUHAUS

BAUHAUS bygger svensk idrott och är huvudpartner till Göteborgsvarvet och Göteborgsvarvet Marathon.

BAUAHAUS vill stötta både de största och de minsta. vi vill vara med i VM, EM och på de stora idrottsgalorna, men också när jublet hörs när 7-åringen sparkar in sitt första mål, när det första längdhoppet görs, när skridskorna touchar isen för första gången. För det är något speciellt med idrott. Det är något speciellt när vi ser matchtröjorna på fotbollsplanen, i hockeyrinken, på friidrottsarenorna, i backen och i längdspåret. Idrott engagerar, skapar känslor och ger oss energi. Vi bygger svensk idrott.

Huvudpartner:NEH

Huvudpartner till Göteborgsvarvet 21 km och till Göteborgsvarvet Marathon.

Huvudpartner:Prioritet finans

Prioritet Finans har jobbat med factoring i över 40 år och hjälper idag mer än 6000 företag med att snabbt förbättra sin likviditet genom sina tjänster fakturabelåning och fakturaköp. En av Prioritet Finans största fördelar är att man köper över 98 procent av alla inskickade fakturor och när du som kund säljer dina fakturor på morgonen har du pengarna samma dag.