Göteborgs­varvets huvud­partners

Huvudpartner:ASICS

ASICS är ett japanskt sportvarumärke som skapades efter andra världskriget just för den positiva påverkan fysisk aktivitet har på det mentala måendet. ASICS är en akronym, Anima Sana In Corpore Sano – en sund själ i en sund kropp. Genom samarbetet med Göteborgsvarvet vill ASICS fortsätta att inspirera, motivera och genom sina produkter möjliggöra det för löparna att nå sina mål vare sig det handlar om att börja röra på sig eller jaga efter en bättre tid på Göteborgsvarvet.

ASICS är huvudpartner till Göteborgsvarvet, Trailvarvet, Stafettvarvet, Cityvarvet, Specialvarvet, Minivarvet, Lilla Varvet samt Göteborgsvarvet Marathon.

Huvudpartner:Polestar

Göteborgsvarvet och Polestar har samarbetat sedan 2020. Även i år leds loppet av en Polestar, det svenska elektriska prestandabilsmärket med fokus på design, inovation och hållbarhet.

Polestars huvudkontoret ligger i Göteborg och du kan besöka Polestar i Göteborg, Malmö, Stockholm, Umeå och vid Landvetter flygplats.

Sommaren 2024 kommer det finnas tre bilar på de svenska vägarna, Polestar 2, Polestar 3 och den nyligen lanserade SUV-coupén Polestar 4.

En nyhet för i år är att Polestar 4 kommer vara en av de officiella kamerorna i live-sändningen på gp.se, utöver då att vara klockbil.

Polestar 4 är bilen utan bakruta. Istället har den en bakåtriktad HD-kamera och en digital backspegel som visar vad som finns bakom bilen.

Göteborgsvarvet blir därmed världens första löpartävling som filmas av en bil.

Under Varvetveckan finns Polestar även på plats vid Slottsskogsvallen samt att du får ditt resultat efter målgång i en unik Polestar 4-bild via epost.

Huvudpartner:Boozt

Boozt.com är återigen stolt partner till alla lopp under Varvet-veckan. Boozt är nordens snabbast växande online varuhus med allt inom mode, sport, heminredning och skönhetsprodukter till hela familjen. Hos Boozt.com hittar du allt du behöver inför ditt lopp. Oavsett om det gäller löparskor, tights eller annan utrustning har Boozt produkterna som passar dig. Välj dina favoriter bland över 600 skandinaviska och internationella märken som adidas, ASICS, New Balance, Under Armour, Craft och många fler. Boozt.com är också evenemangspartner till Trailvarvet, Stafettvarvet, Specialvarvet, Cityvarvet, Minivarvet och Lilla Varvet, samt huvudpartner till Varvetmilen.

Huvudpartner:Bauhaus

BAUHAUS bygger svensk idrott och är huvudpartner till Göteborgsvarvet och Göteborgsvarvet Marathon.

BAUAHAUS vill stötta både de största och de minsta. vi vill vara med i VM, EM och på de stora idrottsgalorna, men också när jublet hörs när 7-åringen sparkar in sitt första mål, när det första längdhoppet görs, när skridskorna touchar isen för första gången. För det är något speciellt med idrott. Det är något speciellt när vi ser matchtröjorna på fotbollsplanen, i hockeyrinken, på friidrottsarenorna, i backen och i längdspåret. Idrott engagerar, skapar känslor och ger oss energi. Vi bygger svensk idrott.

Huvudpartner:NEH

Huvudpartner till Göteborgsvarvet 21 km och till Göteborgsvarvet Marathon.

Huvudpartner:Prioritet Finans

Prioritet Finans har jobbat med factoring i över 40 år och hjälper idag mer än 6000 företag med att snabbt förbättra sin likviditet genom sina tjänster fakturabelåning och fakturaköp. En av Prioritet Finans största fördelar är att man köper över 98 procent av alla inskickade fakturor och när du som kund säljer dina fakturor på morgonen har du pengarna samma dag.