Göteborgs­varvets huvud­partners

Huvudpartner:ASICS

ASICS är ett japanskt sportvarumärke som skapades efter andra världskriget just för den positiva påverkan fysisk aktivitet har på det mentala måendet. ASICS är en akronym, Anima Sana In Corpore Sano – en sund själ i en sund kropp. Genom samarbetet med Göteborgsvarvet vill ASICS fortsätta att inspirera, motivera och genom sina produkter möjliggöra det för löparna att nå sina mål vare sig det handlar om att börja röra på sig eller jaga efter en bättre tid på Göteborgsvarvet.

ASICS är huvudpartner till Göteborgsvarvet, Trailvarvet, Stafettvarvet, Cityvarvet, Specialvarvet, Minivarvet, Lilla Varvet samt Göteborgsvarvet Marathon.

Huvudpartner:Polestar

Polestar är det svenska elektriska prestandabilsmärket vars målsättning är att förbättra samhället genom att använda design och teknik för att påskynda övergången till hållbar mobilitet. Huvudkontoret ligger i Göteborg och bilarna finns tillgängliga online på 27 marknader globalt i Nordamerika, Europa, Asien och Stillahavsområdet. I Sverige finns Polestar i Göteborg, Karlstad, Malmö, Stockholm, Umeå och vid Landvetter flygplats.

Polestar 2 lanserades 2019, Polestar 3 lanserades i slutet av 2022 som SUV:en för den elektriska tidsåldern och nyligen presenterades coupé-SUV:en Polestar 4. Polestar planerar att skapa en klimatneutral produktionsbil, utan klimatkompensation, till år 2030.

Göteborgsvarvet och Polestar har samarbetat sedan 2020 och för andra året i rad leder vi Varvet med Polestar 2. Under Varvetveckan finns vi på plats vid Slottsskogsvallen och när du passerar mållinjen på lördag den 13 maj får du ditt resultat via epost och sms.

Huvudpartner:Boozt

Boozt.com är återigen stolt partner till alla lopp under Varvet-veckan. Boozt är nordens snabbast växande online varuhus med allt inom mode, sport, heminredning och skönhetsprodukter till hela familjen. Hos Boozt.com hittar du allt du behöver inför ditt lopp. Oavsett om det gäller löparskor, tights eller annan utrustning har Boozt produkterna som passar dig. Välj dina favoriter bland över 600 skandinaviska och internationella märken som adidas, ASICS, New Balance, Under Armour, Craft och många fler. Boozt.com är också evenemangspartner till Trailvarvet, Stafettvarvet, Specialvarvet, Cityvarvet, Minivarvet och Lilla Varvet, samt huvudpartner till Varvetmilen.

Huvudpartner:Bauhaus

BAUHAUS bygger svensk idrott och är huvudpartner till Göteborgsvarvet och Göteborgsvarvet Marathon.

BAUAHAUS vill stötta både de största och de minsta. vi vill vara med i VM, EM och på de stora idrottsgalorna, men också när jublet hörs när 7-åringen sparkar in sitt första mål, när det första längdhoppet görs, när skridskorna touchar isen för första gången. För det är något speciellt med idrott. Det är något speciellt när vi ser matchtröjorna på fotbollsplanen, i hockeyrinken, på friidrottsarenorna, i backen och i längdspåret. Idrott engagerar, skapar känslor och ger oss energi. Vi bygger svensk idrott.

Huvudpartner:NEH

Huvudpartner till Göteborgsvarvet 21 km och till Göteborgsvarvet Marathon.

Huvudpartner:Prioritet Finans

Prioritet Finans har jobbat med factoring i över 40 år och hjälper idag mer än 6000 företag med att snabbt förbättra sin likviditet genom sina tjänster fakturabelåning och fakturaköp. En av Prioritet Finans största fördelar är att man köper över 98 procent av alla inskickade fakturor och när du som kund säljer dina fakturor på morgonen har du pengarna samma dag.