Göteborgs­varvets huvud­partners

Huvudpartner:Polestar

Polestar är det oberoende svenska premiumvarumärket som erbjuder eldrivna prestandabilar, grundat av Volvo Cars och Geely Holding. Helt elektriska Polestar 2 är företagets första bil som tillverkas i större volymer. Huvudkontoret är beläget i Göteborg och bilarna finns idag ute på vägarna på tio marknader globalt i Europa, Nordamerika och Kina. Transparens är ett nyckelord för företagets verksamhet som genom design och innovation driver utvecklingen mot hållbar mobilitet.

Göteborgsvarvet och Polestar delar ambitionen på hållbarhet och i år leds löparna i Göteborgsvarvet av Polestar 2, det är första gången i loppets historia som ledarbil och klockbil är 100% elektriska.

Redan år 2020 var Polestar partner till Göteborgsvarvet, då till Göteborgsvarvet Virtual Race 21K, som ersatte det inställda loppet. Polestar 2 agera då som virtuell ledarbil för de tusentals löpare som genomförde det digitala loppet runt om i världen.

Huvudpartner:NEH

Huvudpartner till Göteborgsvarvet 21 km och till Göteborgsvarvet Marathon.

Huvudpartner:BAUHAUS

BAUHAUS bygger svensk idrott och är huvudpartner till Göteborgsvarvet och Göteborgsvarvet Marathon.

BAUAHAUS vill stötta både de största och de minsta. vi vill vara med i VM, EM och på de stora idrottsgalorna, men också när jublet hörs när 7-åringen sparkar in sitt första mål, när det första längdhoppet görs, när skridskorna touchar isen för första gången. För det är något speciellt med idrott. Det är något speciellt när vi ser matchtröjorna på fotbollsplanen, i hockeyrinken, på friidrottsarenorna, i backen och i längdspåret. Idrott engagerar, skapar känslor och ger oss energi. Vi bygger svensk idrott.

Huvudpartner:New Balance

New Balance vill tillsammans med Varvet skapa ett riktigt bra sammanhang för alla löpälskare genom att kombinera bra innehåll och aktiviteter med intressanta profiler. Oavsett om man är en dedikerad löpare, entusiast eller springer för välgörenhet vill New Balance hjälpa varje löpare att uppnå sitt mål.

New Balance är också evenemangspartner till Stafettvarvet, Specialvarvet, Cityvarvet, Minivarvet och Lilla Varvet.

Huvudpartner:Boozt.com

Boozt.com är för första gången stolt partner till alla lopp under Varvet-veckan. Boozt är nordens snabbast växande fashion och beauty online shop med allt inom kläder, skor, accessoarer, sport och skönhetsprodukter till hela familjen. Hos oss hittar du allt du behöver inför ditt lopp.

Oavsett om det gäller löparskor, tights eller annan utrustning har Boozt produkterna som passar dig. Välj dina favoriter bland över 600 skandinaviska och internationella märken som adidas, ASICS, New Balance (även stolt partner till Göteborgsvarvet), Skins, Under Armour, Craft och många fler!

Boozt.com är också evenemangspartner till Trailvarvet, Stafettvarvet, Specialvarvet, Cityvarvet, Yogavarvet, Minivarvet och Lilla Varvet, samt huvudpartner till Varvetmilen.

Huvudpartner:Göteborg Energi

Göteborg Energi har ett långsiktigt samarbete med Göteborgsvarvet och bidrar till evenemanget blir mer hållbart genom att leverera 100 % förnybar el. Som göteborgarnas energibolag vill vi också bidra till den lokala folkfesten och det gör vi framförallt genom att arrangera Minivarvet i Slottsskogen. Publik och löpare kan också ladda sina mobiler på någon av våra mobilladdare i start- och målområdet. Vi möjliggör också datakommunikation för tv-sändningar, wifi och har fyra energistationer till löparna längs banan.

Göteborg Energi är också huvudpartner till Minivarvet och Göteborgsvarvet Marathon, samt evenemangspartner till Lilla Varvet och Specialvarvet.