Göteborgs­varvets leverantörer

Leverantör:Radisson Blu Scandinavia

På Radisson Blu Scandinavia Hotel bor du mitt i centrala Göteborg i något av våra 355 rum och sviter. Omgiven av modern skandinavisk design och med både restauranger och prisbelönt spaanläggning är vi ett självklart val för din nästa hotellvistelse. Sedan 1986 har vi skapat upplevelser för både göteborgare och internationella gäster och vi ser fram emot att få välkomna er till oss. På Atrium Bar & Restaurant kan du bland annat ta del av aktuella erbjudanden, kika på menyn eller varför inte boka bord för vår populära brunch.

Leverantör:Stjärnkliniken

Stjärnkliniken har sedan start arbetat nära elitidrottare och landslag – en kunskap vi vårdar, delar med oss av och implementerar i hela vår organisation för att kunna behandla våra patienter på bästa sätt. Hos oss hittar du både naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer, massageterapeuter, personliga tränare, hälsocoacher och samtalsterapeuter.

Vår breda kompetens ger dig de bästa förutsättningarna och detta skapar alla möjligheter för dig att förebygga, optimera eller få hjälp med olika typer av behandlingar utefter ditt behov - för att du ska prestera på topp under Göteborgsvarvet! Målet är alltid att på bästa möjliga sätt få dig smärtfri och hjälpa dig som vill prestera på din högsta nivå utifrån din förmåga och dina mål.

Stjärnkliniken är stolt leverantör och står för massagen på Göteborgsvarvet!

Leverantör:Coegi

Coegi – Vi älskar IT. Så du kan älska annat! Coegi (f.d. Floorit AB) etablerades 2004 i Göteborg. Coegi är och vill vara en naturlig del av stora som små evenemang och Göteborgsvarvet är ett av de evenemang som vi självklart ska vara delaktiga i. Året runt, alla timmar på dygnet, hjälper vi verksamheter med att leverera IT som fungerar och när det är löparfest i staden vill vi vara på plats.

Leverantör:Compeed

COMPEED®skavsårsplåster förebygger och lindrar skavsår under varvet! COMPEED® skavsårsplåster lindrar smärtan från skavsåret omedelbart, det underlättar läkning och ger dig optimal komfort genom att fungera som ett extra hudlager som skyddar mot friktion och tryck. Under Göteborgsvarvet bidrar vi med Compeed i samtliga sjukvårdstationer längs banan så att du skall kunna springa vidare utan att ditt lopp ska påverkas av dina skavsår!

Leverantör:Cramo

Cramolevererar 2400 kravallstaket som används under Göteborgsvarvetveckan. Cramo är specieliserade på att hyra ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, liksom till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn. Dessutom bedriver företaget försäljning av begagnad utrustning för egen och för kunders räkning.Cramo levererar 2400 kravallstaket som används under Göteborgsvarvetveckan. Cramo är specieliserade på att hyra ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, liksom till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn. Dessutom bedriver företaget försäljning av begagnad utrustning för egen och för kunders räkning.

Leverantör:GLC

GLC har sedan 1935 utfört transporttjänster inom bygg och anläggning. Idag arbetar företaget inom alla de mer kvalificerade delarna av transportsektorn och levererar varje år transporttjänster till Göteborgsvarvet.

Leverantör:Göteborg & Co

Göteborg har under de senaste 25 åren varit värd för en lång rad evenemang. Som evenemangsstad är Göteborg en metropol och mötesplats för människor från hela världen. Varje år välkomnar Göteborg besökare och deltagare från Göteborgsvarvet, Gothia Cup, Partille Cup, Way Out West, Göteborgs Kulturkalas och många fler evenemang. Göteborg är en plats för stora konserter, festivaler, finaler, internationella tävlingar och årliga mästerskap inom både idrott och kultur.

Leverantör:Hyrtoaletten

Hyrtoaletten levererar toaletter till utomhuskonserter och lyxtoaletter till bröllop.Till Göteborgsvarvet levererar de toaletter för att serva både löpare och publik både i start- och målområdet och längs med bansträckningen.

Leverantör:Layher

Layher AB säljer och marknadsför ställningssystem, väderskydd samt scener och läktare i Sverige. Produkterna används främst inom bygg och anläggning, inom processindustrin samt vid evenemang. Layher levererar alla broar/övergångar under Göteborgsvarvet.

Leverantör:Ramudden

Ramudden hjälper vi våra kunder att skapa säkra arbetsplatser, precis som vi under Varvetveckan hjälper till att säkra upp Göteborgs gator och torg, så aktiva och publik på bästa sätt kan samsas inom samma område. Ramudden har under flera år levererat material och tjänster till Göteborgsvarvet och vi är stolta över vårt samarbete och att vara en del av denna folkfest. Vår intern friskvårdssatsning Passion For Health, som uppmuntrar till bättre hälsa och glädje samt att träna regelbundet och långsiktigt, går även det hand i hand med vårt engagemang i Göteborgsvarvet.

Leverantör:Renova Miljö

Renova Miljö ABär Västsveriges ledande företag inom avfall och återvinning. Renova Miljö AB samarbetar med Göteborgsvarvet för att höja kvalitén inom avfallshantering och återvinning under evenemanget.

Leverantör:Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen övergripande uppdrag är att bidra till ett gott liv för människorna i Västra Götaland och sker inom tre ansvarsområden: Hälso- och sjukvård, tillväxt och utveckling och kollektivtrafik. Västra Götalandsregionen servar sina anställda med en egen startgrupp på Göteborgsvarvet.

Leverantör:Älvstranden Utveckling

Älvstranden Utveckling AB är Göteborgs Stads utvecklingsbolag med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden. Tillsammans med stadens planerande förvaltningar och näringsliv skapar de en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven.

Älvstranden Utveckling garanterar bansträckningen för halvmaratonloppet Göteborgsvarvet från och med ingången till Färjenäsparken till Frihamnen, korsningen vid Preem

Leverantör:Saferoad

Vi på Saferoad är glada och stolta att få vara en del av årets upplaga av Göteborgsvarvet. Att träna, umgås och vara utomhus ger en bra balans mellan fritid, hälsa och arbete.

Saferoad är en ledande tillverkare och distributör av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vi vill att du ska komma fram säkert, oavsett om du kör bil, cyklar, går eller arbetar på vägen och strävar därför efter att göra livet på vägen säkrare. Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuder ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar.

Vi ser mycket fram emot att delta på folkfesten tillsammans med våra medarbetare och alla andra!

Leverantör:Kahls

Grattis till en fantastisk prestation!

Kahls bjuder på en god kopp kaffe efter målgång i Göteborgsvarvet Marathon. Kaffebönorna är omsorgsfullt utvalda och rostade med varsam hand i vårt rosteri i Göteborg. Det har vi gjort sedan 1911. Hoppas det smakar!