Göteborgs­varvets leverantörer

Leverantör:Maurten

Sedan 2015 har Maurten och Hydrogelteknologin förändrat hur konditionsidrottare får i sig energi. Tekniken möjliggör ett stort energiintag – och har i grunden förändrat hur vi ser på kolhydrater och hur mycket man kan få i sig under aktivitet, utan magproblem. Kort och gott så har den spelat en nyckelroll för idrottare runtom i världen att nå sin fulla potential.

Läs mer om Maurten och utforska produktsortimentet av sportdryck, energigels och energibars här: Maurten

Leverantör:Radisson Blu Scandinavia

På Radisson Blu Scandinavia Hotel bor du mitt i centrala Göteborg i något av våra 355 rum och sviter. Omgiven av modern skandinavisk design och med både restauranger och prisbelönt spaanläggning är vi ett självklart val för din nästa hotellvistelse. Sedan 1986 har vi skapat upplevelser för både göteborgare och internationella gäster och vi ser fram emot att få välkomna er till oss. På Atrium Bar & Restaurant kan du bland annat ta del av aktuella erbjudanden, kika på menyn eller varför inte boka bord för vår populära brunch.

Leverantör:Stjärnkliniken

Stjärnkliniken har sedan start arbetat nära elitidrottare och landslag – en kunskap vi vårdar, delar med oss av och implementerar i hela vår organisation för att kunna behandla våra patienter på bästa sätt. Hos oss hittar du både naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer, massageterapeuter, personliga tränare, hälsocoacher och samtalsterapeuter.

Vår breda kompetens ger dig de bästa förutsättningarna och detta skapar alla möjligheter för dig att förebygga, optimera eller få hjälp med olika typer av behandlingar utefter ditt behov - för att du ska prestera på topp under Göteborgsvarvet! Målet är alltid att på bästa möjliga sätt få dig smärtfri och hjälpa dig som vill prestera på din högsta nivå utifrån din förmåga och dina mål.

Stjärnkliniken är stolt leverantör och står för massagen på Göteborgsvarvet!

Leverantör:ProPud

ProPud älskar all sport, träning, tävling och människor som utmanar sig själva varje dag!

Vi ger dig möjlighet att förenkla den aktiva livsstilen med galet läckra proteinberikade mellanmål, utan tillsatt socker. Idag finns både proteinpudding, proteinmilkshake, proteinbars och proteinflingor i den snabbt växande ProPud-familjen. Med våra produkter kan du bejaka din inre gottegris och samtidigt njuta av nyttiga smaksensationer varje dag. Vi peppar dig hela vägen så du kan nå dina personliga mål - och samtidigt njuta på vägen dit.

Lyssna på dina begär och lev livet!

Leverantör:Period Pack

Period pack är ett svenskt grundat bolag som startades som ett skolprojekt av två unga kvinnor i Örebro. Vi har visionen att göra mensskydd lika självklart som toalettpapper och tvål, och detta jobbar vi mot genom våra unika behållare för mensskydd. Att idrotta med mens kan vara utmanande, och därför är det ett självklart val för oss att inleda ett samarbete tillsammans med Göteborgsvarvet. Vi strävar efter att skapa en atmosfär där alla kvinnliga deltagare känner sig trygga och bekväma under hela sitt besök på Göteborgsvarvet. Läs mer om vår resa här: Our Journey - Period Pack

Leverantör:Poppels Bryggeri

Poppels Bryggeri är ett litet bryggeri med stor kärlek till hantverket, beläget i Jonsereds klassiska fabriksmiljö. Vi vill skapa öl med bra smak, som passar bra med mat och som du delar med dina vänner.

Du kan besöka oss på vår restaurang Poppels Öl&Mat i Jonsered eller på Poppels Citybryggeri i centrala Göteborg. Läs mer om Poppels Bryggeri och våra restauranger på vår hemsida.

Leverantör:Rapsodine

Rapsodine älskar hållbar hälsa!

Vi är ett svenskt hudvårdsvarumärke från Mariestad med ett brett sortiment. Krämer är vår absoluta specialitet och fotkrämen är en av våra bästsäljare (hett tips till alla löpare!). Alla våra produkter är baserade på svensk, ekologisk och kallpressad rapsolja och kan användas av hela familjen.

Vår strävan är att våra produkter ska göra gott både för människa och miljö. Därför kändes det givet för oss att vara partner till Göteborgsvarvet och få dela med av oss av vår passion för naturlig hudvård till andra människor som värdesätter hållbar hälsa och välmående högt.

Vi ses på Göteborgsvarvet!

Leverantör:Coegi

Coegi – Vi älskar IT. Så du kan älska annat! Coegi (f.d. Floorit AB) etablerades 2004 i Göteborg. Coegi är och vill vara en naturlig del av stora som små evenemang och Göteborgsvarvet är ett av de evenemang som vi självklart ska vara delaktiga i. Året runt, alla timmar på dygnet, hjälper vi verksamheter med att leverera IT som fungerar och när det är löparfest i staden vill vi vara på plats.

Leverantör:Cramo

Cramo levererar 2400 kravallstaket som används under Göteborgsvarvets Varvetvecka. Cramo är specialiserade på att hyra ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, liksom till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn. Dessutom bedriver företaget försäljning av begagnad utrustning för egen och för kunders räkning.

Leverantör:Göteborg & Co

Göteborg har under de senaste 25 åren varit värd för en lång rad evenemang. Som evenemangsstad är Göteborg en metropol och mötesplats för människor från hela världen. Varje år välkomnar Göteborg besökare och deltagare från Göteborgsvarvet, Gothia Cup, Partille Cup, Way Out West, Göteborgs Kulturkalas och många fler evenemang. Göteborg är en plats för stora konserter, festivaler, finaler, internationella tävlingar och årliga mästerskap inom både idrott och kultur.

Leverantör:Hyrtoaletten

Hyrtoaletten levererar toaletter till utomhuskonserter och lyxtoaletter till bröllop.Till Göteborgsvarvet levererar de toaletter för att serva både löpare och publik både i start- och målområdet och längs med bansträckningen.

Leverantör:Layher

Layher AB säljer och marknadsför ställningssystem, väderskydd samt scener och läktare i Sverige. Produkterna används främst inom bygg och anläggning, inom processindustrin samt vid evenemang. Layher levererar alla broar/övergångar under Göteborgsvarvet.

Leverantör:Ramudden

Ramudden hjälper vi våra kunder att skapa säkra arbetsplatser, precis som vi under Varvetveckan hjälper till att säkra upp Göteborgs gator och torg, så aktiva och publik på bästa sätt kan samsas inom samma område. Ramudden har under flera år levererat material och tjänster till Göteborgsvarvet och vi är stolta över vårt samarbete och att vara en del av denna folkfest. Vår intern friskvårdssatsning Passion For Health, som uppmuntrar till bättre hälsa och glädje samt att träna regelbundet och långsiktigt, går även det hand i hand med vårt engagemang i Göteborgsvarvet.

Leverantör:Renova Miljö

Renova Miljö ABär Västsveriges ledande företag inom avfall och återvinning. Renova Miljö AB samarbetar med Göteborgsvarvet för att höja kvalitén inom avfallshantering och återvinning under evenemanget.

Leverantör:Älvstranden Utveckling AB

Älvstranden Utveckling AB är ett kommunalt fastighetsbolag och en del av Göteborgs Stad. Med utgångspunkt i vårt fastighetsinnehav, bidrar vi till en hållbar, långsiktig stadsutveckling i Göteborg genom att utveckla kvartersmark och fastigheter. Vår arena är vårt fastighetsbestånd i området mellan broarna på båda sidor om Göta älv. Här äger, förvaltar och utvecklar vi fastigheter, både byggnader, kvartersmark och historiska landmärken.

Älvstranden Utveckling AB garanterar bansträckningen för halvmaratonloppet Göteborgsvarvet från och med ingången till Färjenäsparken till Frihamnen, korsningen vid Preem.

Leverantör:Saferoad

Vi på Saferoad är glada och stolta att få vara en del av årets upplaga av Göteborgsvarvet. Att träna, umgås och vara utomhus ger en bra balans mellan fritid, hälsa och arbete.

Saferoad är en ledande tillverkare och distributör av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vi vill att du ska komma fram säkert, oavsett om du kör bil, cyklar, går eller arbetar på vägen och strävar därför efter att göra livet på vägen säkrare. Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuder ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar.

Vi ser mycket fram emot att delta på folkfesten tillsammans med våra medarbetare och alla andra!

Leverantör:GLC

GLC har sedan 1935 utfört transporttjänster inom bygg och anläggning. Idag arbetar företaget inom alla de mer kvalificerade delarna av transportsektorn och levererar varje år transporttjänster till Göteborgsvarvet.

Leverantör:Carotte

Carotte Food & Event har äran att laga och servera er all mat och dryck som säljs i anslutning till Göteborgsvarvets officiella områden under Varvetveckan. Vi är en kvalitativ catering- och evenemangspartner som lagar all mat från grunden i vårt kök på Läppstiftet i Göteborg.

I den sprudlande atmosfären av Göteborgsvarvet är Carotte här för att se till att varje deltagare, supporter och funktionär får njuta av en riktigt bra matupplevelse.

I Göteborg erbjuder Carotte Food & Event catering till privat- och företagskunder, evenemangstjänster och restaurangdrift, samt konferens-/och eventlokaler genom Läppstiftet och nya Leir Mat & Möten. Rekryterings- och bemanningstjänster för kontor och besöksnäringen genom Carotte Staff. Samt städ- och trivseltjänster för företag genom Carotte Housekeeping.

Leverantör:Good Advice

Vill du få ordning och struktur på din redovisning, låt oss då prata. Kanske stärka din organisation tillsammans med en grym lönsamhet, ja men då måste vi prata med varandra.

Good Advice är unikt då vi bryter helt ny mark inom Redovisning och Utveckling.

Ja vi är också en helt automatiserad redovisningsbyrå, detta så att vi kan arbeta nära ekonomin för att ge våra kunder ett klart större värde inom:

  • lönsamhet
  • organisationsutveckling
  • hållbarhet

Vi arbetar med ett eget framtaget koncept - DAY - "den största dagen är en dag av törst". En fantastiskt dikt av Karin Boye som inspirerar oss. Vår filosofi grundar sig i idrottspsykologin, där självledarskap, täta uppföljningar och positivitet är vårt signum.

Idrott och företagande är starkt förenade.

Vi finns i Göteborg och Stockholm

info@goodadvice.se

Leverantör:Chiquita

Chiquita är ett ledande globalt företag inom produktion av frukt som är engagerat i att erbjuda konsumenter i nästan 70 länder den högsta kvaliteten på frukt och service. Chiquitas ikoniska Blåa Klistermärke har varit ett kvalitetsstämpel för högkvalitativ frukt och en hyllning till glädje. Chiquitas bananer är fettfria, kolesterol-fria och ger en källa till kalium, fibrer och vitamin B6. För att lära dig mer, besök www.chiquita.com.