Göteborgs­varvets officiella leverantörer

Leverantör:Coegi

Coegi – Vi älskar IT. Så du kan älska annat! Coegi (f.d. Floorit AB) etablerades 2004 i Göteborg. Coegi är och vill vara en naturlig del av stora som små evenemang och Göteborgsvarvet är ett av de evenemang som vi självklart ska vara delaktiga i. Året runt, alla timmar på dygnet, hjälper vi verksamheter med att leverera IT som fungerar och när det är löparfest i staden vill vi vara på plats.

Leverantör:Compeed

COMPEED® skavsårsplåster förebygger och lindrar skavsår under varvet! COMPEED® skavsårsplåster lindrar smärtan från skavsåret omedelbart, det underlättar läkning och ger dig optimal komfort genom att fungera som ett extra hudlager som skyddar mot friktion och tryck. Under Göteborgsvarvet bidrar vi med Compeed i samtliga sjukvårdstationer längs banan så att du skall kunna springa vidare utan att ditt lopp ska påverkas av dina skavsår!

Leverantör:Cramo

Cramo levererar 2400 kravallstaket som används under Göteborgsvarvetveckan. Cramo är specieliserade på att hyra ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, liksom till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn. Dessutom bedriver företaget försäljning av begagnad utrustning för egen och för kunders räkning.

Leverantör:Flexmassage

Flexmassage – Flexmassage är Göteborgs största massagekedja och erbjuder sedan 2006 förstklassiga massagebehandlingar till privatpersoner och företag i Göteborg. De har fyra stycken mottagningar och utför årligen ca 25 000 behandlingar som verkligen gör skillnad för stela muskler. Flexmassage vill bidra till bättre hälsa genom massage. Som löpare i Göteborgsvarvet möter du Flexmassage strax efter målgång där de kommer vara redo att ge dig en stunds välförtjänt återhämtning på massagebänken.

Leverantör:GLC

GLC har sedan 1935 utfört transporttjänster inom bygg och anläggning. Idag arbetar företaget inom alla de mer kvalificerade delarna av transportsektorn och levererar varje år transporttjänster till Göteborgsvarvet.

Leverantör:Göteborg & Co

Göteborg har under de senaste 25 åren varit värd för en lång rad evenemang. Som evenemangsstad är Göteborg en metropol och mötesplats för människor från hela världen. Varje år välkomnar Göteborg besökare och deltagare från Göteborgsvarvet, Gothia Cup, Partille Cup, Way Out West, Göteborgs Kulturkalas och många fler evenemang. Göteborg är en plats för stora konserter, festivaler, finaler, internationella tävlingar och årliga mästerskap inom både idrott och kultur.

Leverantör:Hyrtoaletten

Hyrtoaletten levererar toaletter till utomhuskonserter och lyxtoaletter till bröllop.Till Göteborgsvarvet levererar de toaletter för att serva både löpare och publik både i start- och målområdet och längs med bansträckningen.

Leverantör:Layher

Layher AB säljer och marknadsför ställningssystem, väderskydd samt scener och läktare i Sverige. Produkterna används främst inom bygg och anläggning, inom processindustrin samt vid evenemang. Layher levererar alla broar/övergångar under Göteborgsvarvet.

Leverantör:Nordstan

Nordstan är Sveriges mest innehållsrika affärscentrum mitt i Göteborg City. Vid Etappmål Nordstan efter cirka 15 kilometer på Göteborgsvarvet lottas presentkort ut bland Varvetlöparna.

Leverantör:PGM

PGM är en strategisk produktmediabyrå som levererar proaktiva och kreativa lösningar till våra kunder för att stärka deras varumärke genom produktmedia och e-commerce. På PGM strävar vi efter att hitta ditt eget sortiment av produktmedia för att möjliggöra att ditt varumärke exponeras och kommunicerar i flera kanaler. Med en egen webshop designad utefter din profil kan vi erbjuda en enkel lösning för en smidig beställningsprocess. Du har möjlighet att beställa både lagerhållna varor och on demand produkter.

Leverantör:RaceOne

RaceONE är det moderna sättet att dela och följa lopp live via GPS och officiella resultat. Under Göteborgsvarvet kan publik följa löpare via appen RaceONE.

Leverantör:Racefox

Racefox Run: Världens första digitala coach i realtid för löpare.
Racefox använder en bröstsensor för att läsa av helkroppsrörelser, vilket ger feedback i realtid under träningspasset som både leder till förbättrad prestation och reducerar skador. Den personliga coachen Racefox förstår dina styrkor och svagheter och ser till att varje träning tar dig närmare ditt mål. Fördelarna med Racefox kan du se redan efter bara fyra träningspass, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren löpare.

Leverantör:Ramudden

Ramudden hjälper vi våra kunder att skapa säkra arbetsplatser, precis som vi under Varvetveckan hjälper till att säkra upp Göteborgs gator och torg, så aktiva och publik på bästa sätt kan samsas inom samma område. Ramudden har under flera år levererat material och tjänster till Göteborgsvarvet och vi är stolta över vårt samarbete och att vara en del av denna folkfest. Vår intern friskvårdssatsning Passion For Health, som uppmuntrar till bättre hälsa och glädje samt att träna regelbundet och långsiktigt, går även det hand i hand med vårt engagemang i Göteborgsvarvet.

Leverantör:Renova Miljö

Renova Miljö AB är Västsveriges ledande företag inom avfall och återvinning. Renova Miljö AB samarbetar med Göteborgsvarvet för att höja kvalitén inom avfallshantering och återvinning under evenemanget.

Leverantör:SJ

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen omsätter cirka 7,9 miljarder SEK och har 4 600 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 140 000 personer att resa med någon av SJs 1 200 avgångar från 284 stationer.

Leverantör:Springtime

Upplev världen i löparskor. En löparresa med Springtime ger alltid en garanterad startplats. Alla är välkomna på deras resor. De flesta är helt vanliga motionärer, många tar med sig familjen. De får också trevligt eftersom Springtimes resor även rymmer upplevelser utanför löparbanan. Sightseeing, shopping, kultur, nöjen och inte minst festmåltider för att fira löparbragden. Löparresor ger möjlighet att uppleva det mesta och bästa av resmålet.

Leverantör:Taxi Götborg

Taxi Göteborg erbjuder persontransport i Västsverige. Under Göteborgsvarvet finns Taxi Göteborgs bilar på flera platser längs med banan och kör löpare som bryter loppet – gratis – i mål.

Taxi Göteborg är också evenemangspartner till Stafettvarvet.

Leverantör:Umara

Umara är nutritionsföretaget i Göteborg som 2013 grundades av två Biomedicinare med fokus på att optimera nutrition för uthållighetsidrottare. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och vår egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar vi själva våra produkter för att hjälpa dig prestera så bra du kan utefter dina förutsättningar. Alla kan ta sig upp till nästa nivå och nutritionen är ett av många viktiga verktyg. Till Göteborgsvarvet levererar vi en nyutvecklad sportdryck på stationerna som ska hjälpa dig till nya rekordtider med en lugn och harmonisk mage.

Leverantör:Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen övergripande uppdrag är att bidra till ett gott liv för människorna i Västra Götaland och sker inom tre ansvarsområden: Hälso- och sjukvård, tillväxt och utveckling och kollektivtrafik. Västra Götalandsregionen servar sina anställda med en egen startgrupp på Göteborgsvarvet.

Leverantör:Älvstranden Utveckling

Älvstranden Utveckling AB är Göteborgs Stads utvecklingsbolag med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden. Tillsammans med stadens planerande förvaltningar och näringsliv skapar de en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven.

Älvstranden Utvecklingen hjälper Göteborgsvarvet att utveckla banan vid Västra Eriksberg.