Företagspaket

För företag som vill arbeta med friskvård finns Göteborgsvarvets företagspaket. Med våra företagspaket kan du tillsammans med kollegor och kunder stärka både hälsan och gemenskapen. Träna tillsammans inför loppet och avsluta med att springa tillsammans i maj. För de som vill springa lite kortare finns Cityvarvet.

 • Spring som företag: Göteborgsvarvet företagspaket

  Som företag kan ni boka startplatser till Göteborgsvarvet, världens största halvmaraton. Det finns tre olika företagspaket: guld, silver och brons, vad som ingår i respektive paket kan ni läsa mer om i tabell nedan. Gemensamt för alla företagspaket är att ni startar tidigt och i samma startgrupp. Bli en mer attraktiv arbetsplats och förena personalvård med företagsevent. Spring tillsammans med kollegor, kunder och leverantörer.

  Anmälan för 2024 är inte öppen ännu, men lämna gärna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart vi har allt klart inför 2024.

  Intresseanmälan Allmänna villkor företagspaket

 • Har du någon fråga?: Kontakta oss

  Hör gärna av dig till oss om du vill prata om våra olika företagsprodukter eller hur ni på andra sätt kan synas tillsammans med oss.

  Du når oss via e-post på team@goteborgsvarvet.se.

  Vill du ringa så når du Stina Hellegren på 0704-548317.

Minimalt antal för bokning av företagspaket: 4 personer. Priserna är ex. moms
 • Hälsa och gemenskap: Boka ditt team idag!

  Stärk både hälsan och gemenskapen med våra företagspaket. Träna tillsammans inför loppet och avsluta med den stora finalen tillsammans i maj.

  Intresseanmälan

 • Bekvämt deltagande: Team Guld

  Team Guld inkluderar bekvämligheter som inga andra löpare har tillgång till. Bara att ni slipper köa till toaletter och massage gör guldpaketet extra förmånligt. Som Team Guld-löpare har ni exklusiv tillgång till omklädningsrum med dusch, toalett och eget massageområde. Inte nog med det, även dricka, snacks och egen väskinlämning finns att tillgå i Team Guld-området.

Tältpaket:Företagsbyar

Våra företagsbyar är de naturliga samlingsplatserna för samarbetspartners och företag som deltar i Göteborgsvarvetveckan. Du kan boka tältpaket till Göteborgsvarvet och Stafettvarvet. Här samlas över 150 företag och organisationer för att hitta den gemenskap som ökar helhetsupplevelsen.

Med direkt närhet till starten är energin och pulsen hög i företagsbyn. Här har ni ert tält mitt i evenemangsområdets hjärta. Det här är en perfekt plats att inspireras av alla tusentals löpare som startar i startgrupp efter startgrupp, samtidigt som ni laddar innan och firar efter loppet med kollegorna, kunderna och nära och kära. Stämningen i företagsbyn är bubblande och höjer upplevelsen av världens största halvmaraton.

Tältkarta med priser Boka tält

Observera att det ej är tillåtet att sätta upp ett eget tält i evenemangsområdet. Allmänna villkor tältbyar

Dela på ansträgningen:Spring Stafettvarvet

I Stafettvarvet springer fyra löpare 3,2 kilometer vardera genom Slottsskogen. Efter målgång väntar en smarrig picknick-kasse att dela på. Ni kan även boka tältpaket för att samlas innan och efter målgång.

Upplev glädjen av att träna och tävla tillsammans med dina kollegor! Starten går den 10 maj.

Företagsbokningen för Stafettvarvet är stängd för 2023, men ni kan fortfarande boka ert lag via ordinarie anmälan i länken nedan.

Läs mer om Stafettvarvet

Allmänna villkor Stafettvarvet företagspaket