Göteborgsvarvet och höstveckan 2021 ställs in

Låt ditt företag bli en del av Göteborgs­varvet!

Göteborgsvarvet är en perfekt plattform för företag som vill satsa på träning och hälsa. Ta chansen och utmana era kunder och kollegor för en starkare lagkänsla och friskare personal. Varje år anmäler sig drygt 400 företag till att delta i Göteborgsvarvetveckan.

 • Spring som företag: Göteborgsvarvet Team

  Som företag kan ni boka startplatser till Göteborgsvarvet, världens största halvmaraton. Det finns tre olika företagspaket: guld, silver och brons. Gemensamt för alla företagspaket är att ni startar tidigt och i samma startgrupp. Bli en mer attraktiv arbetsplats och förena personalvård med företagsevent. Spring tillsammans med kollegor, kunder och leverantörer. Vi har också ett attraktivt företagspaket för Göteborgsvarvet Marathon. Läs mer längre ner på sidan.

  Anmäl ditt företag Allmänna villkor Team

 • Träna tillsammans inför loppet: Öka motivationen och stärk sammanhållningen

  Majoriteten av våra löpare får ökad motivation till träning efter de anmält sig till våra lopp. Loppen blir tydliga mål med träningen och det är roligt att träna tillsammans med likasinnade. Flera av våra TEAM-företag berättar också om förutom hälsofördelarna, att sammanhållningen och teamkänslan stärks ute på företagen.

 • Har du någon fråga?: Kontakta oss

  Hör gärna av dig till oss om du vill prata om våra olika företagsprodukter eller hur ni på andra sätt kan synas tillsammans med oss.

  Du når oss på 0709 30 16 27 eller team@goteborgsvarvet.se

OBS! På grund av tv-sändning kommer starttiderna för Göteborgsvarvet 2021 tidigareläggas med en timme.

Tältpaket:Företagsbyar

Våra företagsbyar är de naturliga samlingsplatserna för samarbetspartners och företag som deltar i Göteborgsvarvetveckan. Du kan boka tältpaket till Göteborgsvarvet, Stafettvarvet och Trailvarvet Här samlas över 150 företag och organisationer för att hitta den gemenskap som ökar helhetsupplevelsen.

Med direkt närhet till startrakan är energin och pulsen hög i företagsbyn. Här har ni ert tält mitt i evenemangsområdets hjärta. Det här är en perfekt plats att inspireras av alla tusentals löpare som startar i startgrupp efter startgrupp, samtidigt som ni laddar innan och firar efter loppet med kollegorna, kunderna och nära och kära. Med ett kort gångavstånd från startrakan hittar ni vår företagsby i Slottsskogen. Stämningen i företagsbyn är bubblande och höjer upplevelsen av världens största halvmaraton.

BOKA HÄR Tältpaket & karta

Allmänna villkor företagsbyar

Observera att det ej är tillåtet att sätta upp ett eget tält inom evenemangsområdet i start- och målområdet eller inne i Slottsskogen.

Stafettvarvet:Spring Stafettvarvet

I Stafettvarvet springer fem löpare fyra kilometer vardera genom Slottsskogen. Efter målgång väntar ett smarrig matpaket att dela på. Ni kan boka tältpaket för att samlas innan och efter målgång. Varje år springer cirka 4500 löpare Stafettvarvet. Upplev glädjen av att träna och tävla tillsammans med dina kollegor! Starten går den 19 maj.

Läs mer om Stafettvarvet

Något för alla:Alla kan vara med under Göteborgsvarvetveckan

För de som inte vill springa Göteborgsvarvet eller Stafettvarvet med företaget kan vi erbjuda startplatser till våra andra lopp. Kontakta team@goteborgsvarvet.se så hjälper vi er.

Ett tips är Cityvarvet och Yogavarvet som startar samtidigt som Göteborgsvarvet fast på Götaplatsen. Målgången är densamma som för löparna i Göteborgsvarvet, på Slottsskogsvallen. Cityvarvet och Yogavarvet är öppet för alla åldrar och efter loppen kan alla löpare mingla gemensamt i företagsbyarna.

Läs mer om loppen

Företagsvärd