Företagspaket

För företag som vill arbeta med friskvård finns Göteborgsvarvet Team. Med våra företagspaket kan du tillsammans med kollegor och kunder stärka både hälsan och gemenskapen. Träna tillsammans inför loppet och avsluta med att springa tillsammans i maj. För de som vill springa lite kortare finns Cityvarvet.

 • Spring som företag: Göteborgsvarvet Team

  Som företag kan ni boka startplatser till Göteborgsvarvet, världens största halvmaraton. Det finns tre olika företagspaket: guld, silver och brons. Gemensamt för alla företagspaket är att ni startar tidigt och i samma startgrupp. Bli en mer attraktiv arbetsplats och förena personalvård med företagsevent. Spring tillsammans med kollegor, kunder och leverantörer.

  Boka härAnmälningsvillkor

 • Har du någon fråga?: Kontakta oss

  Hör gärna av dig till oss om du vill prata om våra olika företagsprodukter eller hur ni på andra sätt kan synas tillsammans med oss.

  Du når oss på 0709 30 16 27 eller team@goteborgsvarvet.se

 • Dela på ansträgningen: Spring Stafettvarvet

  I stafettvarvet springer fem löpare fyra kilometer vardera genom Slottsskogen. Efter målgång väntar ett smarrig matpaket att dela på. Ni kan boka även boka tältpaket för att samlas innan och efter målgång.

  Varje år springer cirka 4500 löpare Stafettvarvet. Upplev glädjen av att träna och tävla tillsammans med dina kollegor! Starten går den 18 maj.

  Läs mer om Stafettvarvet

 • Tältpaket: Företagsbyar

  Våra företagsbyar är de naturliga samlingsplatserna för samarbetspartners och företag som deltar i Göteborgsvarvetveckan. Du kan boka tältpaket till Göteborgsvarvet, Stafettvarvet och Trailvarvet. Här samlas över 150 företag och organisationer för att hitta den gemenskap som ökar helhetsupplevelsen.

  Med direkt närhet till starten är energin och pulsen hög i företagsbyn. Här har ni ert tält mitt i evenemangsområdets hjärta. Det här är en perfekt plats att inspireras av alla tusentals löpare som startar i startgrupp efter startgrupp, samtidigt som ni laddar innan och firar efter loppet med kollegorna, kunderna och nära och kära. Stämningen i företagsbyn är bubblande och höjer upplevelsen av världens största halvmaraton.

  Intresseanmälan

Företagsvärd