Göteborgsvarvet 2020 är inställt

Övriga lopp som arrangeras av Göteborgsvarvet våren 2020 samt Göteborgsvarvet Expo kommer inte heller att genomföras som planerat.
Mer information om vad som gäller för din startplats hittar du här.

Förbered dig inför Göteborgs­varvet

Det bästa upplägget

Här kan du läsa mer om hur du bäst förbereder dig för ditt stundande Göteborgsvarv. Bläddra bland träningsprogram, tips och trix eller varför inte boka en löparresa?

Träna som proffsen

Här hittar du träningsprogram inför världens största halvmaraton

Programmen är skrivna och coachade av Anders, Musse och Hanna, som alla är meriterade löpare och har bred erfarenhet av att coacha olika typer av löpare. Träningen sträcker sig över 18 veckor och startar i mitten av januari. I träningsprogrammen ingår ett komplett upplägg, med inspirerande träningstexter för varje träningsdag och träningsvecka.

Till flera av momenten såsom styrka, löpskolning och rörlighet finns det även instruktionsfilmer. Du följer programmen i appen Twiik, där kan du även chatta med coacherna, logga din träning, peppa dina vänner och utmana och möta andra deltagare!

Läs mer om träningsprogrammen

Upplev världen i löparskor

Är du intresserad av att springa andra lopp utanför Sverige? Ta hjälp av Göteborgsvarvets partner Springtime. Alla är välkomna på deras resor. De flesta är helt vanliga motionärer, många tar med sig familjen. Löparresor ger möjlighet att uppleva det mesta och bästa av resmålet.

Se Springtimes utbud här