Spring din bästa mil Malmö!

Gör dig redo för 10 km på en snabb, flack bana. Din tid från Varvetmilen Malmö är seedningsgrundande till Göteborgsvarvet 2023.

22
apr.

Bra att veta inför start:Tävlingsinformation

Varvetmilen Malmö

Datum: 22 april

Tid: Klockan 11:00

Anmälningsavgift:
295 kr t.o.m 31/1.
395 kr fr.o.m 1/2.

Adress: Heleneholms IP, Ystadvägen 23A, 214 45 Malmö.

Startbevis och nummerlapp: Ditt startbevis skickat till dig via e-post några dagar innan loppet, nummerlappen hämtas vid tävlingscentrum på tävlingsdagen mellan 08.00-10.15, glöm inte att ta med dig sitt startbevis. Vi rekommenderar att du hämtar ut din nummerlapp och säkerhetsnålar i god tid innan start.

Inför start: Kom ombytt! Omklädningsrum och dusch finns inte tillgängligt.

Väskinlämning: Vi förvarar kostnadsfritt din väska och värdesaker under loppet. Effektförvaringen är bemannad, men vi vill ändå uppmärksamma dig om att du lämnar in dina tillhörigheter på egen risk.

Tidtagning: I Varvetmilen Malmö sker tidtagningen med nettotid. Vi använder ett automatiskt tidtagningssystem där alla löpare har ett chip som är fäst på nummerlappen. Den officiella tiden är nettotiden från startlinjen till målgången, du behöver alltså inte trängas för att få en bra position i starten.

Efter loppet: Vid målet erhåller alla löpare som fullföljer medalj. Här finns även vätska.

Resultat: Publiceras på Göteborgsvarvets hemsida inom 24h efter målgång. Har du en anmälan till Göteborgsvarvet 2023 kommer du automatiskt seedas med ditt resultat från Varvetmilen (eller annat bättre seedningsgrundande resultat).

  • Göteborgsvarvets startgrupper: Seedningsregler

    I Göteborgsvarvet startar deltagarna i ett stort antal startgrupper. Det som avgör vilken startgrupp en löpare hamnar i beskrivs i seedningsreglerna.

    Med ett resultat i Varvetmilen seedas du automatiskt till en bättre startgrupp i Göteborgsvarvet 2023 än om du är oseedad, ingen övrig registrering krävs. Du kan redan nu se vilken preliminär startgrupp ett visst resultat kvalificerar dig till.
    Har du flera seedningsgrundande resultat, är det alltid det bästa resultatet du seedas med.

    Läs mer

Arrangör

Varvetmilen Malmö arrangeras av Heleneholms IF i samarbete med Göteborgsvarvet.

Huvudpartner