Partners Varvet­veckans övriga lopp

Huvudpartner Stafettvarvet:Team BRA - För Cancerfonden

I Team BRA springer vi i förmån för Cancerfonden! Team BRA består idag av 37 lokala partnerföretag i Göteborgsregionen som främjar hälsa, glädje, motivation och att göra skillnad tillsammans. Sedan starten 2021 har vi samlat in 2,5 miljoner till forskningen i kampen mot cancer.

Evenemangspartner Stafettvarvet:Fusion Support

Förändring till funktion – Sveriges bästa support med individen i fokus. Fusion Support tar datadrivna beslut som genererar digitala funktioner och förändringar för den nordiska marknaden.

FUSION SUPPORT AB - Rådgivning och stöd vid viktiga IT-beslut

Huvudpartner Trailvarvet:Tripnet

Tripnet levererar helhetslösningar för drift av e-handel, webbapplikationer, affärssystem, interna IT-lösningar och andra system med krav på hög tillgänglighet.

Som huvudpartner till Trailvarvet höjer Tripnet stämningen för dig som springer.

Evenemangspartner Lilla Varvet:Nordea

Vilken framtid vill du leva i?

Tillsammans med kunder och partners möjliggör Nordea övergången till en hållbar framtid. Nordea är den största finanskoncernen i Norden och vi är en av Europas största banker. Vi integrerar hållbarhet i allt vi gör för att du som kund, investerare eller annan partner ska kunna göra medvetna val för framtiden. Nordea är evenemangspartner till Lilla Varvet.

Evenemangspartner Minivarvet:Viking Toys, det lilla familjeföretaget

Viking Toys är ett litet familjeägt och familjedrivet leksaksföretag baserat i Sverige. Började 1974 och säljer leksaker i över 40 länder. Viking Toys står för säkra, väldesignade och högkvalitativa leksaker. Vårt uppdrag är att skapa långvarig lek på ett hållbart sätt med huvudmålet att hjälpa barn i utforskande lek. Säker, mjuk, tyst, enkel och stark. Dessa är grunden för leksakerna. Designen, syftet, produktionen, materialet, egenskaperna. De är alla baserade på dessa 5 ord.

Evenemangspartner Stafettvarvet:Rekomo

Så här är det – vi drivs av tanken att tillverka så lite som möjligt. Därför säljer, köper och hyr vi ut begagnade kontorsmöbler till kontor i hela landet. Vi heter Rekomo och har erbjudit återvunnen och prisvärd kontorsinredning sedan 1992. Det är faktiskt nästan lika länge som vi vart aktiva inom svenskt sportliv. Idrott, i alla dess former är något som alltid gått hand i hand med Rekomos värdegrund. Gemenskap, engagemang och den goda hälsan känner vi starkt för, så när det kom till att bli partner till Stafettvarvet var det en no brainer. Vi ser fram emot våren tillsammans!

Evenemangspartner Specialvarvet:Humana

Humana är Sveriges ledande privata idédrivna omsorgsföretag. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision, Alla har rätt till ett bra liv. Vi är övertygade om att passionerad omsorg och privat ägande kan gå hand i hand. Humana är huvudpartner till Specialvarvet.

Evenemangspartner Stafettvarvet:MAQS Advokatbyrå

MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. MAQS är en affärsmässig partner som levererar juridiska byråtjänster till Göteborgsvarvet.

Evenemangspartner Specialvarvet:Move&Walk

Move & Walk är evenemangspartner till Specialvarvet! och har under 20 års tid med professionalitet, engagemang och hög kvalitet gett vuxna och barn med funktionsnedsättningar hopp och framtidstro. Vi tror på alla människors rätt till möjligheten att utvecklas och att genom livslång aktivitet och inlärning kunna leva ett så självständigt liv som möjligt

Vi skapar rörelseglädje genom Konduktiv Pedagogik och är stolt partner till Specialvarvet!

Leverantör Varvetveckan:Flexmassage

Flexmassage är Göteborgs största massagekedja och erbjuder sedan 2006 förstklassiga massagebehandlingar till privatpersoner och företag i Göteborg. De har fyra stycken mottagningar och utför årligen ca 25 000 behandlingar som verkligen gör skillnad för stela muskler. Flexmassage vill bidra till bättre hälsa genom massage. Som löpare i Stafettsvarvet möter du Flexmassage strax efter målgång där de kommer vara redo att ge dig en stunds välförtjänt återhämtning på massagebänken.