Partners Varvet­veckans övriga lopp

Huvudpartner Trailvarvet:Tripnet

Tripnet levererar helhetslösningar för drift av e-handel, webbapplikationer, affärssystem, interna IT-lösningar och andra system med krav på hög tillgänglighet.

Som huvudpartner till Trailvarvet höjer Tripnet stämningen för dig som springer.

Evenemangspartner Stafettvarvet:MAQS Advokatbyrå

MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. MAQS är en affärsmässig partner som levererar juridiska byråtjänster till Göteborgsvarvet.

Evenemangspartner Lilla Varvet:Nordea

Vilken framtid vill du leva i?

Tillsammans med kunder och partners möjliggör Nordea övergången till en hållbar framtid. Nordea är den största finanskoncernen i Norden och vi är en av Europas största banker. Vi integrerar hållbarhet i allt vi gör för att du som kund, investerare eller annan partner ska kunna göra medvetna val för framtiden. Nordea är evenemangspartner till Lilla Varvet.

Huvudpartner Minivarvet:Thule

Med Thule är det enkelt att komma iväg! Vi kallar det Bring your life – smarta produkter som gör att du kan ta med packning, utrustning och dina barn på ett säkert, enkelt och snyggt sätt. Besök oss i Slottsskogen vid Minivarvet och testa våra barnvagnar, joggingvagnar, barncykelsadlar och cykelvagnar! Thule är huvudsponsor till Minivarvet och arrangerar ett eget lopp under söndagen – Thule Barnvagnsjogg.

Huvudpartner Lilla Varvet:Albert

Med Alberts hjälp kan Göteborgsvarvet erbjuda tusentals barn, 0-18 år, möjligheten att få delta i Minivarvet, Lilla Varvet och Cityvarvet 2019 helt gratis. Barnens digitala mattelärare Albert är en reklamfri tjänst som hjälper barn och ungdomar att bättre förstå matematik. Smarta funktioner varvas med tusentals övningar och hundratals animerade lektioner där eleverna lär sig matematik på ett roligare och mer underhållande sätt. Läs mer om Albert på www.hejalbert.se och om samarbetet på mynewsdesk.

Evenemangspartner Stafettvarvet:Rekomo

Så här är det – vi drivs av tanken att tillverka så lite som möjligt. Därför säljer, köper och hyr vi ut begagnade kontorsmöbler till kontor i hela landet. Vi heter Rekomo och har erbjudit återvunnen och prisvärd kontorsinredning sedan 1992. Det är faktiskt nästan lika länge som vi vart aktiva inom svenskt sportliv. Idrott, i alla dess former är något som alltid gått hand i hand med Rekomos värdegrund. Gemenskap, engagemang och den goda hälsan känner vi starkt för, så när det kom till att bli partner till Stafettvarvet var det en no brainer. Vi ser fram emot våren tillsammans!

Evenemangspartner Specialvarvet:Bräcke diakoni

Bräcke diakoni är en av Sveriges största vård- och omsorgsaktörer utan vinstsyfte. De vill göra hela samhället medmänskligare – och precis som Specialvarvet fokuserar de på allas förmågor och möjligheter. Därför är de med som evenemangspartner i Specialvarvet. Ni hittar Bräcke diakoni med deras terapihundar i startområdet.

Evenemangspartner Specialvarvet:Humana

Humana är Sveriges ledande privata idédrivna omsorgsföretag. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision, Alla har rätt till ett bra liv. Vi är övertygade om att passionerad omsorg och privat ägande kan gå hand i hand. Humana är huvudpartner till Specialvarvet.