UTMANINGEN!

En tävling för dig mellan 7-13 år

Nu är Lilla Varvet utmaningen avslutad!

Nu är tävlingen avslutad och vilka fina bidrag som har kommit in! Vi vill tacka varenda en av er som har varit med och tävlat för era klasser och idrottslag! En vinnare kommer att presenteras inom kort!

Lilla Varvet-utmaningen!:En tävling för skolklasser och idrottslag

Nu har ni chansen att tävla om startplatser till loppet Lilla Varvet till hela klassen eller idrottslaget, dessutom får ni ett partytält i startområdet, resa med SJ till Göteborg och peppande besök av självaste RackarAlex inför start!

Allt ni behöver göra är att röra på er tillsammans!

 • Det här kan ni vinna!: Lilla Varvet

  En loppfest för dig mellan 7-13 år!

  Välkomna till Lilla Varvet i Göteborg - ett superroligt lopp som är speciellt för er mellan 7 och 13 år! Det är en fantastisk chans att testa era löparfärdigheter och samtidigt ha kul med era vänner. Här är några spännande saker ni kan förvänta er när ni deltar i Lilla Varvet:

Upplevelse! Löparfest

Lilla Varvet är som en stor löparfest där ni får springa genom Slottsskogen och känna pulsen av staden. Det spelar ingen roll om ni är snabba som blixtar eller tar det i er egen takt - det viktigaste är att ha kul!

Ta med hem Coola medaljer!

Efter att ni har korsat mållinjen kommer ni att få fantastiska medaljer som bevis på ert mod och uthållighet. De är som små skatter som ni kan vara stolta över!

Peppen längs banan Hejarop!

Under loppet kommer ni att få massor av hejarop från publiken längs vägen. Det finns inget bättre än att höra hejaropen när ni närmar er målet. Det ger massvis av energi!

Tillsammans med vännerna! Gemenskap

Lilla Varvet är inte bara ett lopp, det är också ett tillfälle att vara tillsammans med andra löpare. Ni kan heja på varandra och skapa nya vänner som ni delar er härliga upplevelse tillsammans med.

Aktiviera syskon och föräldrar En dag för hela familjen

Kanske vill ni ta med er familjen och göra det till en rolig familjeaktivitet. Familjeområdet mitt i Slottsskogen bjuder på aktiviteter för både stora som små. Löpning är ett fantastiskt sätt att vara aktiva tillsammans och skapa hälsosamma vanor.

Hejarop från RackarAlex Bästa peppen vid start

Med smittsam energi och entusiasm kommer RackarAlex göra Lilla Varvet till en dag full av skratt, svett och rörelseglädje. Vi utlovar bästa peppen i startområdet där Alex kommer heja, peppa och kanske till och med springa med en bit. 🚀💫

En upplevelse Pampig målgång!

Lilla Varvet har samma pampiga start och mål som Göteborgsvarvet, världens största halvmaraton! När ni närmar er målet välkomnas ni in på Slottsskogsvallens arena med en häftig målportal.

Roliga och smarriga partneraktiviteter Sponsor village

I nära anslutning till start-och mål finns våra partners som bjuder in till härliga aktiviteter. Kanske bjuds det på glass, roliga utmaningar, fotoväggar och mycket annat skoj!


Så, spänn på er löparskorna och ge er ut på äventyr! Lilla Varvet är er chans att sträcka på benen, ha kul och upptäcka glädjen i löpning. Kom igen, ni är fantastiska, och vi ser fram emot att se er springa över mållinjen med ett stort leende! 🏃‍♂️🏃‍♀️


Så här tävlar ni

 1. Kolla noga på när RackarAlex utmanar er i Lilla Varvet-utmaningen, video här nedan.
 2. Samla klassen eller laget och filma när ni gör samma rörelser som RackarAlex. Gör dansen en gång eller flera gånger i rad, det bestämmer ni själva! Egna versioner på rörelserna går såklart också bra :) Vill ni dansa till peppig musik vill vi tipsa om vårt löpartroll Varvas egna sång, den kan ni lyssna på här.
 3. Er lärare, tränare eller annan ansvarig skickar in ert bidrag och kontaktuppgifter via formuläret längst ner på sidan. Observera att filen skall max vara 128MB och i formatet

Observera: Tävlingen är igång till och med den 31 mars 2024. Hela klassen/laget tar del av vinsten även ifall inte samtliga deltar i videon. Minst 10 personer från klassen skall dock medverka i bidraget.

Det här har ni chans att vinna:

 • Startplatser till Lilla Varvet den 19 maj till hela klassen / idrottslaget (max 40 personer)
 • Partytält vid startområdet där man kan samlas både innan och efter loppet.
 • Resa med SJ för hela klassen eller laget till Göteborg under loppdagen den 19 maj.
 • Besök av RackarAlex i ert tält innan start!


Till dig som är lärare, tränare eller annan ansvarig kontaktperson:

Tänk på att alla som kan identifieras i filmen skall ha samtycke från vårdnadshavare enligt GDPR. Nedan finns ett samtyckes formulär ni kan använda för att samla in vårdnadshavares godkännande. Det går såklart också bra att filma bakifrån eller dölja ansikten i filmen.

Samtyckesblanketten arkiveras inom egen verksamhet och behöver inte skickas in till Göteborgsvarvet.

Hela klassen/laget får såklart ta del av en eventuell vinst även ifall inte alla vill delta i filmen. För att vara med och tävla vill vi att minst 10 personer från klassen/laget är mig i bidraget.

När vinnaren är utsedd raderas alla tävlingsbidrag.

Samtyckesformulär för nedladdning


Inskickade bidrag bedöms av en jury bestående av representanter från Göteborgsvarvet. När vinnaren är utsedd raderas alla mottagna tävlingsbidrag.

Inspiration från Instagram

Arrangör

Partner

Samarbetspartners