Tillval - Medaljbricka & Diplom

Alla löpare som går i mål på Göteborgsvarvet 2024 får en välförtjänt medalj vid målgång. Vill du göra tillval på dessa lopp i form av diplom eller personlig medaljbricka är det möjligt t.o.m 2024-05-30 för Göteborgsvarvet 2024.

Personlig medaljbricka - Göteborgsvarvet 2024
Du kan beställa en personlig medaljbricka som kan hängas på medaljen, på brickan skrivs ditt namn samt ditt resultat. Brickan skickas hem per post ca. en månad efter målgång i ditt lopp. Se över att du har registrerat aktuella adressuppgifter på din anmälan, gå in på Din personliga dashboard och klicka på Ändra anmälan, så kan du se de uppgifter du angivet. 

Den personliga medaljbrickan kostar 105 kr och kan beställas i samband med anmälan eller om du går in på Din personliga dashboard och klickar på den blå knappen Ändra anmälan. Följ sedan stegen genom att klicka på "Nästa Steg" och klicka i de tillval du önskar.
Sista datum att beställa en personlig medaljbricka är 2024-05-30 för Göteborgsvarvet 2024.


Diplom med mellantider - Göteborgsvarvet 2024
Ett populärt minne eller “bevis” på din fina insats, är Göteborgsvarvets mellantidsdiplom. På diplomet står namn, resultat, placering, mellantider (5, 10, 15 och 20 km - Göteborgsvarvet.

Diplomet kostar 65 kr och kan beställas i samband med anmälan eller om du går in på Din personliga dashboard. Klicka sedan på Ändra anmälan och välj de tillval du vill.
Diplomet skickas hem per post ca en månad efter målgång i ditt lopp. Se över att du har registrerat aktuella adressuppgifter på din anmälan, gå in på Din personliga dashboard och klicka på Ändra anmälan, så kan du se de uppgifter du angivet.
Sista datum att beställa ett diplom är 2024-05-30 för Göteborgsvarvet 2024.


Jubileumsdiplom (5-10-15-20-25-30-35-40 genomförda Göteborgsvarvet)
Efter vart femte Göteborgsvarvet kan du få ett kostnadsfritt jubileumsdiplom av oss på Göteborgsvarvet. Skicka ett mail till info@goteborgsvarvet.se för att få ett diplom hemskickat, glöm inte att uppge din adress.

Tillbaka till FAQ