BRIX­LY blir part­ner till Specialvarvet

BRIX­LY byg­ger inte bara hus och håll­bara samhällen – de är numera ock­så en vik­tig del i att byg­ga upp Spe­cial­varvet till årets abso­lu­ta höjd­punkt för per­son­er med funktionsvariationer. 

Fredagen den 10 september är det dags för årets upplaga av Specialvarvet där barn och vuxna med funktionsvariationer går, springer eller rullar fram 2,2 eller 4,1 kilometer genom Slottsskogen på väg till målet på klassiska Slottsskogsvallen.

Inför årets upplaga står det klart att välrenommerade BRIXLY kliver in som partner till loppet.

– Människan står i centrum för oss i allt det vi gör och därför är det är självklart för oss att även bli en del av Specialvarvet och bidra till den inkluderande glädje och gemenskap som genomsyrar loppet där alla är vinnare, säger Brixlys vd Markus Brink.

BRIXLY är ett av de ledande byggentreprenadföretagen i västra Sverige och har ett stort samhällsengagemang, främst inom barn- och ungdomsidrotten och arbetar aktivt för ökad jämställdhet och mångfald i branschen.

– BRIXLY är ett företag som hela tiden sätter individen i fokus och tack vare vårt nya samarbete får vi ännu bättre möjligheter att göra Specialvarvet till en löparfest och skapa minnen för livet för såväl deltagare som publik, säger Martin Bergman, förbundschef för Göteborgs Friidrottsförbund och vd för Göteborgsvarvet.

2021-05-10

← Alla nyheter