• 2021-10-22 Milajki sätter färg på Light Run

  Sjöjungfrur, aliens, gorillor och enhörning – är bara några av alla överraskningar löparna kommer att passera under Light Run den 6 november. Milajki, en ny kreativ samarbetspartner till Göteborgsvarvets Light Run, har fått uppdraget att sätta extra färg på höstens löparfest.

 • 2021-10-18 Varvetmedaljen 2022 är framröstad!

  Nu är det klart vilket medalj som väntar på dig efter 21 km i maj nästa år. Närmare 5 000 löpare har varit med och tyckt till.

 • 2021-10-12 Rös­ta på Varvetmedal­jen 2022!

  Nu är det dags att rös­ta fram favoriten, vilken medalj kommer hänga runt din hals vid målgång den 21 maj 2022? Fem konstnärsstudenter vid Högskolan för konst och design har tagit fram var sitt bidrag till 2022 års medalj.


 • 2021-09-30 Löparfest som lyser upp i höstmörkret

  12 kilometers utmanande och kuperad löpning, blandat med ljus- och ljudupplevelser i Slottsskogen och Majorna – lördagen den 6 november är det äntligen dags för Light Run. – Det kommer att bli en häftig upplevelse för alla deltagare, säger projektledaren Madelene Gimlegård.

 • 2021-09-20 Det blir ett nytt lopp i höst

  Göteborgsvarvet 2021 ställdes in, men alla anmälda deltagare kommer nu att få möjlighet att välja att antingen springa ett nyinrättat lopp i Göteborg den 6 november 2021 eller att flytta sin startplats till Göteborgsvarvet 2022.

 • 2021-09-10 Succé för Minivarvet och Specialvarvet


  Det blev inget Minivarvet i Slottsskogen – men väl ute på skolorna. Över 8 000 förskolebarn i Göteborgsområdet kommer att springa loppet de kommande veckorna. Även Specialvarvet kommer att arrangeras ute på skolor och dagliga verksamheter.

 • 2021-09-03 Hundratals Minivarvet för Göteborgs förskolebarn

  Den senaste tidens negativa utveckling av smittläget satte stopp för årets Minivarvet, en tävling där de yngsta barnen springer en 250 meter lång bana. I stället får stadens förskolor nu chansen att ordna sitt eget Minivarvet på hemmaplan.

 • 2021-08-27 Vårt mål är att bygga upp löparfesten igen

  I onsdags tvingades vi meddela att Göteborgsvarvet 2021 och övriga lopp under Höstveckan i dess planerade form inte blir av, detta på grund av den pandemi som fortfarande pågår.

  Förståelsen för att vi tvingats ställa in har varit stor, men vi förstår givetvis också den besvikelse som finns hos många av löparna.

 • 2021-08-25 Ordinarie Göteborgsvarvet och höstveckan 2021 ställs in

  Den fysiska versionen av Göteborgsvarvet 2021, som skulle arrangeras den 11 september, blir inte av. Beslutet fattades vid ett extrainsatt styrelsemöte för Göteborgs Friidrottsförbund i går kväll efter dialog med Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet, Göteborgs Stad, Smittskydd Västra Götaland och representanter från sjukvården i Västra Götalandsregionen.

 • 2021-08-19 Göteborgsvarvet 2021 blir även ett digitalt lopp tillsammans med Polestar

  Göteborgsvarvet 2021 kommer den 11 september att genomföras både som fysiskt och digitalt lopp. Som löpare väljer du själv om du vill springa på plats i Göteborg eller digitalt. Det digitala loppet har möjliggjorts av Polestar, vars elbil Polestar 2 kommer leda löparna under loppet i Göteborg. Det är första gången i loppets historia som ledarbil och klockbil är 100% elektrisk.

 • 2021-08-16 Världens mest uppskattade dusch?

  I omkring 30 år har de varit en del av Göteborgsvarvet och deras duschar har under senare år blivit ett mycket uppskattat inslag längs banan. Nu laddar Ångtvättbilen för ett nytt Göteborgsvarv.

 • 2021-08-11 Skapa din optimala energiplan för Göteborgsvarvet eller Göteborgsvarvet Marathon

  I den här artikelse­rien från Umara får du lära dig mer om trän­ingslära och nutri­tion och dess samspel.

 • 2021-08-10 Nyheter från New Balance

  Lagom till årets upplaga av Göteborgsvarvet släpper New Balance nya Fresh Foam Vongov5 och samtidigt presenterar nya färger på sitt flaggskepp Fresh Foam 1080v11.

 • 2021-08-06 Göteborgsvarvet och Göteborgsgirot inleder samarbete

  Göteborgsvarvet och Göteborgsgirot har under sommaren valt att inleda ett samarbete där evenemangen skall verka för att främja motionsidrotten, stärka folkhälsan och bygga en starkare föreningsverksamhet. Det innebär att cyklister eller löpare i respektive evenemang får en värdekod på 200 kronor att nyttja hos det andra evenemanget för köp av startplats.

 • 2021-07-26 Låt inte skavsåren stoppa din träning inför Göteborgsvarvet

  Oavsett hur bra löparskor du har är det oundvikligt att du som löpare ibland blir utsatt för skavsår på dina fötter. Blåsor som i början kan verka obetydliga kan snabbt förändras från irriterande till obehagliga och kan i sista hand påverka resultatet av ett lopp.

 • 2021-07-25 Push the limit – träna på energiintag

  I den här artikelse­rien från Umara får du lära dig mer om trän­ingslära och nutri­tion och dess samspel.

 • 2021-06-29 Polestar är huvudpartner till Göteborgsvarvet 2021

  I september är det återigen dags för tiotusentals löpare att springa Göteborgsvarvet, ett lopp som i år kommer ledas av elbilen Polestar 2. Det är första gången i loppets historia som ledarbil och klockbil är 100% elektrisk.

 • 2021-06-28 Varför behövs kolhydrater när man tränar och tävlar?

  I den här artikelserien från Umara får du lära dig mer om träningslära och nutrition och dess samspel.

 • 2021-06-22 Göteborgsvarvet i TV4:s kanaler

  Det är inte bara göteborgarna som kommer att ha möjlighet att följa Göteborgsvarvet – nu står det nämligen klart att TV4:s kanaler sänder löparfesten.
  – Göteborgsvarvet berör och attraherar många och att en nationell kanal kliver in och sänder inför och under loppet är ytterligare ett bevis på den starka attraktionskraften som finns. Det är en utveckling i rätt riktning att fler kommer att få möjlighet att följa deltagarna på tv, säger Sara Brankell, kommersiell chef på Göteborgsvarvet.

 • 2021-06-16 Göteborgsvarvet välkomnar regeringens förslag

  Regeringen föreslår att begränsningarna ute på banan under motionslopp ska slopas, något som öppnar för att Göteborgsvarvet 2021 ska kunna arrangeras som planerat den 11 september.
  – Vi har hela tiden jobbat för att arrangera ett fullskaligt lopp och klubbas det här förslaget igenom så har vi en fantastisk dag att se fram emot, säger Erik Bergkvist, evenemangschef på Göteborgsvarvet.

 • 2021-06-15 Clarion Hotel Post tar hand om de internationella elitlöparna

  Sveriges bästa hotell och världens största halvmaraton – nu satsar Clarion Hotel Post och Göteborgsvarvet tillsammans framöver.

 • 2021-06-14 Ett lopp som blandar gammalt och nytt

  Nu är kartan för Göteborgsvarvet Marathon spikad. Det drygt fyra mil lån­ga lop­pet blandar gam­malt och nytt – från klas­siska mark­er som Göta­plat­sen och Slottsskogsvallen till moder­na Göte­borgsop­er­an och spril­lans nya Hisingsbron. Vi ser varmt fram emot att få hylla stadens gator och torg med ljudet av löpande fötter.

 • 2021-05-20 Sportnutritionsföretaget Umara står för sportdrycken under Göteborgsvarvet

  Löparna i årets upplaga av Göteborgsvarvet och Göteborgsvarvet Marathon kommer att få extra hjälp att uppnå sina mål. Tillsammans med partnern Umara lanseras nämligen den officiella sportdrycken Göteborgsvarvet Sports Fuel.

 • 2021-05-18 Passalen lyfter Specialvarvet ytterligare

  Alla deltagare i Specialvarvet är redan vinnare, men nu satsas det ytterligare på att årets höjdpunkt för dem ska bli ännu bättre. Den respekterade ideella föreningen Passalen kliver nämligen in som samarbetspartner inför årets upplaga.

 • 2021-05-10 BRIXLY blir partner till Specialvarvet

  BRIXLY bygger inte bara hus och hållbara samhällen – de är numera också en viktig del i att bygga upp Specialvarvet till årets absoluta höjdpunkt för personer med funktionsvariationer.

 • 2021-04-30 Göteborgsvarvet väljer NeH som långsiktig partner

  Göteborgsvarvet och Göteborgsvarvet Marathon ska öka satsningen på profilprodukter och väljer NeH som ny långsiktig partner. Målet är att stärka alla medverkandes upplevelse för att kunna utöka sin verksamhet över tid och därmed ger mer tillbaka till friidrotten i regionen. Partnerskapet inbegriper alla delar av Göteborgsvarvets och Göteborgsvarvet Marathons produktprofilering och exponering.

 • 2021-04-26 STC ny officiell partner till Göteborgsvarvet

  STC Training Club, en av Sveriges ledande friskvårdskedjor, kliver in som ny officiell partner till Göteborgsvarvet, Göteborgsvarvet Marathon och Varvetveckan.

 • 2021-04-23 Consat blir partner till Göteborgsvarvets virtuella lopp 00:59:35

  Precis som Göteborgsvarvet har Consat sitt ursprung från Göteborg, grundades på 80-talet och har kunder från hela världen tack vare moderna uppkopplade system. Nu är de stolt partner till Göteborgsvarvets virtuella lopp 00:59:35.

 • 2021-04-16 Garmin officiell timing partner även till Göteborgsvarvet Marathon

  Garmins klockrena samarbete med Göteborgsvarvet utökas ytterligare. Det världsledande företaget inom satellitnavigation, som varit officiell timing partner till Göteborgsvarvet sedan 2018, kommer att ha samma roll även för Göteborgsvarvet Marathon 2021.

 • 2021-04-15 Ett lopp genom Göteborgs historia

  Samtidigt som Göteborg firar 400 år föds Göteborgsvarvet Marathon. Även bansträckningen i det 42 195 meter långa loppet blandar gammalt och nytt – från klassiska marker som Götaplatsen och Slottsskogsvallen till moderna Göteborgsoperan och sprillans nya Hisingsbron.

 • 2021-04-08 Elin om hållbart samarbete med Göteborg Energi

  I september är det dags för en unik löparvecka då Göteborgsvarvet och Göteborgsarvet Marathon går av stapeln. Vår partner Göteborg Energi har träffat Elin Jansson är hållbarhetsansvarig på Göteborgsvarvet och ställt frågor till henne om hur tävlingarna bidrar till en mer hållbar stad.

 • 2021-03-26 Utmana rekordtiden i Göteborgsvarvets virtuella lopp

  Hur långt når du på 59 minuter och 35 sekunder? Under Göteborgsvarvet 2016 hann Richard Mengich följa den blå linjen längs Göteborgs gator och ta sig i mål på Slottsskogsvallen på rekordtiden 00:59:35.
  Med start den 22 maj kan du anta utmaningen och se hur långt du hinner på rekordtiden när Göteborgsvarvet tillsammans med RaceONE arrangerar det virtuella loppet 00:59:35.

 • 2021-02-26 Lovisa Lindh varvar upp mot mästerskapen

  Förra helgen gjorde Göteborgsfriidrottarna ett historiskt bra Inomhus-SM i Malmö där de kammade hem hela 19 medaljer. Nio av dessa var guld och Lovisa Lindh tog planenligt en klar seger på 800 m. Lovisa Lindh har tillhört Sverigeeliten sedan 2009 och det stora internationella genombrottet kom i samband med bronsmedaljen från EM i Amsterdam 2016. Sedan dess har hon nått stora framgångar med fina resultat i Finnkampen, i OS, i friidrottsgalor runt om i världen och med många SM-medaljer på meritlistan. Karriären har också kantats av en del motgångar och problem med skador, men tidigare i februari sprang Sveriges genom tiderna snabbaste 800-meterslöperska sin snabbaste säsongsinledning inomhus någonsin på tiden 2.02,57 och kvalade därmed in till Inomhus-EM i Polen som startar nästa vecka, vilket bådar gott för framtiden.

 • 2021-02-10 Vinnare av produkter från Midsona

  I samarbete med Midsona.

  I anmälan till Göteborgsvarvet 2021 ingår det mer ju tidigare du anmält dig. En av förmånerna är att du som anmälde dig senast 20201031 automatiskt är med i utlottningar av fina priser från våra partners. Vinnarna utses automatiskt genom vårt slumpverktyg.

 • 2021-02-01 Fem livsmedel som dietisten alltid har hemma

  Att äta hälsosam och näringsmässig mat behöver inte vara så avancerat som många tror. Vi har många livsmedel som innehåller väldigt mycket näring som man dessutom kan laga på flera sätt. En bra regel att ha om det är möjligt är att handla närproducerat och säsongsbaserat, vilket också är toppenbra för miljön.

 • 2021-01-29 Vad ingår i våra olika företagspaket?

  Låt ditt företag bli en del av Göteborgsvarvet! Nu öppnar vi bokningen av företagspaket till Göteborgsvarvet 2021.

 • 2021-01-19 Göteborgsvarvet varvar in ny kraft

  Göteborgsvarvet har fått möjlighet att genom ett konsultupplägg knyta åter Madelene Gimlegård till evenemangsorganisationen. Madelene arbetade för Göteborgsvarvet 2010-2016 och har en gedigen erfarenhet av Göteborgsvarvets evenemang, Göteborgs Friidrottsförbund, organisationens arbetssätt och alla utvecklingsmöjligheter.

 • 2020-12-18 Göteborgsvarvet 2021 blir av – världens största halvmara genomförs den 11 september

  Världens största halvmaraton, Göteborgsvarvet arrangeras den 11 september 2021. Flytten har beslutats av Göteborgs Friidrottsförbunds styrelse och görs för att skapa bästa möjliga förutsättningar för genomförandet av loppet. Tillsammans med Göteborgsvarvet Marathon den 19 september 2021 kommer Göteborgsvarvet att utgöra en världsunik löparvecka i Göteborg.

 • 2020-12-11 Vinnare av presentkort från Boozt.com

  I samarbete med Boozt.com.

  I anmälan till Göteborgsvarvet 2021 ingår det mer ju tidigare du anmält dig. En av förmånerna är att du som anmälde dig senast 20201031 automatiskt är med i utlottningar av fina priser från våra partners. Vinnarna utses automatiskt genom vårt slumpverktyg.

 • 2020-12-09 BAUHAUS ny huvudpartner till Göteborgsvarvet och Göteborgsvarvet Marathon

  Världens största halvmaraton och en av Europas ledande byggvaruhuskedjor har inlett ett samarbete. BAUHAUS fortsätter sin satsning på att bygga svensk idrott och blir under 2021 huvudpartner till Göteborgsvarvet och Göteborgsvarvet Marathon.

 • 2020-12-07 Vinnare av presentkort från Flexmassage 2020

  I samarbete med Flexmassage.

  I anmälan till Göteborgsvarvet 2021 ingår det mer ju tidigare du anmält dig. En av förmånerna är att du som anmälde dig senast 20201031 automatiskt är med i utlottningar av fina priser från våra partners. Vinnarna utses automatiskt genom vårt slumpverktyg.

 • 2020-12-03 5 frågor till löparsjärnan Suldan Hassan

  Suldan Hassan, född 1998 och tävlandes för Ullevi FK, är en av Sveriges mest lovande löpartalanger med siktet inställt på att slå Anders Gärderuds rekord på 5000 meter från 1976. I år var han imponerande nära att med endast 42 hundradelar från det gamla rekordet. I år fick vi också följa med under hans prestation i en direktsändning under Göteborgsvarvet Virtual Race 21k. Just nu befinner han sig på träningsläger i Kenya med blicken lyft mot OS nästa år. Vi passade på att ställa några frågor.

 • 2020-11-26 Målmedveten? Låt inte skoskav hindra dig

  Artikeln är i samarbete med Compeed.

  Oavsett vad du gillar att träna finns det mycket som kan hindra dig från att nå dina mål. Något så litet som ett skavsår kan få stora konsekvenser. Och alla kan drabbas, även elitidrottare. Skoskav är kanske inte lika allvarligt som ett brutet ben eller en stukning, men de måste likväl tas på allvar. Skoskav och blåsor kan påverka din koncentrationsförmåga, försämra din prestation och orsaka belastningsskador på knän och fotleder.

 • 2020-11-23 Stay motivated with the New Balance 2x2 challenge on STRAVA this winter

  I samarbete med New Balance.

  Whether running is new to you, or you’re an experienced runner, this is the challenge for you. New Balance wants to encourage runners to keep up their motivation during this dark period of the year. Just log 2 days of running activity for 2 weeks, it’s as simple as that.

 • 2020-10-29 Tips från dietisten Karoline Pettersson 🍝🍌🥦

  Nu är det 7 månader kvar till Göteborgsvarvet och redan nu kan man påverka sin prestation och hur man kommer att springa. Träningen är säkerligen många igång med redan nu men har man lagt en tanke på kosten och hur man äter? Kosten har en stor del i prestationen och kan man träna lite bättre nu genom en bra kost så kommer man lägga en bra grund för att prestera kanske sitt bästa lopp.

 • 2020-10-28 Använd friskvårdsbidraget till din startplats

  Många har fått mersmak för löpning under coronapandemin och till nästa års lopp hoppas vi på en mängd löpare som springer loppet för första gången. I somras ändrade dessutom Skatteverket sina regler och en stor nyhet är att du nu kan använda ditt friskvårdsbidrag till en startplats i Göteborgsvarvet.

 • 2020-08-26 Delta i Göteborgs universitets forskningsprojektet

  Forskningsprojektet handlar om att utveckla skadeförebyggande åtgärder för motionärer med huvudmålet att minska uppkomsten av löprelaterade överbelastningsskador hos motionärer.

 • 2020-07-24 Är det dig vi söker?

  Vi letar efter dig som vill dela din resa mot Göteborgsvarvet 22 maj 2021 och/eller Göteborgsvarvet Marathon 19 september 2021 i sociala medier. Under 2020-2021 vill vi följa din träning, uppladdning och såklart din lopp-upplevelse . Delar av ditt innehåll kommer även delas i våra kanaler.

 • 2020-07-01 Över 6000 anmälda till Göteborgsvarvet Marathon 2021

  Nästa år arrangerar vi två stora lopp; Göteborgsvarvet den 22 maj 2021 och Göteborgsvarvet Marathon den 19 september 2021. Marathonloppet är ett unikt lopp som arrangeras en gång i samband med att Göteborg fyller 400 år. Redan nu är det, med drygt 6200 anmälda löpare, landets näst största maratonlopp.

 • 2020-06-10 Nya möjligheter när Göteborgsvarvet flyttar mässan till Åby

  Göteborgsvarvets sportmässa, som årligen lockar över 40 000 besökare, flyttar nu från Svenska Mässan till alldeles nya mässlokaler på Åbymässan. Det innebär goda möjligheter att utveckla konceptet kring mässan och erbjuda en ännu vassare upplevelse för utställare, Varvslöpare och andra besökare.

  Sportmässan blir startskottet för folkfesten kring halvmaran och rymmer aktiviteter som är en perfekt uppladdning och inspiration för deltagare och besökare inför Göteborgsvarvet.

 • 2020-05-13 GP sänder Göteborgsvarvet Virtual Race 21k

  Göteborgs Posten, gp.se, sänder live på lördag den 16 maj med start klockan 12.45. Löpartalangen Suldan Hassan, som tävlar för Ullevi FK, kommer spela huvudrollen då hela hans virtuella lopp följs under GP:s sändning.

 • 2020-05-08 Polestar tar täten i det virtuella Göteborgsvarvet

  Runt om i världen genomför tusentals löpare ett halvmaraton den 15-17 maj när det är premiär för Göteborgsvarvet Virtual Race 21k. En av löparna kommer att springa efter Göteborgsvarvets nya ledarbil, den 100% elektriska Polestar 2.

 • 2020-04-23 Göteborgsvarvets sportdryck levereras av Umara

  Umara är nu klar som evenemangspartner till Göteborgsvarvet och kommer att leverera sportdryck till evenemanget, samt bidra med utbildning och tips till Göteborgsvarvets deltagare inom området nutrition och energi.

 • 2020-04-01 Infor­ma­tion från Göte­borgsvarvet med anled­ning av coro­n­aviruset (covid-19)

  På Göteborgs Friidrottsförbunds styrelsemöte den 26 mars beslutades att Göteborgsvarvet inte kommer att genomföras under 2020.

 • 2020-03-13 Information från Göteborgsvarvet med anledning av coronaviruset (covid-19)

  Vi har tidigare informerat om att Göteborgsvarvet och 22 andra lopp inte kommer att genomföras som planerat i vår. Status just nu är följande:

 • 2020-03-12 Göteborgsvarvet kommer inte att genomföras den 16 maj 2020

  Information från Göteborgsvarvet med anledning av coronaviruset (covid-19):

  Göteborgsvarvet kommer inte att genomföras den 16 maj 2020. Övriga lopp i Göteborgsvarvets tävlingsvecka samt Göteborgsvarvet Expo kommer inte heller att genomföras som planerat. Vårens upplagor av Varvetmilen är inställda tillsvidare. Detta beslutade styrelsen för Göteborgs Friidrottsförbund vid ett extrainsatt styrelsemöte sent i går kväll.

 • 2020-03-11 Ang. Regeringens beslut om allmänna sammankomster

  Information från Göteborgsvarvet med anledning av coronaviruset (covid-19).

 • 2020-03-05 Vi söker massörer till Göteborgsvarvet

  Vi söker massörer som vill ta hand om löparna efter målgång den 16 maj. Vill du vara med i massageteamet?

 • 2020-02-24 Ny samarbetspartner till Stafettvarvet: Rekomo

  Rekomo går in som evenemangspartner till Stafettvarvet, som arrangeras i Slottsskogen under Göteborgsvarvetveckan i maj. Rekomo kommer att delta med flera lag i Stafettvarvet och ser även sponsorengagemanget som ett sätt att stödja ungdomsidrotten i Göteborg.

 • 2020-02-12 Hållbart samarbete mellan Göteborgsvarvet och Göteborg Energi

  I maj fylls Göteborg av tusentals löpare och besökare. Göteborg Energi träffade Elin Jansson, projektledare för hållbarhet på Göteborgsvarvet vid mållinjen på Slottsskogsvallen och pratade om hur tävlingarna bidrar till en mer hållbar stad.

 • 2020-01-22 Göteborg Energi blir huvudpartner till Minivarvet

  I maj fylls Göteborgs gator av tusentals löpare som under en vecka deltar i Göteborgsvarvets olika lopp. I år går Göteborg Energi in som huvudpartner till Minivarvet – loppet för alla barn mellan 0-6 år som genomförs i Slottsskogen den 16-17 maj.

 • 2020-01-13 Gör dig redo för Göteborgsvarvet 2020 på bästa sätt

  Här hittar du träningsprogram inför världens största halvmaraton. Förbered dig på bästa sätt och kom igång med träningen med ett upplägg som passar just dig.

 • 2019-12-13 Vi skänker 150 kr för varje anmäld mellan den 13-24 december till WaterAid

  I jul sprider vi glädjen av rent vatten!

 • 2019-12-04 Vinnare av löparkit från New Balance

  I anmälan till Göteborgsvarvet 2020 ingår det mer ju tidigare du anmält dig. En av förmånerna är att du som anmälde dig senast 190930 automatiskt är med i utlottningar av fina priser från våra partners. Vinnarna utses automatiskt genom vårt slumpverktyg.

 • 2019-11-28 Vinnare av träningsresa hos Springtime

  I anmälan till Göteborgsvarvet 2020 ingår det mer ju tidigare du anmält dig. En av förmånerna är att du som anmälde dig senast 190930 automatiskt är med i utlottningar av fina priser från våra partners. Vinnarna utses automatiskt genom vårt slumpverktyg.

 • 2019-11-26 Vinnare av startplatser

  I anmälan till Göteborgsvarvet 2020 ingår det mer ju tidigare du anmält dig. En av förmånerna är att du som anmälde dig senast 190930 automatiskt är med i utlottningar av fina priser från våra partners. Vinnarna utses automatiskt genom vårt slumpverktyg.

 • 2019-11-22 Vinnare av presentcheck hos GARMIN

  I anmälan till Göteborgsvarvet 2020 ingår det mer ju tidigare du anmält dig. En av förmånerna är att du som anmälde dig senast 190930 automatiskt är med i utlottningar av fina priser från våra partners. Vinnarna utses automatiskt genom vårt slumpverktyg.

 • 2019-11-19 Vinnare av presentkort hos Flexmassage

  I anmälan till Göteborgsvarvet 2020 ingår det mer ju tidigare du anmält dig. En av förmånerna är att du som anmälde dig senast 190930 automatiskt är med i utlottningar av fina priser från våra partners. Vinnarna utses automatiskt genom vårt slumpverktyg.

 • 2019-11-11 GP.se sänder Göteborgsvarvet 2020

  För tredje året i rad sänder GP.se Göteborgsvarvet!

 • 2019-10-18 Premiär för Göteborgsvarvet Virtual Run 10k

  Först i Europa för virtuellt seedningslopp i appen Strava!

  Nu kan du springa seedningslopp inför Göteborgsvarvet 2020 – var du än befinner dig i världen. Detta tack vara ett unikt samarbete mellan Göteborgsvarvet och träningsappen Strava.

 • 2019-09-19 Friidrottsföreningarna tar över löparkvällarna

  Vill du träna tillsammans med andra? Vill du få tips av kunniga löpinstruktörer? Vill du utvecklas som löpare? Då skall du söka upp din lokala friidrottsförening!

 • 2019-09-19 Två år kvar till Göteborgsvarvet Marathon

  Idag är det exakt två år kvar till Göteborgsvarvet Marathon. 2021-09-19 går startskottet till en unik upplevelse!

 • 2019-08-27 Dina förmåner – anmälan 2020

  Nytt för i år!
  I anmälan till Göteborgsvarvet 2020 ingår mycket mer än endast en startplats.

 • 2019-08-08 Varvetmedaljen 2020

  Varvetmedaljen 2020 är framröstad och närmare 7 000 löpare har bestämt sig.

 • 2019-07-01 Rösta på Varvetmedaljen 2020!

  Fyra studenter från smyckeskonstprogrammet på Högskolan för design och konsthantverk har bidragit med sina idéer till Varvetmedaljen 2020. Nu är det upp till er!

 • 2019-06-13 Göteborgsvarvet 2020 – Feel the love

  Återupplev den magiska stämningen från årets Göteborgsvarv!