Nya möj­ligheter när Göte­borgsvarvet fly­t­tar mäs­san till Åby

Göte­borgsvarvets sport­mäs­sa, som årli­gen lockar över 40 000 besökare, fly­t­tar nu från Sven­s­ka Mäs­san till allde­les nya mäss­lokaler på Åbymäs­san. Det innebär goda möj­ligheter att utveck­la kon­ceptet kring mäs­san och erb­ju­da en ännu vas­sare upplevelse för utstäl­lare, Varvs­lö­pare och andra besökare.

Sport­mäs­san blir start­skot­tet för folk­festen kring halv­maran och rym­mer aktiviteter som är en per­fekt uppladdning och inspi­ra­tion för delt­a­gare och besökare inför Göteborgsvarvet.

-Vi erbjuder en fantastisk möjlighet för stora delar av sport- och träningsbranschen att synas och interagera med en attraktiv målgrupp som brinner för en hälsosam livsstil. Våra deltagare och andra besökare som är intresserade av en aktiv livsstil har mycket att upptäcka under mässdagarna, berättar Anders Mattsson, projektledare för Göteborgsvarvets sportmässa.

Göteborgsvarvets sportmässa arrangeras nästa gång den 20-22 maj 2021. På mässan hämtar alla Varvetlöpare sina nummerlappar. Inför nyöppnandet av sportmässan 2021 tas entréavgiften bort, alla besökare erbjuds fritt inträde. Flytten innebär också att Varvetlöparna fortsatt kommer ha nära från mässan till start- och målområdet i Slottsskogen, som nu kommer att kunna nås via en löptur på 7,5 km, skyttelbussar eller cykel.

Åbymässan invigdes 2019 och är en modern mötesanläggning med en mässhall på över 10 000 m2, restauranger och konferensrum. Åbymässan är en del av Åby Arena som även inrymmer Åbytravet och Åby Hotell med över 200 rum. Åbymässan drivs av Easyfairs, som strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör.

Åbymässan ligger i Mölndals kommun, strax söder om Göteborg. Till Mölndal station kan du resa med tåg från Västtrafik och Öresundståg, därifrån åker du lokalbuss eller promenerar en kvart till mässan. Buss går också till Åby Arena från Heden via Vasaplatsen i Göteborg. Från Landvetter flygplats är restiden cirka 20 minuter med bil. För bilburna resenärer finns gott om parkeringsplatser utanför Åby Arenas huvudentré, där erbjuds även laddstolpar för elbilar.

Vill du och ditt företag vara en del av Göteborgsvarvets sportmässa? Skicka ett mejl till info@goteborgsvarvet.se med era önskemål och funderingar så kontaktar vi er med ett vinnande förslag.

Mer information:

www.sportmassa.se

2020-06-10

← Alla nyheter