Göteborgsvarvet och höstveckan 2021 ställs in

Lilla Varvet

Observera att Lilla Varvet 2021 är inställt.

Under Lilla Varvet springer tusentals barn och unga mellan 7 och 13 år Lilla Varvet i Slottsskogen, Göteborg. Varmt välkomna till en dag för hela familjen, fullspäckad med aktiviteter och härlig stämning. Perfekt för alla med spring i benen.

18
sep.

Lilla Varvet:Vi sätter framtidens generation i rörelse

Med Lilla Varvet vill vi uppmuntra och inspirera barn och unga till att börja röra på sig och leva ett aktivt liv redan från unga år. Varje år deltar över 6000 barn, vilket gör att Lilla Varvet är Sveriges i särklass största löparevenemang för barn- och unga. Att springa är kul i sig, men för att boosta den härliga känslan lite extra bjuder vi tillsammans med våra partners på massor av roliga och spännande aktiviteter.

Kom förberedd:Viktig information inför start

 • Start- & evenemangsområde

  Starten är på Margretebergsgatan och målet inne på Slottsskogsvallen . Första start sker kl 11.00. I Slottsskogen, i start- och målområdet, samt utanför Frölundaborg hittar ni den 18 september massor av roliga aktiviteter för barn och ungdomar.

 • Startbevis, nummerlapp & nummerlappsutdelning

  Samtliga som anmält sig till Lilla Varvet kan veckan före loppet ladda hem sitt startbevis på Mina sidor. Startbeviset mailas också ut till den e-post du uppgav vid anmälan. I startbeviset finns all nödvändig information inför evenemanget. Nyheter och nyttig information inför Lilla Varvet hittar du här på hemsidan. Din nummerlapp hämtar du torsdag-lördag i Varvetveckan på Göteborgsvarvets sportmässa. På söndag är nummerlappsutdelningen i Frölundaborg. Var ute i god tid och glöm inte startbeviset! Nummerlappen ska bäras enligt anvisning.

 • Tidtagning

  På baksidan av nummerlappen finns det ett chip som registrerar din tid. I Lilla Varvet är det nettotid i alla klasser utom P/F 13 där det är bruttotid. Vid nettotid startar tiden när du passerar startmattan och vid bruttotid startar tiden på startskottet. I båda fallen stoppas tiden när du passerar mållinjen. Nummerlappen får ej vikas och skall sitta på magen/bröstet. Alla deltagare som fullföljer får en tid.

 • Uppvärmning

  Gemensam uppvärmning är vid start och sker under ledning av instruktörer.

 • Omklädning, väskinlämning & toaletter

  Vi rekommenderar att du kommer ombytt, utrymme för dusch/omklädning tillhandahålls ej. Arrangören tillhandahåller ingen förvaring av väskor, värdesaker etc. Toaletter finns vid start- och målområdet.

 • Medalj

  Alla som fullföljer Lilla Varvet får medalj.

 • Diplom

  Alla som fullföljer Lilla Varvet får ett digitalt diplom. Detta laddas ner från "Mina sidor".

 • Mötesplats & förälderns telefonnummer

  Vi rekommenderar att ni möter upp ert barn efter mål vid målslussen eller att ni bestämmer en annan bra mötesplats. Ett bra tips är också att skriva förälderns namn och telefonnummer på baksidan av nummerlappen eller direkt på barnets arm. Vi har också en samlingsplats för barn och vuxna som kommit ifrån varandra i ett tält bakom Slottsskogsvallens huvudläktare, mellan Frölundaborg Slottsskogsvallen.

 • Hitta hit & parkering

  Åk gärna kollektivt till start, närmaste hållplatserna är Marklandsgatan eller Botaniska Trädgården. Observera att hållplats Botaniska Trädgården ej lämpar sig med barnvagn. Sök efter din resväg i Västtrafiks app Reseplanereran eller på vasttrafik.se. Parkering erbjuds mot en miljöavgift, 100 kr, på Dalens grusplaner vid Slottsskogsvallen på söndagen (Swish- eller kontantbetalning).

Huvudpartner

Evemangspartners