Rackar­Alex blir en del av Lil­la Varvet

Lil­la Varvet blir en pro­fil rikare näs­ta år! Youtube- och tv-stjär­nan Rackar­Alex kom­mer att finnas på plats för att pep­pa, inspir­era och heja fram barnen. 

– Jag hop­pas kun­na bidra till en härlig och svet­tig dag full av rörelsegläd­je, säger han. 

Den 19 maj nästa år går startskottet för Lilla Varvet, loppet för alla barn mellan 7 och 13 år. En som kommer att vara på plats i startområdet är RackarAlex, som det senaste decenniet varit en av Sveriges populäraste tv-profiler för barn och ungdomar.

RackarAlex hoppas i sin roll för Lilla Varvet att locka till deltagande och väl på plats kommer han inför loppet finnas på scenen och i området runt starten.

– Jag brinner för att rörelse, träning och motion och älskar att uppmuntra och inspirera barn och unga till det. Det finns så många fördelar och fina hälsoeffekter som kommer från det, dessutom utan bieffekter. Det är få andra saker som ser ut så, säger han.

Även om han alltid varit aktiv och testat många idrotter och aktiviteter såväl i tv som privat är det först den senaste tiden han fastnat för löpningen.

– Jag trodde att det var enformigt med löpning, men när jag väl hittade den så kände jag direkt hur mycket positivt som hände i kroppen och hur bra jag mådde efteråt. Det är som en nyupptäckt värld som är full av skatter, säger han.

Emelie Jones, marknadsansvarig för Göteborgsvarvet och Lilla Varvet:

– RackarAlex är förebild för hundratusentals barn ungdomar och är fantastiskt i sitt sätt att förmedla rörelseglädje och effekterna av att träning och hälsa. Vi är både glada och stolta att han vill vara en del av Lilla Varvet och stötta alla löpare som kommer till start.

Anmälan Lilla Varvet

2023-11-24

← Alla nyheter