Överlåta/sälja din startplats i Göteborgsvarvet

Om du inte har möjlighet att delta i Göteborgsvarvet 2024 kan du överlåta din startplats till någon annan. Sista dag att överlåta en startplats är sju dagar innan datum för loppets genomförande.

Observera att köparen INTE övertar säljarens placering i startfältet (startgrupp) eller eventuella tillval som säljaren genomfört. Köparen kommer att placeras i en startgrupp baserat på hens egna profil och eventuella tidigare resultat enligt våra seedningsregler.

Det är inte tillåtet att överlåta en startplats till annan eller låta annan springa i ditt ställe, utan att genomföra överlåtelsen av din startplats på korrekt vis.

Följ nedan instruktion för att överlåta startplats till en annan löpare:

1. Först ska du hitta en person som vill överta/köpa din startplats.

2. Gå in på din personliga dashboard. Skrolla längst ner till "Överlåt startplats". Din personliga dashboard finner du genom att gå till mailen du fick i bekräftelsen för din anmälan och klickar på länken. 

Läs mer här hur du finner din personliga dashboard

3. Fyll i e-postadressen till personen du vill överlåta din startplats till. De är först när du fyllt i en e-postadress som knappen "Överlåt startplats" bli synlig.

Om du vill överlåta den gratis eller sälja den väljer du helt själv, de är något du och den nya löparen gör upp mellan er.

Tillbaka till FAQ