Albert ger barn chans till gratis startplats!

Läro­plat­tfor­men Albert sat­sar på att sät­ta näs­ta gen­er­a­tion i rörelse genom att erb­jud­na spring­sugna barn en gratis start­plats till Lil­la Varvet eller Mini­varvet.
– Vi vill ge alla barn möj­lighet att hit­ta gläd­je i läran­det, men vet att tiden fram­för skär­men behöver kom­bin­eras med rörelse, säger Kajsa Lernestål, mark­nad­schef på Albert. 

2019 klev Albert in som partner till Göteborgsvarvet för första gången och i år är företaget, som hjälper barn att ha det kul när de lär, en del av folkfesten igen.

Albert erbjuder en gratis startplats till Lilla Varvet eller Minivarvet samt 30 dagars kostnadsfri provperiod när målsman blir ny medlem hos dem via länk nedan. Tjänsten har ingen bindningstid eller uppsägningstid och provperioden är värd 159 kr. När den kostnadsfria provperioden är över löper medlemskapet automatiskt vidare.

Enligt flera studier har fysisk aktivitet en positiv effekt på inlärning då fler och starkare kopplingar mellan nervcellerna i hjärnan bildas när vi hoppar, springer och leker. Då såväl Albert som Göteborgsvarvet vill ge glädje, gemenskap och välmående åt våra barn och ungdomar passar partnerskapet båda parter.

– Fysisk aktivitet och lärande går hand i hand och tillsammans med Albert sätter vi nu fler från nästa generation i rörelse, säger Erik Bergkvist, evenemangschef på Göteborgsvarvet.

Hur går användningen av en app där barn sitter still och fysisk aktivitet hop? Albert vill ge barn och unga en annan typ av skärmtid, något som ger en positiv och lärorik upplevelse! I apparna får användarna ta sig genom en äventyrsfylld värld med pedagogiska övningar inom bland annat matematik, engelska och svenska – allt baserat på läroplanen.

För att uppmuntra till vidare utveckling belönas barnet efter en avklarad övning med roliga spel. Precis som efter ett genomfört lopp finns vi där med glada hejarop för att stärka barnets självförtroende och uppmuntra till fler härliga “Jag klarade det!”-stunder.

– Våra målgrupper stämmer väl överens och vi ser fram emot att träffa befintliga och potentiella användare och deras föräldrar på plats i Göteborg i år, säger Kajsa Lernestål, marknadschef på Albert.

Passa på att anmäla ditt barn via Albert och få en gratis startplats samt 30 dagar kostnadsfri provperiod hos Albert på köpet!

Anmälan gratis Lilla varvet Anmälan gratis Minivarvet

Gäller när du som målsman blir ny medlem hos Albert via länken och ger en gratis startplats för ditt barn till Lilla Varvet eller Minivarvet. Tjänsten har ingen bindningstid eller uppsägningstid och provperioden är värd 159 kr. När den kostnadsfria provperioden är över löper medlemskapet automatiskt vidare.


2023-03-29

← Alla nyheter