Blir det du som des­ig­nar årets offi­ciel­la Göte­borgsvarvet T‑shirt?


Nu har du den uni­ka chansen att des­igna tryck­et på årets offi­ciel­la Göte­borgvarvet T‑shirt i samar­bete med New Bal­ance och Boozt​.com.

Inför Göteborgsvarvet lanseras varje år en officiell T-shirt som årligen bärs av ett stort gäng duktiga löpare längs den 21 km långa banan. T-shirten som är i bästa träningsmaterial från New Balance kommer säljas på Göteborgsvarvet Expo i samband med Göteborgsvarvet men också finnas för försäljning på Boozt.com inför loppet. Nu har du chansen att bli den som designar årets tryck!

Tävlingen och förhållningsregler

Vad man tävlar om: Designa trycket på framsidan till årets Officiella Göteborgsvarvet Tee 2023 i samarbete med New Balance och Boozt.com. Inkluderat i vinsten är självklart även ett exemplar i rätt storlek.

Hur man tävlar: Skicka ditt bidrag i PDF-format tillsammans med namn och en kort text om ditt bidrag till design@goteborgsvarvet.se senast den 19 mars.

De bästa bidragen presenteras sedan på vår hemsida där slutliga vinnaren utses via en öppen omröstning. Omröstningen pågår mellan 20 och 23 mars. Vinnaren presenteras den 24 mars i våra sociala medier och här på hemsidan.

Förhållninhgsregler:

  • Tema på designen: Vad betyder Göteborgsvarvet för dig?
  • Designen skall innehålla minst en symbol/landmärke från Göteborg.
  • Designen kommer tryckas i vitt. Svart design går bra att skicka in men blir då konverterad till vitt vid användning.
  • Designen skall inte innehålla skaparens underskrift/tagline. Vinnaren krediteras i sociala medier och på hemsidan.
  • Göteborgsvarvet, New Balance och Boozt.com förbehåller rätten att justera designen så att den passar in på T-shirten, samt addera datum och logotyper.

2023-03-09

← Alla nyheter