Carotte blir ny cater­ing­part­ner till Göte­borgsvarvet: höjer matup­plevelsen under Varvetveckan

Carotte Food & Event tar över stafettpin­nen inför årets genom­förande och kom­mer att laga och servera all mat och dryck som säljs i anslut­ning till Göte­borgsvarvets offi­ciel­la områ­den under Varvetveck­an. Carotte är en kval­i­ta­tiv cater­ing- och even­e­mangspart­ner som lagar all mat från grun­den i sin restau­rang på Läpp­s­tiftet i Göteborg. 

Carotte Food & Event är ett Göteborgsbaserat bolag som gjort sig kända för att skapa minnesvärda matupplevelser även i stora format. Nu inleds en ny etapp av upplevelsen kring Göteborgsvarvet som syftar till att höja evenemanget för de 80 000 löpare, supportrar och funktionärer som deltar under Varvetveckan.

Carotte, som har sin bas i Läppstiftet i centrala Göteborg, lagar all mat från grunden och använder sig av lokala råvaror för att skapa näringsrika och smakrika måltider. Partnerskapet markerar en milstolpe för evenemanget i stort.

- Att Carotte Food & Event ansluter sig till Göteborgsvarvets familj av partners är ett spännande steg som säkerställer att alla som deltar under Varvetveckan får tillgång till högkvalitativ mat och service, säger Åsa Håkansson, projektledare på Göteborgsvarvet, och fortsätter. Detta samarbete understryker vårt åtagande att erbjuda en god upplevelse för alla deltagare, samtidigt som vi uppmärksammar vikten av näringsrik och hållbar mat.

Carotte kommer att erbjuda en varierad meny som är designad för att möta de specifika behoven som finns hos löparna, samt förgylla upplevelsen för alla som närvarar. Från energigivande snacks till fullständiga måltider, i linje med arrangemangets vegetariska inriktning. Givetvis kommer det även att serveras målgångs-öl från ett lokalt bryggeri.

- Vi ser verkligen fram emot den folkfest som Göteborgsvarvet är och känner oss hedrade över förtroendet. Vi kommer att laga stora mängder god mat och utveckla logistiska flöden där rätt kompetens finns med i varje steg. Till hjälp har vi även vårt eget bemanningsbolag Carotte Staff, för all evenemangspersonal som krävs på plats. Allt för att höja evenemangsupplevelsen i sin helhet med kvalitativ service och smidiga gästflöden, berättar Matilda Hinke, regionchef väst, Carotte Food & Event.

Utöver att servera mat och dryck, implementerar Carotte också miljövänliga lösningar för att minska evenemangets påverkan på miljön, vilket ligger i linje med Göteborgsvarvets hållbarhetssträvan.

MER OM CAROTTE GROUP

I Göteborg erbjuder Carotte Food & Event catering till privat- och företagskunder, evenemangstjänster och restaurangdrift, samt konferens-/och eventlokaler genom Läppstiftet och nya Leir Mat & Möten. Tillika rekryterings- och bemanningstjänster för kontor och besöksnäringen genom Carotte Staff. Samt städ- och trivseltjänster för företag genom Carotte Housekeeping. Bolagen samverkar även för att leverera kvalitativa soft facility -tjänster till kontor, fastighetsägare och företag – Carotte Concierge.

Läs mer om Carotte här

2024-02-19

← Alla nyheter