Cramo – är med dig varvet runt

Sedan 1953 har Cramo var­it en pio­njär inom uthyrn­ings­bran­schen. Idag, 70 år senare, har Cramo 90 depåer runt om i hela Sverige och ingår sedan två år till­ba­ka i Boels Rental. Ett värld­sledande bolag med ett hun­dratals depåer runt om i Europa.

Som helhetsleverantör av uthyrningsmaskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även evenemang som Göteborgsvarvet, att underlätta deras projekt. Sedan 15 år tillbaka tillhandahåller vi Göteborgsvarvet med maskiner och utrustning för att ge alla löpare de bästa förutsättningarna för ett lyckat och roligt lopp. Vi på Cramo arbetar för att underlätta människors arbetsdag, från ett större byggprojekt till ett individuellt mål som Göteborgsvarvet. Vi vill vara med dig hela varvet runt. Vi vill möta den mångfald som springer loppet, den mångfald som vi på Cramo arbetar med dagligen. Vi vill uppmana till ett liv i rörelse, till en stad i rörelse. Att se människor gå i mål, att se människor uppnå sina mål.

Cramo har sedan länge en självklar plats i Göteborg med depå, projekt och ovärderliga kunder. Vi vill, precis som Göteborgsvarvet, visa upp vår stad och göra den attraktiv för fler. Hälsa och välmående är en grundsten inom Cramo för ett hållbart arbetsliv. Vi ser hälsa från ett helhetsperspektiv genom ett förebyggande arbete med hälsoundersökningar, alkohol- och drogtester samt att erbjuda hälsofrämjande rabatter och ett attraktivt friskvårdsbidrag. På Cramo tror vi att arbetet med hälsa och välmående måste prioriteras.

Vi är väldigt glada att du, tillsammans med oss på Cramo, springer Göteborgsvarvet – för hälsan, upplevelsen och den fantastiska gemenskapen!

Du hittar oss i start- och målområdet samt efter halva loppet längst med kanalen för en välförtjänt vätskepaus.

Se vår partnerfilm här

2024-04-12

← Alla nyheter