Ditt bäs­ta Varvetminne

Förs­ta Göte­borgsvarvet arranger­ades redan 1980, totalt 41 lopp har passer­at. Vi har fort­farande ett 40-tal allåringar med oss som sprun­git alla lopp. Bara det är en imponerande berät­telse i sig. Nu vill vi höra din berät­telse, ditt bäs­ta Varvetminne!Det finns många berättelser och fina minnen runt Göteborgsvarvet. Allt från första starten på Heden där löparna startar före ledarbilden eftersom en bildörr som stängs lite väl hårt misstas som startskott, till Herreys entré med helikopter på innerplan inför starten 1984. Vi har även vittnat flera personliga minnen som vigsel på innerplan efter målgång och i en tidigare artikel berättar vi om Kenth som tatuerade sig efter imponerande 40 genomförda Göteborgsvarvet.

Vi är helt övertygade över att ni sitter på ännu fler otroliga berättelser. Kanske sprang du din första mil med oss, sprang du in i vem som skulle bli din nuvarande partner eller sprang du kanske i din allra bästa utklädnad? Nu vill vi att fler ska få ta del av ditt bästa Varvetminne. Vi läser alla berättelse vi får in och kanske blir det din historia vi delar vidare i våra sociala kanaler*.

Skicka in ditt bästa Varvetminne här

*Vi återkopplar innan eventuell publicering av en historia för ditt godkännande, kanske finns det bilder att komplettera historian med.


2022-10-19

← Alla nyheter