Elitlö­par­na lad­dar på Radis­son Blu Scandinavia


Radis­son Blu Scan­di­navia är logi­part­ner till Göte­borgsvarvet och kom­mer bland annat att se till att elitlö­par­na får bäs­ta möjli­ga uppladdning inför tävlingen.

– Löpar­na har trä­nat hårt inför lop­pet och då är det vik­tigt att vi ock­så kan ge dem bäs­ta möjli­ga förut­sät­tningar på plats för att de ska kun­na prestera, säger Ham­pus Bohman, försäljn­ingsans­varig på Göteborgsvarvet.

På torsdag anländer de flesta av de internationella elitlöparna till Göteborg för att på lördag sedan kämpa om slutplaceringar och rekordtider på Göteborgsvarvet. Gemensamt för alla elitlöpare är att de kommer att bo på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg för att på bästa sätt komma förberedda till startlinjen. Kosten är givetvis en viktig del i dessa förberedelser och hotellets kockar har tagit fram rätter som går i linje med de krav som ställs, bland annat att det ska vara vegetariskt rakt igenom.

Radisson Blu Scandinavia har en Athlete’s Lounge på hotellet där löparna kan få all nödvändig support inför loppet.

– För oss är det viktigt att vara med och lyfta Göteborg som stad och medverka till att många vill besöka destinationen Göteborg. Vi är därför mycket stolta av att vara en logipartner till en äkta klassiker som Göteborgsvarvet, säger Jessica Rivle, general manager på Radisson Blu Scandinavia.

– Att ha elitlöparna boende hos är väldigt inspirerande och det gläder oss att vi kan erbjuda dem en Athlete’s Lounge där de kan få information, nummerlappar, massage och allt annat de behöver för en bra uppladdning och vistelse och i Göteborg.

Startskottet för Göteborgsvarvet går klockan 13.00 på lördag på Margretebergsgatan och målgång sker på klassiska Slottsskogsvallen.

2022-05-17

← Alla nyheter