GET UP RUN OUT — En dig­i­tal löparfest

Göte­borgsvarvet, Marathon­grup­pen och Lid­ingölop­pet arranger­ar för förs­ta gån­gen gemen­samt en LIVE dig­i­tal löpar­fest GET UP RUN OUT” den 24 April kl 12:00. Det blir en full­späck­ad dig­i­tal löpardag med live­pod­dar, DJs, trän­ingstips och inspi­ra­tion från värld­sklass­lö­pare. Even­tet är gratis och öppet för alla.

- Vi ville skapa en unik upplevelse för att motivera och inspirera hela löparsverige säger, Fredrik Montgomery Marknad- och kommunikationsansvarig på Lidingöloppet.

- Det är väldigt roligt att vi tre arrangörer har hittat en möjlighet att göra något tillsammans som våra deltagare kan vara med på oavsett var i landet de bor, säger Jenny Sunding, Marknadschef på Marathongruppen

- Detta ligger rätt i tiden för oss och skapar nya upplevelser som tidigare inte varit möjligt för våra löpare vilket är spännande, säger Erik Bergkvist Evenemangschef på Göteborgsvarvet.

- Att få arbeta ihop med de tre största arrangörerna och Sveriges bästa träningsbolag Urban Tribes för att arrangera något nytt för hela löparsverige är inget annat än ren glädje, Säger Victor Wigelius VD på Sprintcrowd.

För att läsa mer om GET UP RUN OUT besök sprintcrowd.com/guro

Ladda ner appen och anmäl dig gratis

Kontakter:

Lindingöloppet, Fredrik Montgomery, fredrik.montgomery@lidingoloppet.se, 070-670 55 40

Marathongruppen, Jenny Sunding, Jenny.Sunding@marathongruppen.se, 073-061 87 09

Göteborgsvarvet, Erik Bergkvist, erik.bergkvist@goteborgsvarvet.se, 0730-321894

Sprintcrowd, Victor Wigelius, victor@sprintcrowd.com, 076- 843 12 61

2022-03-29

← Alla nyheter