Hela famil­jens löparhelg blir bät­tre med tår­ta från Almondy

Almondy är tårt­bageri­et från Göte­borg som är kän­da för sina goda tår­tor och klad­d­kakor. En av Almondys all­ra mest pop­ulära tår­tor är Daimtår­tan, som för­ra året delades ut till ca 30 000 gla­da löpare och besökare på Göte­borgsvarvet. Suc­cén var ett fak­tum och även i år kom­mer Almondy att spri­da gläd­je med sina tår­tor på flera platser under Varvetveckan.

Almondy har sitt bageri i Torslanda där de bakar drygt 80 000 tårtor om dagen som säljs i över 50 länder, och målet är att sprida glädje världen över varje dag. Med hjälp av goda tårtor vill man skapa minnesvärda, glada stunder oavsett om det är vardag eller fest. Och vad passar då bättre än att bjuda på tårta under Göteborgs största folkfest?

Som evenemangspartner kommer Almondy hålla festen i gång i Sponsor Village under hela helgen. Vid Göteborgsvarvets halvmaraton sprider de glädje längs med loppet och bjuder löpare på tårta vid målgång. Nytt för i år är att de även finns på plats vid Minivarvet.

– Vi är så glada att vara tillbaka på Göteborgsvarvet och fortsätta sprida glädje till alla som deltar på ett eller annat sätt. Förra året blev minst sagt lyckat och vi firade ett väl genomfört lopp tillsammans med över 23 000 löpare. Att i år även få sprida extra glädje till de allra minsta löparna och deras familjer värmer oss extra mycket i hjärtat, säger Angelica Cramér, Brand Manager på Almondy.

2023-05-12

← Alla nyheter