Är du vår nya kollega?

Vill du job­ba extra med Varvet under våren? Nu sök­er vi per­son­al för kund­ser­vice­up­p­drag inför Göte­borgsvarvet i maj. Omfång cir­ka 8 – 16 h/​vecka fram till och med 22 maj.

Göteborgsvarvet 2022 närmar sig och det är mindre än 4 månader kvar till Varvetveckan som går av stapeln 15 maj – 22 maj. Vi behöver öka bemanningen under våren och söker dig som vill arbeta med Göteborgsvarvets kundservice på timbasis. Som en i teamet blir du en viktig del av vår externa kommunikation till löpare och supportrar. Du kommer att arbeta i olika kanaler såsom mail, telefon, kundforum och direkt mot löparna på plats under nummerlappsutdelningen och våra lopp i Varvetveckan.

Vi söker dig som:

- är vass på kommunikation, både muntligt och skriftligt på svenska och engelska

- gärna har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice och kundbemötande

- är flexibel, social, lösningsorienterad och servicefokuserad

- tycker det är roligt med evenemang

- ser det som en bra erfarenhet att arbeta med ett stort evenemang

Tjänsten är perfekt för dig som studerar eller satsar på din idrott och vill jobba extra utöver detta.

Vi ser att du har tid att arbeta ca 8-16h/vecka mars-maj och har möjlighet att arbeta i princip heltid under Göteborgsvarvetveckan, vecka 20. Arbetstid kommer primärt vara förlagd under dagtid, men även kvällstid och helger under vissa perioder.

Vi brinner för hälsa och välmående och ser gärna att du delar vår passion genom ett eget hälsointresse!

Göteborgsvarvet arrangeras av Göteborgs Friidrottsförbund och överskottet från arrangemangen går till föreningarna i distriktet samt till driften av den egna träningsanläggningen Friidrottens Hus. På Göteborgs Friidrottsförbund arbetar ett 15-tal anställda på årsbasis, inom avdelningarna sälj/marknad, projektledning, kommunikation, ekonomi, IT och friidrott. Under genomförandeperioden tillkommer ytterligare ett 50-tal anställda och ca 4000 funktionärer.

Sista ansökningsdatum: 2022-02-07, tillträde snarast. Rekrytering kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Maila din ansökan till: info@goteborgsvarvet.se

Uppdragsgivare:

Göteborgs Friidrottsförbund

2022-01-26

← Alla nyheter