Mau­rten ny energi­part­ner till Göteborgsvarvet

Göte­borgsvarvet är gla­da att kun­na pre­sen­tera Mau­rten som ny energi­part­ner i Göte­borgsvarvet. Sedan tidi­gare är Mau­rten del av världs­beröm­da mara­ton som Berlin, Boston och Chicago.


Sedan 2015 har Maurten och Hydrogelteknologin förändrat hur konditionsidrottare får i sig energi. Tekniken möjliggör ett stort energiintag – och har i grunden förändrat hur vi ser på kolhydrater och hur mycket man kan få i sig under aktivitet, utan magproblem. Kort och gott så har den spelat en nyckelroll för idrottare runtom i världen att nå sin fulla potential.

- Över hela världen förlitar sig löpare och idrottare på Maurten — vi jobbar redan med några av de största och mest inflytelserika loppen, som Berlin, Boston och Chicago Maraton – och vi är global Ironman-partner. Men det är här I Göteborg som allt började. Vi är oerhört stolta över att vara Göteborgare – och därför är det oerhört kul att kunna stötta Göteborgsvarvet, tillsammans med vår nordiska distributör RLVNT. Vi ser fram emot att hjälpa alla löparna, oavsett nivå, med världsledande teknik och energi på banan, säger Olof Sköld, Maurten CEO.

- För oss som arrangör är det viktigt att ge våra löpare bästa möjliga förutsättningar när startskottet väl går. Vi är glada över att ha inlett ett samarbete med Maurten, som kommer bidra till att hjälpa våra fantastiska löpare att nå just sina mål, genom att erbjuda en väldigt bra sportdryck och tillsammans lyfta energistationerna där drycken delas ut ytterligare, säger Madelene Gimlegård, projektledare Göteborgsvarvet.

Läs mer om Maurten och utforska produktsortimentet av sportdryck, energigels och energibars här: Maurten

2024-01-24

← Alla nyheter