New Bal­ance lanser­ar lim­it­er­ad kollek­tion för kvinnli­ga löpare

Lagom till att löparsä­songen drar i gång lanser­ar New Bal­ance en lim­it­er­ad kollek­tion för kvinnli­ga löpare. 

Kapsylkollektionen består av populära Fresh Foam 1080v12 som kommer i en helt ny specialdesignad version tillsammans med matchande topp, fitted shorts och high rise löpartights. Kollektionen är framtagen för löparen som vill ha en snygg och stilren löparlook utan att tumma på passform, komfort eller kvalité.

En av favoriterna i den nya kollektionen är den populära Fresh Foam 1080v12. Om New Balance endast gjorde en löparsko skulle det vara 1080. Det som gör 1080 så unik är att det inte bara är den bästa löparskon New Balance gör, det är också den mest mångsidiga då den passar lika bra oavsett om du tränar för ett maraton eller springer efter bussen. 1080v12 är en mjuk, väldämpad och energiåtergivande sko för ett neutralt löpsteg som i kombination med den stickade överdelen i mesh gör 1080v12 till en otroligt bekväm och perfekt mängdträningsko.

”Då 1080 både är vår mest eftertraktade tekniska modell och den ultimata löparskon för varje löpare så har vi strategiskt planerat nya drop för att hålla vår målgrupp exalterade och engagerade. Vi vet att fräscha och trendsäkra färgval och material är vad den kvinnliga löparen är ute efter och vi vet att hon inte vill offra stilen för komfort och teknik. Därför har vi kurerat olika drop av 1080 så att de möter alla hennes krav. Eftersom denna sko är vår mest allsidiga löparsko känns det naturligt att den täcker alla spektra vad gäller färg, stil och tillfällen (allt från löpning, till gymmet och ta en kaffe med vänner.) Detta specifika släpp är med fokus på den kvinnliga löparen och lanseras därför under International Women’sMonth.” – Meredith Nash, Strategic Business Unit Manager, Performance Running, Performance Collabs

New Balance vill förändra uppfattningen av vem som är en löpare eller att man måste prestera på en viss nivå och istället fira allt som löpning har att erbjuda. Kampanjen frontas av You Run Girl, en Stockholmsbaserad löpargrupp som tillsammans med New Balance vill sprida glädje kring löpning och uppmuntra fler kvinnor till att springa tillsammans.

Nyfiken på mer? Då hittar du kollektionens olika plagg här nedan.

Shield-crop-bra

Fitted-shorts

High-rise-pocket-tight

Fresh-foam-x-1080v12

2023-03-07

← Alla nyheter