Njut av äventyret — Park­ster tar hand om din parkering!

Park­ster älskar äventyr. Och Göteborgsvarvet! Med Park­sters app kan du alltid se på vil­ka adress­er du kan park­era när du besöker Göteborg — och i över 300 andra orter i Sverige. Du väljer själv när du vill star­ta, stop­pa eller förlänga din park­er­ing — direkt i mobilen. Till­sam­mans med Göteborgsvarvet vill Park­ster göra din hel­het­sup­plevelse ännu bättre.

Parkster är en av Sveriges ledande betalappar för parkering och ett självklart val för miljontals bilister. Parkster är rikstäckande från Malmö till Kiruna och finns dessutom i både Tyskland och Österrike.

-Parkster vill bidra till en smidigare parkering, så att kunden kan fokusera på det som är viktigt för dem. Oavsett om du parkerar privat eller i tjänsten. Som stolt sponsor till Göteborgsvarvet är vi därför glada över att kunna bidra till en bättre upplevelse för såväl löpare som besökare under denna folkfest, säger Madeleine Mollberg, Marknadschef på Parkster.

Med Parksters app köper du parkeringsbiljetter direkt med din mobiltelefon. Du betalar endast för den tid du står parkerad. Ladda ner Parksters app genom att klicka här.

Vi ses på Göteborgsvarvet!

2024-04-09

← Alla nyheter