Nyheter för Stafettvarvet 2023

Sam­la ihop famil­jen, kom­p­is­ar­na eller kol­le­gor­na och ta del av gläd­jen av att springa och utmanas till­sam­mans. Stafettvarvet ska­par en härlig gemen­skap och bjud­er på en magisk och förvän­tans­full stämn­ing både innan, under och efter loppet. 

I Stafettvarvet springer fyra löpare 3,2 kilometer vardera genom Slottsskogen. Därefter när samtliga nått målgång står firandet på agendan. Slå er ner på Slottsskogsvallens innerplan eller i ert tält i någon av våra företagsbyar och njut tillsammans av er prestation med den smarriga picknicken som ingår i er anmälan. Efter önskemål och utvärdering från tidigare år kan vi presentera några nyheter för Stafettvarvet 2023 för att göra upplevelsen ännu bättre för våra löpare. Förra året var banan för Stafettvarvet 4,2 km, i år har vi kortat ner banan till 3,2 km.

-Med ett kortare varv har ni mer tid att fira ordentligt med laget efter er insats på Stafettvarvet. Vi vill att det ska vara mer fokus på gemenskap och teambuildning än prestation, däremot för våra löpande vinnarskallar så finns möjligheten att tävla om att bli det snabbaste laget. Stafettvarvet ska vara ett lopp för alla helt enkelt, säger Stina Björk Hellgren, projektledare för Stafettvarvet.

Utöver detta är laguppställningen nytt för i år. Föregående år har lagen bestått av fem deltagare och i år har vi minskat lagen till fyra personer just för att det ska vara enklare för våra löpare att samla ihop sitt lag.

Varje lagmedlem springer 3,2 km var, och tid tas på den individuella löparen samt totalt för hela laget.

Nytt för i år är att prisutdelningen sker inne på Slottsskogsvallen till det snabbaste laget i respektive klass (dam, herr samt mix). Vi har utökat prisutdelningen med ett maskeradpris för laget med bäst utklädnad. Se till att tagga till, klä ut er och på med löpardojorna.

Start, växling och mål sker inne på Slottsskogsvallen och den första starten kör igång kl.18:00. I start- och målområdet, samt utmed banan kommer det finnas händelsetika aktiviteter av olika slag för att peppa och pusha igång ditt lag. Banan sträcker sig runt Slottsskogen innan den hittar tillbaka genom vår fina entrépark vid Slottsskogsvallen, där dina lagkamrater kommer skrika sig hesa för att få dig orka den sista biten!

Samtliga lag som anmält sig till Stafettvarvet kan veckan före loppet ladda hem sitt startbevis på Mina sidor. Dessutom mailas startbeviset ut till den e-post du som lagledare uppgav vid anmälan. I ert startbevis finns all nödvändig information inför evenemanget, viktig information hittar du även på vår hemsida.

Hoppas vi ses på Slottsskogsvallen den 10 maj, glöm inte att ladda upp med en bra utklädnad, gott humör och gör er redo för en utmaning!

2023-03-05

← Alla nyheter