Var med och spring för Musikhjälpen

Snart drar Musikhjälpen igång med tem­at en tryg­gare barn­dom för barn på fly­kt. Pré­cis som för­ra året går en rad aktör­er inom löp­n­ing och trän­ing ihop för att med hjälp av löpar-Sverige dra in så myck­et pen­gar vi någon­sin kan till löparini­tia­tivet Run for Musikhjälpen.

I år kommer Musikhjälpen till vår hemstad, och vi ska göra vårt bästa för att sätta Göteborg i rörelse. Under veckan kommer vi vara med och väcka buren med ett ordentligt träningspass, bjuda på barnlopp med jultema, det blir också löpskolning med elitlöpare Mustafa Mohamed och ett socialt löpevent där du springer delar av Göteborgsvarvets orginalbanan i din bästa lysande outfit. Det här vill du inte missa!

Eftersom det är maxtak på respektive pass/lopp är det viktigt att anmäla sig här nedan. Alla pass är gratis, men swisha gärna 50:- eller mer till vår gemensamma bössa Run for Musikhjälpen.

Det går självklart bra att delta under #runformusikhjälpen oavsett var i landet du befinner dig. Samla ihop kompisar, kollegor eller familj för en löptur, kanske skänker ni en tia per kilometer eller så har ni helt andra kreativa idéer.

Nu springer vi för Musikhjälpen!


SCHEMA OCH ANMÄLAN

MORGONFYS MED STINA FRÅN GÖTEBORGSVARVET
onsdag 14 december 07:30-08:00

Vi värmer upp och väcker Musikhjälpenburen med ett ordentligt morgonpass. Stina bjuder på löpstyrka blandat med kondition. Alla kan vara med oavsett nivå.

Plats: Kungstorget vid Musikhjälpenburen

ANMÄLAN


RETROVARVET LIGHT EDITION
onsdag 14 december 18:30-19:30

Häng med på ett socialt löpevent tillsammans med Magnus och Jimmy från Retrovarvet. De tar med dig på en ca 8 km lång löpning längs delar av Göteborgsvarvets originalbana från 1980 blandat med den nuvarande bansträckan. Medalj väntar självklart i mål.

Tema: Ljus och kreativ utklädnad, klä dig i din bästa lysande outfit!
Mötesplats: Kungstorget vid Musikhjälpenburen

FULLBOKAD!


TRÄNINGSPASS MED MUSTAFA MOHAMED
torsdag 15 december 12:00-13:00
Välkommen på ett lunchpass med elitlöparen Mustafa Mohamed.

Ett träningspass med uppvärmning, löpskolning och intervaller. Ett utmanande pass som tar löpningen till nästa nivå. För dig med löpvana.

Plats: Friidrottens Hus, Mikael Ljungbergs Väg 10

ANMÄLAN


MINIVARVET CHRISTMAS EDITION
lördag 17 december 09:30-11:30

Loppet för alla minisprinters gör ett juligt besök under Musikhjälpen! Uppvärmning framför buren 09.30 med STC training club, därefter rullande starter mellan 09:45-11:30, en riktig utmaning under den ca 150 meter långa banan, spring loppet en gång eller så många gånger benen bär! Självklart får alla Minisprinters en välförtjänt medalj vid målgång. Temat på loppet är jul, så kom i era bästa jul-outfits.

Plats: Kungstorget vid Musikhjälpenburen

ANMÄLAN2022-12-05

← Alla nyheter