Vi är varvet!

Lär kän­na stjär­nan som har hand om försäljn­ing, våra spon­sor­er och part­ners på Göte­borgsvarvet. Han håller även kon­takt med utstäl­lare på vår mäs­sa och våra teamsföretag.

*Hur länge har du jobbat på Göteborgsvarvet?

Jag startade min anställning i november 2020.

*Vad är din roll på Göteborgsvarvet?

Jag arbetar med försäljning och våra sponsorer och partners. Vi har alltid en nära dialog under året för att skapa bästa möjliga samarbeten som gynnar båda partner. Jag arbetar även med våra utställare på vår mässa samt våra teamsföretag.

*Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Det startar med en stor kopp kaffe tillsammans med att kolla mailen. Därefter ser dagarna väldigt olika ut men allt som oftast är det mycket samtal och möten under dagen med både befintliga och nya potentiella samarbetspartners.

*Vad är det roligaste med ditt jobb?

Att man får vara kreativ med sina kunder och kollegor och att man tillsammans kan komma på idéer som båda kan dra vinning av. Det är också väldigt kul att vi har så många olika typer av evenemang som går att skapa samarbeten kring.

*Jobbar du med något speciellt projekt just nu?

Just nu sitter jag och utvärderar året med våra partners för att se vad som har funkat bra och vad vi kan förbättra till nästa år. Då det närmar sig semestertider så förbereder jag även allt inför uppstarten efter sommaren.

*Vad är det mest otippade/konstigaste du fått göra under din tid på Varvet?

Det var nog under Minivarvet i år då vi på söndagen hade vår stora familjedag och mängder med barn som skulle springa. Det blev väldigt mycket folk som kom så då fick jag stå med en skylt över huvudet med texten” kön börjar här”. Trots detta fick jag nog 100 frågor om det var här som kön börjar!

*Något extra minnesvärt du vill dela med dig av?

Starten av Göteborgsvarvet i år är svårslagen. Efter två år av inställda lopp så var det en otrolig känsla när skottet gick och eliten drog iväg.

*Hur många gånger har du sprungit varvet själv?

Tyvärr ingen gång men det är verkligen något jag vill! Förhoppningsvis kan man få tid till det nästa år!

2022-06-29

← Alla nyheter