Vi är varvet!

Lär kän­na vår fan­tastiska Åsa, en av våra pro­jek­tledare som även har erfaren­het av flera andra roller här på Göteborgsvarvet.

*Hur länge har du jobbat på Göteborgsvarvet?

Jag har jobbat på Varvet i omgångar sedan 2019 i lite olika roller.

*Vad är din roll på Göteborgsvarvet?

Jag är Projektledare och har gjort lite allt möjligt på Varvet, när jag va här 2019 ansvarade jag för Minivarvet. Under 2022 har jag arbetat med sponsoraktiveringar, funktionärer, logistik och som Projektledare för Lilla Varvet. Det är det bästa med mitt jobb, att jag har så många olika arbetsuppgifter.

*Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Det är mycket svara på mejl, möten och administration, det roliga med mina dagar är att många möten är kreativa och jag får träffa så mycket folk. Just nu är det mycket utvärdering och utveckling inför 2023 vilket är kul. En viktig del med mina dagar är att jag har världens bästa kollegor och vi ser nästan alltid till att hinna med att dricka en kaffe ihop.

*Vad är det roligaste med ditt jobb?

Såklart att skapa upplevelser för alla våra löpare! Det är fantastiskt att vara på en arbetsplats där vi dagligen skapar kreativa lösningar och koncept för att genomföra grymma grejer!

*Jobbar du med något speciellt projekt just nu?

Vi är i full gång med våra evenemang till hösten och har även börjat planera inför våren. Jag arbetar bland annat med Minivarvet på förskolan samt Urban Run och de andra höstloppen. Vi är även i full igång och jobbar med vårens lopp, det gäller att ta tillvara på tiden nu efter genomförande.

*Något extra minnesvärt du vill dela med dig av?

Starten på Göteborgsvarvet 2022 var något alldeles extra, att efter år av uppehåll äntligen se våra löpare springa iväg var en fin stund tillsammans med mina kollegor.

*Hur många gånger har du sprungit varvet själv?

Jag har sprungit 1 gång, det va så kul med fruktansvärt jobbigt. 😅

2022-07-15

← Alla nyheter