Vi är Varvet!

Lär kän­na vår stjär­na Miran­da Uttgren som job­bar som oper­a­tiv pro­jek­tledare och har hand om team, före­tags­bokningar och täl­b­yar. Hon arbe­tar även med Stafettvarvet och vårat nya lopp Rosa Varvet. 

*Hur länge har du jobbat på Göteborgsvarvet/Göteborg Friidrottsförbund?
Jag gjorde min praktik på Göteborgsvarvet våren 2022 och 2023 och är från och med juni projektanställd här!

*Vad är din roll på Göteborgsvarvet?
Jag jobbar som operativ projektledare med team, företagsbokningar och tältbyar. Jobbar även med Stafettvarvet och Rosa Varvet.

*Hur ser en vanlig dag ut för dig?
Startar dagen med flera koppar kaffe medans jag kikar igenom mailen. Sedan ser mina dagar rätt olika ut. Det är allt ifrån interna möten, administration, planering, sitevisits till möten med våra företagskunder och samarbetspartners.

*Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det absolut bästa med mitt jobb är alla fantastiska kollegor jag har runt om mig. Det är få arbetsplatser där jag upplevt en sådan fin gemenskap och där jag haft så roligt på jobbet. Sedan så älskar jag att få arbeta i friidrottsmiljö, som en gammal friidrottare känns det som att vara hemma.

*Vad ser du mest fram emot under/inför årets genomföranden – Varvet?
Jag ser extra mycket fram emot Rosa Varvet som går dagen innan Göteborgsvarvet Marathon. Jag är ansvarig för banan och alla aktiveringar längs med loppet. Jag är helt säker på att det kommer bli en riktig härlig löparupplevelse och det ska bli så roligt att få uppleva detta på plats.

*Vad är det mest oväntade du fått göra under din tid på Varvet?
Man får hoppa in och göra många roliga oväntade saker under varvetveckan. Kanske att jag fick hoppa in som ”kvast” på Specialvarvet. Det innebär alltså att man agerar sisteman och följer och stöttar sista löparen från start till mål. Det var en riktig ära då det är mitt favoritlopp på hela veckan. Det är definitivt veckans gladaste lopp.

*Något extra minnesvärt du vill dela med dig av?
För mig är hela varvetveckan en otroligt minnesvärd upplevelse. Men ett extra fint minne från i år var familjeområdet i Slottsskogen. Tusentals glada barn som springer Minivarvet, så mycket glädje och en sån himla härlig stämning.

*Hur många gånger har du sprungit varvet själv?
Dessvärre ingen gång än! Jag lever fortfarande på min gamla merit från lilla varvet 2008 haha. Nej men man blir ju otroligt sugen på att få uppleva löparfesten längs med varvet. Som en gammal sprinter är 21km i längsta laget, men att springa Göteborgsvarvet står absolut med på min bucketlist.

2023-08-11

← Alla nyheter