Vi är Varvet!

Lär kän­na vår klip­pa Sara Brown som är pro­jek­tledare för vårt famil­jekon­cept med kro­n­ju­vel­er­na Mini­varvet och Mini­varvet Trail. På våren pro­jek­tled­er hon Varvet­milen-turnén och job­bar även med löpar- och pub­likup­plevelsen längst med banan.

*Hur länge har du jobbat på Göteborgsvarvet?

Sedan januari 2023

*Vad är din roll på Göteborgsvarvet?

Jag arbetar med flera olika spännande projekt, bland annat projektleder jag vårt familjekoncept med kronjuvelerna minivarvet och minitrailvarvet. Jag är även bästis med maskoten Varva och ser till att Varva har det bra i sin mossiga grotta i Slottsskogen året om.

På våren projektleder jag vår varvetmil-turné och jag har även äran att arbeta med löpar- och publikupplevelsen längst med banan: band, orkestrar, sponsoraktiviteter och egenproducerade upplevelser.

*Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Beror på vart i årshjulet vi befinner oss men nu när vi har en lite lugnare period så börjar jag dagen med att gå igenom inkorgen och tjöta lite med kollegor. Innan lunch hinner jag gärna med ett träningspass och sen blir det ett par möten och lite rensning och organisering på driven på eftermiddagen. Under de lugnare perioderna har vi tid att samla inspiration och vara kreativa och visualisera inför nästa projekt, det är roligt!

*Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det roligaste med mitt jobb är att se alla planer komma till liv under genomförandet. Våra minisprinters stolta små ansikten när de får ta på sig sin medalj och glädjen och uppskattningen som utspelar sig mellan löparna och de som underhåller och peppar längst med banan.

*Jobbar du med något speciellt projekt just nu?

Mycket fokus på Varvetmilarna nu och uppstart med dem. Kontakt med arrangörsföreningar, sätta datum, avtalsskrivning och få all info och logistik på plats.

*Vad ser du mest fram emot under/inför årets genomföranden?

Utöver att det ska bli roligt att få genomföra ett Göteborgsvarv för andra gången ser jag sjukt mycket fram emot att börja jobba med WMA!

*Vad är det mest oväntade du fått göra under din tid på Varvet?

Då vi alla projektledare jobbar mycket operativt så kan egentligen vad som helst dyka upp, ingenting förvånar längre. Det är bara att tacka och ta emot saker som flyger i ens riktning.

*Något extra minnesvärt du vill dela med dig av?

Det var fantastiskt roligt att cykla runt banan på Göteborgsvarvet marathon tidigt den 3 september innan staden hade vaknat. Att få känna in stämningen, hälsa på partner, se hur sjukvård och vätskestationer byggs upp och hur banden förbereder sig. Förväntan i sitt esse!

*Hur många gånger har du sprungit varvet själv?

På grund av en knäskada har jag tyvärr sprungit noll gånger, men alltid varit ett stort fan av att titta på varvet och heja på alla GAISare som springer förbi.

2023-09-28

← Alla nyheter