Vi är Varvet!

Lär kän­na vår stjär­na Christofer Niklas­son, som inte bara är pro­jek­tledare för EXPO, utan ock­så ans­varar för försäljnin­gen inför kom­mande Vet­er­an-VM i fri­idrott 2024.

*Hur länge har du jobbat på Göteborgsvarvet/GFIF?

Ca 1,5 år och har varit med under två genomföranden av Varvetveckan.

*Vad är din roll på Göteborgsvarvet/GFIF?

Försäljning mot företag inledningsvis. Nu är jag projektledare för vårt EXPO och ansvarig för försäljningen mot Veteran-VM i friidrott nästa år.

*Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Det är mycket mailande, möten och planering med leverantörer.

*Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det är att dagligen träffa mina grymma kollegor och tillsammans vara en del av att få skapa en massa upplevelser och minnen för alla som springer och tittar på loppen vi genomför.

*Jobbar du med något speciellt projekt just nu?

Det är fullt fokus på att få klart så mycket som möjligt kring EXPO inför julledigheten.

*Vad ser du mest fram emot under/inför årets genomföranden?

Starten på Göteborgsvarvet är alltid häftigt och då jag jobbar med EXPO så blir det extra kul när vi öppnar upp detta på torsdagen. Sen är familjeområdet något jag verkligen ser fram emot att besöka och se alla barn springa minivarvet.

Samt att det ska bli grymt kul att få vara med under genomförandet av Veteran-VM i augusti.

*Vad är det mest oväntade du fått göra under din tid på Varvet?

En uppblåsbar portal gick sönder och låg längs med banan ett år, så löparna inte kunde springa förbi. Då var vi några som fick rycka in och hålla upp den så löparna kunde springa vidare. Efter en kort stund började portalen fungera igen, vilket var en lättnad eftersom jag tydligen hade fuskat med att öva på att hålla armarna i en statisk position.

*Något extra minnesvärt du vill dela med dig av?

När en kollega körde en lastbil och fastnade med taket under en bro. Tyvärr var jag inte med och fick uppleva det live men jag har fått se fina bilder och berättelser om händelsen i efterhand.

*Hur många gånger har du sprungit varvet själv?

Jag har sprungit Göteborgsvarvet en gång tidigare och nästan klarat av Trailvarvet också, fast jag gick vilse så det kanske inte räknas. Jag ska ge det ett nytt försök år 2024.

2023-12-19

← Alla nyheter