Vi är Varvet!

Lär kän­na vår grym­ma kol­le­ga Julia Porse­feldt som är pro­jek­tledare för våra dot­ter­lopp Trail­varvet, City­varvet och Lil­la Varvet samt job­bar med logis­tiken kring trans­porter och boende för atleter­na inför Vet­er­an VM 2024.

*Hur länge har du jobbat på Göteborgsvarvet/GFIF?

Jag började jobba på Göteborgsvarvet feb 2022, så 2 år nu.

*Vad är din roll på Göteborgsvarvet/GFIF?

Jag har fått möjligheten att testa massa olika delar inom organisationen, vilket är riktigt kul! Jag började för 2 år sedan på kundservice. Därefter har jag jobbat ett tag på marknadsavdelningen och även med branding och upplevelse längs banan. Nu sitter jag mest med projektledningen för våra dotterlopp samt planering kring transporter och boende inför Veteran VM.

*Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Nu i februari är det mycket tid som går till att svara på mail, ha uppstartsmöten med våra funktionärsföreningar och förbereda inför genomförandet i maj.

*Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det roligaste är helt klart under genomförandet av Varvetveckan, att tillsammans med alla fina kollegor kämpa och se hur resultatet blir.

*Jobbar du med något speciellt projekt just nu?

Just nu är det ganska brett fokus på alla mina ansvarsområden.

*Vad ser du mest fram emot under/inför årets genomföranden?

Jag ser väldigt mycket fram emot att stå på Götaplatsen och uppleva hela folkfesten och se när eliten passerar. Sedan ser jag också väldigt mycket fram emot augusti när Veteran VM genomförs.

*Vad är det mest oväntade du fått göra under din tid på Varvet?

Det var nog när jag fick åka med i klockbilen för Lilla Varvet, ett beslut som togs lite i sista sekunden, det var en kul upplevelse.

*Något extra minnesvärt du vill dela med dig av?

Förra året när jag såg starten av Lilla Varvet, de var mitt första år som projektledare och det var en väldigt mäktig känsla att ha planerat något under en så lång tid och sedan se det genomföras. Ett annat fint minne som jag har från både 2022 och 2023 års genomförande är att stå vid målgången strax innan målet stänger och se de sista löparna komma i mål och se hur stolta dom är.

*Hur många gånger har du sprungit varvet själv?

Dessvärre 0 gånger.. det får bli målet för 2024!

2024-02-05

← Alla nyheter