Vi är Varvet!

Lär kän­na Jonathan! Han genom­för sin LIA prak­tik här på Göte­borgsvarvets säljavdelning. 

* Hur länge har du jobbat på Göteborgsvarvet/Göteborgs Friidrottsförbund?
Min praktik här på Göteborgsvarvet startade i januari i år och jag kommer vara här fram till slutet av maj vilket ska bli sjukt roligt.

*Vad är din roll på Göteborgsvarvet?
Jag sitter på vår säljavdelning där jag trivs riktigt bra. Jag lär mig nya saker hela tiden och har samtidigt väldigt kul på jobbet.

*Hur ser en vanlig dag ut för dig?
En vanlig dag brukar innebära prospektering, mötesbokning, samtal med företagsteam, utställare till mässan och potentiella partners.

*Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det bästa är att jag får möjligheten att träffa så många människor som vill vara med och göra skillnad och såklart att arbeta med mina härliga kollegor.

*Vad ser du mest fram emot under/inför årets genomföranden?
Eftersom att jag är ny och inte fått vara med under genomförandefasen så ser jag fram emot att få uppleva allt vi jobbat för under året.Men också att få uppleva den härliga folkfesten, fast från ett annat perspektiv.

*Vad är det mest oväntade du fått göra under din tid på Varvet?
Jag har inte gjort något jätteoväntat än men det kommer säkert när det närmar sig varvetveckan. Fått höra att det kan dyka upp en hel del annorlunda arbetsuppgifter då.

*Något extra minnesvärt du vill dela med dig av?
Det var under en av våra partnerträffar när jag sprang 60m mot min kollega Wallin, det jag kan säga är att det var klasskillnad.

*Hur många gånger har du sprungit varvet själv?
Jag har aldrig sprungit men jag hoppas kunna göra det i år, annars får det bli 2025.

2024-04-03

← Alla nyheter