Vi är varvet!

Lär kän­na vår fan­tastiska Linn Fär­jhage, ans­varig för håll­barhet­sar­betet, väl­gören­het samt pro­jek­tledare för sponsoraktiveringar. 

*Hur länge har du jobbat på Göteborgsvarvet?
I nästan exakt 1 år - Jag kom rakt in i hetluften två månader innan genomförandet förra året. Det var en riktigt utmaning vill jag lova. 😅

*Vad är din roll på Göteborgsvarvet?
Lite olika faktiskt. Just nu är jag ansvarig för vårt hållbarhetsarbete medan Elin är på föräldraledighet. Utöver det jobbar jag med många av våra sponsoraktiveringar och med välgörenhet.

*Hur ser en vanlig dag ut för dig?
En vanlig dag finns knappt, men i stora drag ett par möten, några timmar framför datorn och ett träningspass i huset.

*Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det absolut roligaste är att jobba fram kreativa aktiveringar eller samarbeten som skapar värde för våra sponsorer, löpare och åskådare - som samtidigt bidrar till att sänka vår gemensamma klimatpåverkan. Win Win.

*Jobbar du med något speciellt projekt just nu?
Eftersom jag jobbar med hållbarhet så tycker jag att det i särklass mest spännande projektet är att vi skall göra ett pilottest med "algbollar" för att minska användandet av engångsmuggar. Algbollen, eller Ooho som den egentligen heter, är en liten vattenpåse gjord av tång som man stoppar i munnen. Den är 100% plastfri och biologiskt nedbrytningsbar. Bäst av allt - inget avfall.

*Vad ser du mest fram emot under/inför årets genomföranden?
Att känna själva eventpulsen - det finns inget som går upp emot att se hur månader av planering blir till verklighet. Det finns ju en del kritiska moment där saker kan gå fel, speciellt om man testar nytt. Det finns nog ingen känsla som inte får uppmärksamhet under Varvetveckan. Extra spännande att se om pilotprojekten "flyger" också.

*Vad är det mest oväntade du fått göra under din tid på Varvet?
Flytta staket med hjullastare tror jag 😁

*Något extra minnesvärt du vill dela med dig av?
Sista dagen på Varvetveckan 2022. Hela teamet samlades på Slottsskogsvallen och åt pizza i gräset, under klarblå himmel - En känsla av eufori som jag kommer bära med mig resten av livet!

*Hur många gånger har du sprungit varvet själv?
2 gånger på den riktiga banan + en digital variant. Hade som mål att klara mig under två timmar senast, men skogen var tuff utan publik och klockan stannade på 02:02:02.

2023-03-11

← Alla nyheter